علاقه Square Enix به عرضه عناوین Final Fantasy بر روی پلتفرم PC

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
final-fantasy-logo.jpg

عنوان Final Fantasy 14: A Realm Reborn هم اکنون عملکرد خوبی بر روی PC دارد و تهیه کننده این سری، آقای Yoshinori Kitase از علاقه کمپانی Square Enix در رابطه با آوردن عناوین دیگر این سری بر روی این پلتفرم سخن گفت.

این سخنان در پی عرضه عنوان Final Fantasy 14: A Realm Reborn بر روی سرویس Steam با 50% تخفیف دنبال شد.

ضمن گفتگو با سایت Eurogamer، آقای Kitase اذعان داشت: " فراموش نکنیم که وقتی ما سری Final Fantasy 13 را می‌ساختیم، هر 3 عنوان در این سری را در مراحل اولیه خود بر روی PC می‌ساختیم."

وی ادامه داد: " و سپس بر روی کنسول ها پورت می‌کردیم. تا جایی که تکنولوژی مد نظر بود، برای ما امکان پذیر بود که آن را برای PC نیز عرضه کنیم اما به 2 دلیل مخالف آن بودیم: ما به وضعیت بازار نگاه کردیم و نتیجه گرفتیم که ایده خوبی به نظر نخواهد آمد و همچنین دلایل امنیتی پیچیده ای را شامل می‌شد. لذا تصمیم به عدم عرضه آن گرفتیم."

وی افزود: " اما اکنون ما پتانسیل را در آن می‌بینیم و در بسیار از کشورها و مناطق، پلتفرم PC یک پلتفرم قدرتمند به شمار می‌رود. پس از نظر امید ما برای عرضه بازی هایمان در هر کشور و به هر بازیکن در جهان، باید گفت که بله، ما قطعا علاقه مند به دنبال کردن این راه در آینده هستیم."

منبع

آخرین ویرایش:
بازی خوبیه ولی من نمیدونم چرا اصلا دوستش ندارم البته من فقط یه عنوان ارپی جی رو با کله دنیا عوض نمیکنم اونم پارازیت ایو شماره یک هست که اونم سازنده اش همین کمپانی هست اونو دوست میدارم چون داستان نازی داشت جدا از گیم پلیر بازی داستان بازی منو وادار کرد این بازی رو هر سال یک بار تموم کنم و بشینم گریه کنم کنار خاطرات کودکی این سری عنوان بازی عالیه ولی من حال نمی کنم باهاش درمورد اومدن بازی روی پی سی مگه میشه کسی از پلتفرم دوست داشتنی پی سی بدش بیاد ؟ بده بذار ملت بازی کنن حالا که اینتل و انودیا پشت پی سی هستن شما بده

jrpg هستش :|
منم خیلی دوست دارم این عنوان را بازی کنم اما اونقدر زیاده که آدم گیج میشه. حالا خوبه هر شماره داستان جدا داره! من شنیدم شماره 7ش بهترینه. امیدوارم اگه برا pc میخواد عرضه بشه، حداقل کمی گرافیکش را ببرن بالا ;)
Crisis Core رو با شبیه ساز PPSSPP بازی کن ، داستان قبل از شماره ی 7 ـه

کلا تا÷یک جالبی شده .... نقاشی کارتون ...چیز جدیدیه ... کجا کشفش کردید ؟؟؟ من که هیچی فکر نکنم به جز شما کسی این اصطلاح رو شنیده باشه ... دختر پسند ... دحتر پسند ... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند=))
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم شما سنت قد نمیده که پر فروش ترین بازی ها روی پلی استیشن سری فاینال فانتزی بوده ... و بزرگی و عظمت الان ps مدیون شرکت های مثل کپکام و کونانی و اسکوار نامکو و .....................................بوده

خوشت اومد ؟ :d
من 40 سالمه جیگرم
درکل نظرم عوض نمیشه
بزرگی و عظمت الان ps مدیون شرکت های مثل کپکام و کونانی و اسکوار نامکو و .....................................بوده
کل عظمت سونی رو شرکتهای امریکایی مثل ناتی داگ یا سانتامونیکا و... همه میدونن .. این شرکتهای که گفتی خوبن ولی درجه یک نیستن
کونامی هنر کنه جلو fifa ea حرفی برا گفتن داشته باشه
در کل بازیهای امریکایی اروپایی بشدت میپسندم . دخترونه نیست ؟ مثل عکس رو مداد رنگی کلا فانتزی سیر میکنی
راک استارم که شعبه اصلی برا امریکاس . حالا هر چقدر دوست داری از ژاپن دفاع کن فینال فانتری بزن :d
بهترین بازیها برای امریکا اروپاست اینو میتونی از متا که دریافت میکنن متوجه بشی

