علاقه David Cox به ریبوت شدن سری Silent Hill

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
86699570041775670441.png

ضمن مصاحبه ای با Siliconera، تهیه کننده استودیو Mercury Steam، آقای Dave Cox از تمایلات خود برای دیدن اینکه کونامی با سری Silent Hill همانند سری Castlevania رفتار کند و چراغ سبز برای ریبوت کردن آن نشان دهد سخن گفت.

پاسخ او در نتیجه ابراز علاقه دوباره او برای احیای سری Contra توسط کونامی بود و در همین راستا، Siliconera نظرات او را پیرامون اینکه کدام یک از دیگر سری های کمپانی کونامی باید ریبوت شوند، خواستار شد.

وی اذعان داشت: " من فکر می‌کنم که سری Silent Hill واضح ترین مورد باشد. گاهی اوقات باید به یک سری کمی استراحت داده شود. گاهی اوقات نیاز است که تیمی جدید با دیدگاهی جدید به روی صحنه آمده و دیدگاه خلاقانه خود را ارائه دهد. شاید سری Silent Hill جز مواردی باشد که کونامی باید آن را احیا کند."

وی افزود: " این چیزی نیست که به شخصه خواستار انجام آن باشم. من بیشتر یک فرد Old School هستم. من با Castlevania بزرگ شدم و سری Contra آن چیزی است که خواستار انجام آن در کونامی هستم. این ها علایق من هستند. من دوست دارم که کونامی افراد جدیدی را به صحنه آورده و گزینه های جدیدی را بر روی میز بگذارد. من فکر می‌کنم که نسل بعد فرصت های خوبی برای کارهای فوق العاده به ارمغان خواهد آورد."

علی رغم این که این گفته ها چیزی از وضعیت کنونی سری Silent Hill را آشکار نمی‌کند، این موضوع بسیار جالب می‌باشد که تهیه کننده ای که خود در کمپانی کونامی مشغول به کار است، تمایلات خود برای دیدن شانس دوباره سری Silent Hill برای جنگیدن و احیا شدن را در میان می‌گذارد. یک ریبوت که به صورت کامل از جانب این کمپانی حمایت شود فوق العاده خواهد بود.

منبع

با تشکر از امیر (Silent Dream)

آخرین ویرایش:
حمایت میشه شدید!!!!!!
امیدوارم روزی روزگاری ریبوت این عنوان فوق العاده هم عرضه شه و ما ازش لذت ببریم

به نظر من سری SH اصلا ریبوت نمیخواد چون این سری جوری نیست که بخواییم ریبوتش کنیم (از نظر داستانی و ...) بلکه یه ریبوت عمیق توی سازنده میخواد:|:biggrin1:
این سری رو باید برگردونن توی ژاپن. اونجا تیم های خوب زیاد هستن.
کلا این کونامی امیدی به این سری نداره:|

با توجه به روند دور شدن از ریشه های سایلنت هیل و اومدن افتضاحی به نام book of memories )xدیگه امیدی به سایلنت هیل کلاسیک و عالی نیست.
اما اگه یک ریبوت تمیز و درست و حسابی بسازن اونوقت امیدی به شماره های جدید و موفق داشت.:bighug:

زحمت بکشن یا این آی پی رو بدن دستِ یه استدیو ژاپنی یا بیشتر از اینی که هست خرابش نکنن. می خوان بازی ترسناک بسازن اسمش رو عوض کنن بذارن یه چیزه دیگه، شماره های 4 به بعدش همه شون رو بازی کردم بازی های خوبی بودن ولی سایلنت هیل نبودن چون روح ترس ژاپنی توشون وجود نداشت!
بعد اینکه شترد مموریز به نوعی ریبوت سایلنت هیل اصلی بود و کلا یه بازی متفاوت و خوب که البته اونم یه سایلنت هیل نبود...یه چیزی تو مایه های حل تست های روانشناسی، صحنه های طولانی (بشینی تو ماشین دیالوگ گوش کنی)، طی کردن مراحل رفتن از نقطه A به B (کلا مغایر با روح ادونچر شماره های اصلی-یه اس ام اس میاد می گه گیمر باهوش برو فلان جا و...) بود.
حالا می خوان باز ریبوت کنن نمی دونم چی بگم. هر چی بسازن تا استدیو ژاپنی درست و درمون نسازه اسمش سایلنت هیل نیست، بازی وحشتناک درجه 1 یا 2 ـه.

بدن دست همون استودیویی که Downpour رو ساخت.بنظرم یه شکل برحق و به جا از چهره مدرن Silent Hill بود این نسخه.
اون که درش رو با الوار بستن. در ثانی، کلا باید برگرده به شرق. خوشبختانه شرق از نظر انواع و اقسام ترس ها کاملا غنی هست و میتونن موضوعات مختلفی رو توی SH پیاده کنن. ترس غربی یه ترس کلیشه ای و اسکی رونده هست

بدن دست همون استودیویی که Downpour رو ساخت.بنظرم یه شکل برحق و به جا از چهره مدرن Silent Hill بود این نسخه.

به خدا نمی دونم چرا بعضیا از اون بازی پر از مشکلات گرافیکی خوششون اومد...گیم پلیش هم که چیز جدیدی نداشت یه بازی درجه 2 با نمرات متوسط و متای 68.
بدن دست ژاپنیا خودشون می دونن چیکار کنن. استدیو غربی فوقش یه کپی آلن ویک می سازه یا یه سری QTE و گیم پلی کژوال به اسم نوآوری.

من از خدامه SH رو بدن دست خود ژاپنی ها ولی مشکل اینه که نه دیگه خبری از Team Silent هست و نه مخاطبا اون ذائقه گذشته رو دارن.همین ترسی غربی که شما میگی جنازش رو تو Dead Space 3 دیدیم.وقتی اون بازی فروش خوبی داره چرا کونامی باید بیاد ریسک کنه و یه SH کلاسیک بسازه؟

محتمل ترین گزینه ساخت یه نسخه بدست همین دیوید کاکس هست.با توجه به عملکرد خوبی که با LoS داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or