عمر پلی استیشن 2

من یه پی اس1 داشتم که بابام خریده بود بعد اونو فروختم و یه پی اس2 خریدم و پولشو خودم دادم حتی یه تلوزیون 21 اینچ هم خریدم که دیگه محدودیتی نداشته باشم حالا هم میخام یه پی اس3 بخرم ولی چون گرونه مامان بابام عمرا بذارن البته پولشو خودم میدم اونایی که مشکل منو دارن بگن چکار کنم ؟

حرف شما رو گوش میدم البته خودمم تصمیم دارم تا آخر این ترم خوب درست بخونم و خونه بفهمن من چقدر درس خونم
شما احتمال میدید چقدر قیمت افت کنه
راستی بچه ها اینو هم بگم من تا حالا یه بازی پلی استیشن 2 رو هم تموم نکردم ولی فکر کنم برای من حدود یه سال جذاب باشه
موافقید؟؟

من یه پی اس1 داشتم که بابام خریده بود بعد اونو فروختم و یه پی اس2 خریدم و پولشو خودم دادم حتی یه تلوزیون 21 اینچ هم خریدم که دیگه محدودیتی نداشته باشم حالا هم میخام یه پی اس3 بخرم ولی چون گرونه مامان بابام عمرا بذارن البته پولشو خودم میدم اونایی که مشکل منو دارن بگن چکار کنم ؟

برو یه XBOX360 یا wii بخر هم بازی هایی توپی داره هم قیمتش مناسب تره!
در ضمن اینم بگم از ps3 بالاتر نباشن پایین تر هم نیستن;)

آخه بازی هاش(نینتندو) که پیدا نمیشن تازه پلی استیشن 2 خلی ارزن تره کی گفته Xbox360 ارزونه
سلام.
اصلا wii نیومده که بازیهاش گیر میاد یا نیاد ولی مطمئن باش گیر میاد !
ps2 هم ارزون تر از 360 هست ولی من منظور نسبت به ps3 هست در ضمن ps2 رو با 360 مقایسه نکن:eek:

من میخواهم دو ps3 بخرم دوستان ÷ول قرض می دین اگه خواستین شماره حسابمو بهیتون میدم:(
برو مسجد محل وام ps3 میدن:)
57.gif
57.gif

مطلب قبلی که با اسم من نوشته شده رو شوخی بگیرید باور کنید کار من نبود ولی میتونم حدس بزنم کار کی بود خودم حالشو میگیرم در ضمن از شما هم ممنونم که پیشنهاد خوبی دادید ولی مثل اینکه منظورم خوب نفهمیدین قیمت کنسول برای خود من مهم نیست بلکه مشکل بابا هست که سعی می کنم خودم حلش کنم در ضمن تعجب میکنم شما چطور پی اس 3 رو با 360 مقایسه میکنید مایکرو سافت بره ویندوزهای معیوبشو اصلاح کنه

Ps3 یه مزایایی داره 360 یه مزایای دیگه در هر صورت تو چه بخوای 360 بگیری چه بخوای نگیری و بیخیالش شی بهت پیشنهاد میکنم یه خورده صبر کن تا Ps3 بیاد قیمتا بالا پایین که شدن بعدش تصمیمتو بگیر.

مطلب قبلی که با اسم من نوشته شده رو شوخی بگیرید باور کنید کار من نبود ولی میتونم حدس بزنم کار کی بود خودم حالشو میگیرم در ضمن از شما هم ممنونم که پیشنهاد خوبی دادید ولی مثل اینکه منظورم خوب نفهمیدین قیمت کنسول برای خود من مهم نیست بلکه مشکل بابا هست که سعی می کنم خودم حلش کنم در ضمن تعجب میکنم شما چطور پی اس 3 رو با 360 مقایسه میکنید مایکرو سافت بره ویندوزهای معیوبشو اصلاح کنه

گفتم برو مسجد ولی این دفع بست بشین شاید فرجی شد!

یوقت فکر نکنین PS3 بیاد و کپی خور بشه دیگه میتونین مثل PS2 هر بار که میرین مغازه 10تا بازی بخرین 20تومن...کپی خور هم که بشه Blu-Ray خام 20تومن هستش که بازی واستون در میاد 30 تومن...همین الآن من دارم بازی های 360 مالزی رو میخرم 13تومن! نمی خواستم تو ذوق کسی بزنم ولی بدونین که اگه بخواین بخاطر PS3 بیخیال PS2شین کار اشتباه کردین!

البته خیلی جالبه!الان دی وی دی خام با قیمت 210 تومن تو ایران هست!،قیمت یه فیلم روی Dvd هم به صورت معمول تا 24 دلاره،اون وقت نمیدونم چطور وقتی یه فیلم رو Bd،شصت دلار هست،یهو Bd خام میشه 20 تومن!یعنی 3 برابر در مقابل 100 برابر!البته من نمیگم Bd خام همون اول کار 600 تومن میشه،ولی این تحیلی ها در نوع خودش جالبه!

دوستان سلام، در مورد Ps2 مطمئن باشید براحتی حداقل تا 5 سال آینده جزو پرفروش ترین کنسول خواهد بود. و همونطور که سونی در E3 امسال از ساپورت کردن نرم افزاری و سخت افزاری این کنسول تا سالهای بعد خبر داده، باعث میشه کمپانی های بازیساز کماکان Ps2 رو ساپورت کنن ضمنا تصور نکنید سونی از سود فروش این کنسول میگذره! تا اونجایی که جا داشته باشه این کنسول رو زنده نگه می داره. در ضمن این پروسه همیشه ادامه خواهد داشت چون تجاری بودن محصول برای این کمپانی ها حرف اول رو می زنه، سه سال دیگه میان مثلا یک کنسول جدید مایکروسافت عرضه می کنه و دوستان میان میگن X360 کیفیت Ps1 رو داره کی الان میره سراغ X360 .....! ;) موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or