آخرین ویرایش:
من 40 سالمه جیگرم
درکل نظرم عوض نمیشه

کل عظمت سونی رو شرکتهای امریکایی مثل ناتی داگ یا سانتامونیکا و... همه میدونن .. این شرکتهای که گفتی خوبن ولی درجه یک نیستن
در کل بازیهای امریکایی اروپایی بشدت میپسندم . دخترونه نیست ؟ مثل عکس رو مداد رنگی کلا فانتزی سیر میکنی
راک استارم که شعبه اصلی برا امریکاس . حالا هر چقدر دوست داری از ژاپن دفاع کن فینال فانتری بزن :d

منم 55 سالمه ... اره پشت این مانیتور چاخان کردن مثل اب خوردنه ... کنتور نداره ...

ازه از اطلاعات فراوانتون معلومه چند سالتونه و چند نسل با کنسول ها بودید ... اخه اون موقع که این شرکت ها بازی بهترین بازی ها رو میساختن ... گوریلا و سانتا مونیکا وجود خارجی نداشتن تا اواخر نسل ششم .. و ناتی داگ هم یه استودیو کوچیک بود که اعضاش 2 رقمی نشده بود ... بهترین متا هم مال زلداست که یه بازی ژاپنیه ... یه کم اطلاعاتتون رو افزایش بدید ... کونامی هم فقط pes نمیسازه

منم 55 سالمه ... اره پشت این مانیتور چاخان کردن مثل اب خوردنه ... کنتور نداره ...

ازه از اطلاعات فراوانتون معلومه چند سالتونه و چند نسل با کنسول ها بودید ... اخه اون موقع که این شرکت ها بازی بهترین بازی ها رو میساختن ... گوریلا و سانتا مونیکا وجود خارجی نداشتن تا اواخر نسل ششم .. و ناتی داگ هم یه استودیو کوچیک بود که اعضاش 2 رقمی نشده بود ... بهترین متا هم مال زلداست که یه بازی ژاپنیه ... یه کم اطلاعاتتون رو افزایش بدید ... کونامی هم فقط pes نمیسازه
منم داشتم میومد کمک شما اما بعدش پستمو پاک کردم گفتم مثل همیشه میشه هیچکس نظرشو عوض نمیکنه

اون آقای پیر رو هم بزار خوش باشه بنده خدا 40 ساله داره تو اشتباه کامل زندگی میکنه :d

نه آقا با اون سیستم مبارزات منسوخ شده FF نمیتونه مثل سابق بدرخشه.

گیمرها آزادی عمل بیشتری میخوان.خود من بخاطر رنگارنگ بودن این بازی خیلی خوشم میاد ازش اما هر دفعه بخاطر سیستم مبارزاتش ازش دلسرد میشدم و رها میکردم بازی کردنش رو!

نه آقا با اون سیستم مبارزات منسوخ شده FF نمیتونه مثل سابق بدرخشه.

گیمرها آزادی عمل بیشتری میخوان.خود من بخاطر رنگارنگ بودن این بازی خیلی خوشم میاد ازش اما هر دفعه بخاطر سیستم مبارزاتش ازش دلسرد میشدم و رها میکردم بازی کردنش رو!

تایید میشه زیاد منم اصلا با سیستم مبارزاتش حال نکردم دوستم بازی میکرد من نگاه میکردم حال میکردم ولی خودم اصلا بازی نکردم همیشه هم به دوستم میگفتم پاشو بابا خسته نشدی متال گیر سالید رو بزار یکم بهت یاد بدم کشتار یعنی چی
ولی در کل از امدنش رو pc استقبال میشه

چاخان کردن مثل اب خوردنه ... کنتور نداره ...
مرسی اطلاعات .. بله چاخان کردن که متراژ نداره اندازی گیری بشه :d
دوما خواهشا حرمت ناتی داگ علیه سلام و سانتامونیکا کبیر نگه دار

دلیل نمیشه کسی از بازیهای فانتزی خوشش نمیاد اینجوری حمله ور بشی .. بنده فقط نظرمو یه سمع اساتید دنیای گیم رسوندم :d
در کل سلیقه من اینه ... از بازی ژاپنی انیمیشن ها با چشمهای بزرگ خوشم نمیاد .

