علاقه Square Enix به عرضه عناوین Final Fantasy بر روی پلتفرم PC

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
final-fantasy-logo.jpg

عنوان Final Fantasy 14: A Realm Reborn هم اکنون عملکرد خوبی بر روی PC دارد و تهیه کننده این سری، آقای Yoshinori Kitase از علاقه کمپانی Square Enix در رابطه با آوردن عناوین دیگر این سری بر روی این پلتفرم سخن گفت.

این سخنان در پی عرضه عنوان Final Fantasy 14: A Realm Reborn بر روی سرویس Steam با 50% تخفیف دنبال شد.

ضمن گفتگو با سایت Eurogamer، آقای Kitase اذعان داشت: " فراموش نکنیم که وقتی ما سری Final Fantasy 13 را می‌ساختیم، هر 3 عنوان در این سری را در مراحل اولیه خود بر روی PC می‌ساختیم."

وی ادامه داد: " و سپس بر روی کنسول ها پورت می‌کردیم. تا جایی که تکنولوژی مد نظر بود، برای ما امکان پذیر بود که آن را برای PC نیز عرضه کنیم اما به 2 دلیل مخالف آن بودیم: ما به وضعیت بازار نگاه کردیم و نتیجه گرفتیم که ایده خوبی به نظر نخواهد آمد و همچنین دلایل امنیتی پیچیده ای را شامل می‌شد. لذا تصمیم به عدم عرضه آن گرفتیم."

وی افزود: " اما اکنون ما پتانسیل را در آن می‌بینیم و در بسیار از کشورها و مناطق، پلتفرم PC یک پلتفرم قدرتمند به شمار می‌رود. پس از نظر امید ما برای عرضه بازی هایمان در هر کشور و به هر بازیکن در جهان، باید گفت که بله، ما قطعا علاقه مند به دنبال کردن این راه در آینده هستیم."

منبع

آخرین ویرایش:
ژآپنی ها تازه فهمیدن دنیا دست کیه :d

کلا بازیهای ژاپنی حال نمیکنم (نقاشی کارتونای دختر پسند بهتری میسازن ) اگه بیاد رو PC بازیش میکنم اما نیادم مهم نیست . عظمت شرکت سونی هم به بازیهای سازنده های امریکایی: ناتی داگ سانتا مونیکا ...
سونی هرچی داره ازین بازیسازهای امریکایی داره :d

یه سوال..

چرا این بازی اینهمه ساخته میشه؟؟:|داستان هر قسمت مکمل قبلیشه یا کلا چرت و پرت میسازن فقط شمارشو عوض میکنن؟؟
نه انچنان ربطی به هم ندارن ده بیست سی چهل کن یکی رو بر دار بازیکن از نظر محتوا مشکلی پیش نمیاد :d

آخرین ویرایش:
یه سوال..

چرا این بازی اینهمه ساخته میشه؟؟:|داستان هر قسمت مکمل قبلیشه یا کلا چرت و پرت میسازن فقط شمارشو عوض میکنن؟؟

نه داستانهاش ربطی به هم ندارند
خدا به داد برسه حالا که پای پی سی رو هم وسط کشیدند قشنگ تا قسمت صدم بازی رو برنامه ریزی کردند!!!یه زمانی اسم Final Fantasy میومد تن و بدنمون می لرزید که وای با یه شاهکار دیگه طرفیم.اما این اخریا بازی رو دیگه تبدیل به سریال کردند:|
شماره های 7،10،12بهترین بازیهای این سری هستند..

فکر کنم کم کم باید منتظر عرضه 3 گانش باشیم. وقتی بازی آماده است به احتمال زیاد بازی رو عرضه میکنن این خبر هم بیشتر برای سنجیدن تعداد مخاطب هاست.
اگه 3 گانش رو با هم عرضه کنن من یکی که میرم بگیرمش تا اولین فاینال فانتزی رو تجربه کنم :d

حرکتی بس پسندیده ای هست اگه این کارا بکنن ! اینطوری کم کم دیگر سازندگان ژاپنی مخصوصا تو این نوع سبک نظرشون نسبت به پی شی عوض میشه

اگر منظورش FF های پیکسلی و تاریخ گذشته هستش که به ضرب Ramake و این چرندیات می خواند عرضه کنند که هیچی!
اگر یه چیزی مثل Lightning و یا حتی عناوین آینده سری FF رو می خواد عرضه کنه، اون باز بهتره .... هر چند هوادارای سری ظاهرا زیاد با این دختر مو صورتی میونه ندارند حالا نمیدونم چرا :d بازی خوبی نیست؟

این بازی اکشنه؟ یا مثل بازی های سگا هستش
jrpg هستش :|
منم خیلی دوست دارم این عنوان را بازی کنم اما اونقدر زیاده که آدم گیج میشه. حالا خوبه هر شماره داستان جدا داره! من شنیدم شماره 7ش بهترینه. امیدوارم اگه برا pc میخواد عرضه بشه، حداقل کمی گرافیکش را ببرن بالا ;)

یه سوال..

وقتی منوی یه شماره از این سری رو ندیدی چرا اینطوری نطق میکنی ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

اگر منظورش FF های پیکسلی و تاریخ گذشته هستش که به ضرب Ramake و این چرندیات می خواند عرضه کنند که هیچی!
اگر یه چیزی مثل Lightning و یا حتی عناوین آینده سری FF رو می خواد عرضه کنه، اون باز بهتره .... هر چند هوادارای سری ظاهرا زیاد با این دختر مو صورتی میونه ندارند حالا نمیدونم چرا :d بازی خوبی نیست؟

دختره مو صورتی که خودش خوبه ... مشکل اکثر ما با داستان و گیم پلی بازی بوده ... هر چند خیلی ها ترجیج میدادن فنگ شخصیت اصلی باشه که به المان های اصلی فاینال هم هم خونی بیشتری داشت ... هم شخصیت عمیق تری داشت ... هم خیلی زیبا تر و برازنده تر بود

- - -ویرایش - - -

ژآپنی ها تازه فهمیدن دنیا دست کیه :d

کلا بازیهای ژاپنی حال نمیکنم (نقاشی کارتونای دختر پسند بهتری میسازن ) اگه بیاد رو PC بازیش میکنم اما نیادم مهم نیست . عظمت شرکت سونی هم به بازیهای سازنده های امریکایی: ناتی داگ سانتا مونیکا ...

نه انچنان ربطی به هم ندارن ده بیست سی چهل کن یکی رو بر دار بازیکن از نظر محتوا مشکلی پیش نمیاد :d

کلا تا÷یک جالبی شده .... نقاشی کارتون ...چیز جدیدیه ... کجا کشفش کردید ؟؟؟ من که هیچی فکر نکنم به جز شما کسی این اصطلاح رو شنیده باشه ... دختر پسند ... دحتر پسند ... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند... دختر پسند=))

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم شما سنت قد نمیده که پر فروش ترین بازی ها روی پلی استیشن سری فاینال فانتزی بوده ... و بزرگی و عظمت الان ps مدیون شرکت های مثل کپکام و کونانی و اسکوار نامکو و .....................................بوده

اینقدر از این بازی دخترونه و کارتونی ژاپنی دختر پسند و پیکسلی که 300 تا شماره ازش اومده و بسیار چرت و همچنین اکشن و مال سگا هم هستند بدم میاد ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or