عمر پلی استیشن 2

مشخصه چی میشه همون بلایی سر ps2 میاد که موقع اومدن ps2 سر ps اومد.
البته به خاطر یه سری بازی ها مثل god of war 2 این روند یه کم بیشتر طول خواهد کشید.

دوستان اینجا جای درددل نیست ولی نمی دونم چرا مامان و بابا من اینقدر گیر میدن میگن باید درست رو بخونی حالا منم میخوام تا آخر امسال یه پلی استیشن 2 جور کنم.
سیستم خودم هم زیاد تعریفی نداره(افتضاحه) کارت گرافیکم 128 و یه رم 256 اس دی دارم که اگه بخوام ارتقاع بدم یه 400 تومنی خرج بر میداره بهمین دلیل میخوام یه پلی استیشن 2 بگیرم چون ارتقاع سیستم رو فقط بخاطر گیمش میخوام:(

خرید Ps2الان یه کار احمقانه است به نظر Ps2 تا وسط سال 2007 زنده اس و اوج قدرتش تا فوریه یعنی Gow 2 است البته من این کنسول رو از تمام جونم دوست دارم ولی همه چیز باید یه رو تموم بشه و الان هم داره دوران طلایی خودش رو با فاینال 12 و اوکامی طی میکنه

ايول.
من اول مرداد خريدم!
5سال تو كف بودم تا تونستم بالاخره سر كار برم و پولش رو جور كنم!
عشقه ديگه!
بازي هم نميكنم! خاك گرفته روشو ...

به نظر من تا وقتي زندس كه باهاش بازي كني (كنن) و حال كني.
خيلي هارو ميشناسم كه هنوز عاشق سگا و ميكرو هستن.
چه برسه به اين كنسول جديدا.
حالا اين نظر منه، حالا خوبه يا كه بده!

بابا مثل اینکه همه شما از من 7 8 سالی بزرگتر هستید ها من امسال دوم دبیرستانم
در مورد سخن اون دوست عزیز(Test84) خداییش راست میگه من الانم با پلی استیشن 1 حال میکنم

خوشبختانه هنوز بازی برای ps2 هستش ولی بهتره صبر کنی تا ps3 بیاد تا قیمتای بازار یکم جمع و جور بشه بعد اگه خواستی یه کنسول نسل جدید بگیر اگه نخواستیم برو همون ps2 رو بگیر که تا اون موقع خورده تو سر قیمتش.(شما که انقده صبر کردی یکم دیگم روش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or