چرا اتفاقا عاشق سایلت هیل یا رزیدنت اویل هستم بودم که اونم نسخه های جدیدش افتضاح شده
منظورمو بد متوجه شدی دوست سالمند من;)

من 40 سالمه جیگرم
درکل نظرم عوض نمیشه

من که میگم وقتشه بکشیم بیرون از این قضیه سن و سال، شما چطور؟

به نظر میرسه این گفتن سن و سال شیوه جدیدی از ترول کردنه که داره بین کاربرهای بازی سنتر شیوع پیدا می کنه. خیلی راحت از طرز صحبت و نوشته های این دوست عزیزمون میشه فهمید که چند ساله هستن. یه کاربری که ادعای 40 ساله بودنش میشه، اولا میدونه چی می نویسه و دوما با عظمت شرکتایی مثل Capcom و Konami و Bandai و . ... . کاملا آشنایی داره و نمیاد چنین حرفای سخیفی بزنه. :دی

حالا من که کاربر خیلی رده پایینم و اطلاعات ناقصی دارم ولی اگر اشتباه نکنم همین شرکت داغون و سطح پایین Konami یه بازی داره به نام MGS که می گن خیلی قشنگه. حالا میگم من چون اطلاعاتم کمه نمیشه رو حرفم حساب کرد. یکی از دلایل اصلی که صنعت گیم به چیزی که امروز هست رسیده امثال همین مداد رنگی های و فانتزی سازهان.

در هر صورت خیلی جالبه هر کی میاد اول بیوگرافی سن و سالش رو میگه بعد در مورد خبر اظهار نظر می کنه. جالبه. خیلی جالبه :دی

مرسی اطلاعات .. بله چاخان کردن که متراژ نداره اندازی گیری بشه :d
دوما خواهشا حرمت ناتی داگ علیه سلام و سانتامونیکا کبیر نگه دار

دلیل نمیشه کسی از بازیهای فانتزی خوشش نمیاد اینجوری حمله ور بشی .. بنده فقط نظرمو یه سمع اساتید دنیای گیم رسوندم :d
در کل سلیقه من اینه ... از بازی ژاپنی انیمیشن ها با چشمهای بزرگ خوشم نمیاد .

چرا اتفاقا عاشق سایلت هیل یا رزیدنت اویل هستم بودم که اونم نسخه های جدیدش افتضاح شده
منظورمو بد متوجه شدی دوست سالمند من;)

دقیقا بازی سازهای ژاپنی افت وحشتناکی کردن و فقط دنبال پول بیشترن ... این غیر قابل انکاره ... اتفاقا من سر این موضوع تو دی بازی بن شدم ... دو سه نفر ... داشتن ناتی داک و سانتا و اخرین شاهکار رو میکوبیدن که مثلا طرفدار رزیدنت اویل و بازی ساز های ژاپنی بودن .... و منکر موقعیت فعلی بودن ... من کلا از تند روی بدم میاد ... همون طور که موقعیت فعلی دو طرف و بزرگی و برتری استودیو های سانتا و ناتی داگ ... بر همه مشهود وثابت شده اس ... گذشته و بزرگی گذشته بازی ساز های ژاپنی غیر قابل انکاره ... و پایه گذار تمام ژانر ها و استاندارد های بازی سازی بودن

اینقدر از این بازی دخترونه و کارتونی ژاپنی دختر پسند و پیکسلی که 300 تا شماره ازش اومده و بسیار چرت و همچنین اکشن و مال سگا هم هستند بدم میاد ! :|
;))

Crisis Core رو با شبیه ساز PPSSPP بازی کن ، داستان قبل از شماره ی 7 ـه
راستش من هیچ کدومش را بازی نکردم فقط از شماره 7ش خیلی تعریف شنیدم ;) فکر میکردم از این سبک بازیا خوشم نمیاد که persona 4 را بازی کردم و عاشقش شدم. یه چند تا دمو هم از ff دیدم و دیدم (قابل توجه عده ای :d ) یه جمعاتی کشته مرده این بازی هستن برا همون میخوام بازیش کنم ;) حالا چی بهتر از یه کالکشن. فقط کاشکی برا کنسول ها هم یه نسخه کالکشن میدادن :|

فقط نمیدونم چرا خود همین امریکاییها و اروپایی ها عاشق بازی های ژاپنی هستن :d

من فقط به خاطر فاینال فانتازی و متال گیر مجبور شدم ps بخرم.
فوق العاده بود فاینال فانتازی
یادم نیست کدومش رو بازی می کردم اما فضای فوق العاده زیبا و نو آورانه
نژاد های جالب توی هر روستا یا شهر
کات سکانس های خیره کننده هم توی بازی هم توی فایت ها
البته از اون نسخه هایی که کمی مدرن تر بود زیاد خوشم نمیومد
همون فانتازی هاش که برای ps2 میومد رو می گم.
به طور کل تنها بازی که کمی تونست منو در حد فاینال تامین کنه Dragon age بود.اما باز هم می تونم بگم 50% ff نمیشه
امیدوارم بیاد برای pc
دیگه رمق کنسول خریدن رو ندارم به خاطر یه بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or