علاقه ی Sony و Microsoft به بازی MMO برای کنسول هایشان!

Silent Death

کاربر سایت
zombie.jpg

مؤسس کمپانی UnDead Labs جف استرین گفت: شرکت های سونی و مایکروسافت علی رغم موانعی که بر سر راه است, ایده ی ساخت بازی های MMO و پولی را دوست دارند.

او به Develop گفت: "هنوز موانعی بر سر راه سونی و مایکروسافت وجود دارد که باید برداشته شود. اما مردم می توانند این امر را با آمدن و اعلام اینکه{ما مشغول ساخت یک بازی MMO برای کنسول ها هستیم} آسان تر کنند."

"من سالهاست که مشغول صحبت با آنها هستم و ظاهرا آنها خیلی علاقه دارند که این امر محقق شود. سختی هایی بر سر راه است که باید از آنها گذشت. حال سوال این است که درآمدها چگونه خواهد بود, سود آن چگونه است و اینکه چه کسی می تواند چه سودی از این راه ببرد." او هم چنین اضافه کرد: "سازندگان کنسول ها در حال حاضر نقش MMO در تجارت را کاملا حس میکنند."

کمپانی UnDead Labs هم اکنون مشغول کار بر روی یک بازی MMO بی نام برای کنسول ها است که دارای پس زمینه ی زامبی است.

منبع

ممنون برای خبر اما خدا کنه یه احمق دیگه پیدا بشه یه موجود جدید معرفی کنه جز زامبی چون دیگه از دیدن زامبی های احمق خسته شدم باز RE5 یکم زامبی هاش یکم باهوش بودن اما بازم زامبی بودن .

دقیقا مشکل LFD1,2 همیشه مثل یک مشت احمق با آدم حمله ور میشن فقط خدا کنه این یکی این جوری نباشه .

كلا زامبي خز شده.
:دی :دی :دی
زامبی هم خز شد رفت! :دی از دست این سازنده ها! :دی دو روز دیگه تفنگ هم خز میشه و دیگه بازی FPS هم خز میشه! سری COD هم خز میشه و تعطیل میشه! :دی

پ.ن: تیکه ی "خز شدن زامبی" رو خیلی باحال اومدی! :دی هنوز خنده ام بند نیومده! :laughing:

چی میگین برای خودتون..! اتفاقا بهترین بازی از وجود زامبی بهره :biggrin1: میبرن که خیلی هم خوب از آب درمیان.

قضیه زامبی هم اینکه : اینها چون نمیخواستن خوشنت بین انسانها زیاد جلوه نکنه آمدن یکطرف رو زامبی درست کردن که مثلا بگن اینها سر خودشون نیستن و از این حرفها.

بهترین زامبی هم سری های اولیه RE داشت

اول اینکه متشکر بابت خبر. ولی بیشتر میشه از متن خبر اینو فهمید که دو شرکت فقط سود حاصل از به دست امدن شاژ در بین بازی با هم به تفاهم نرسیدن نه سر بازی ولی کلا خبر خوبیه.
بی خیال زامبی به امید روزی که بشینیم با کنسول Dota allstars بازی کنیم :biggrin1: یکم تخیلی شد مگه نه. یا بشینیم Startcraft 2 بازی کنیم چه حالی میده با این سرورهای قدرتمند سونی و ماکرو بعد هم ماله بلیز میاد روش به به انلاینش چه شود.:biggrin1: (خوب دیگه زیادی توحم زدم)

اول اینکه متشکر بابت خبر. ولی بیشتر میشه از متن خبر اینو فهمید که دو شرکت فقط سود حاصل از به دست امدن شاژ در بین بازی با هم به تفاهم نرسیدن نه سر بازی ولی کلا خبر خوبیه.
بی خیال زامبی به امید روزی که بشینیم با کنسول Dota allstars بازی کنیم :biggrin1: یکم تخیلی شد مگه نه. یا بشینیم Startcraft 2 بازی کنیم چه حالی میده با این سرورهای قدرتمند سونی و ماکرو بعد هم ماله بلیز میاد روش به به انلاینش چه شود.:biggrin1: (خوب دیگه زیادی توحم زدم)

آهان دوتا و starcraft با Gamepad ؟:دی
سرورهای قدرتمند سونی و مایکروسافت ؟ جل الخالق از کی تا حالا مایکروسافت dedicated server برای بازیهاش گذاشته ؟ :smile:

آهان دوتا و starcraft با Gamepad ؟:دی
سرورهای قدرتمند سونی و مایکروسافت ؟ جل الخالق از کی تا حالا مایکروسافت dedicated server برای بازیهاش گذاشته ؟ :smile:
برا مورد اولی که اره مگه کار نشد هم داره فوقش با گیم پد نشد یه پک مثل پک گیتار هیرو میدن بیرون که توش یه نمونه Devis باشه که کاره کیبورد و موس رو راهت انجام بده فک نکنم محال باشه. (البته از قدیم گفتن ارزو بر جوانان عیب نیست):biggrin1:
برا مورد دوم هم منظورم سرور رابط یا همون Tserver در PSN و Live هستش ( اینم قبول دارم من منظورم رو بد رسوندم;))
راستی کنار همه ی اینها Demigod و Diablo رو هم اضافه کنید چه حالی میده. نه یکم فکرشو بکن چه حالی میده. (خوب دیگه زیاد از حد حوووووول ورم داشته)

از خصوصیات ذاتی زامبی از همون بدو تولدش احمق و کند بودن بوده ! زامبی یعنی جسد متحرک بدون روح .
تمام جذابیت زامبی هم به همین کند بودنشه.
رزیدنت اویل 5 هم چیزی به نام زامبی نداشت بلکه ماجینی بودن که هیچ شاخه ای از زامبی نبودن .(انگل :عامل بوجود امدن)

جالبه چه کسانی متعهد شدن به گسترش pc gaming که خودشون باعث رکود این کار شده و تنها از پی سی سو استفاده میکنند برای کنسولشون.
حداقل مایکروسافت بیاد تعهدش را پس بگیره تا دلمون نسورزه که خیانت بشه.

من که بعید میدونم این نسل MMO درست حسابی (در حد MMO های PC) برای کنسولها ساخته بشه.
اوائل نسل که قرار بود یه MMO به نام Endless Saga برای PS3 بیاد که کنسل شد ! شرکت Webzen که همین Endless Saga رو قرار بود بسازه روی یه بازی دیگه هم کار میکرد به نام Huxley برای 360 که اونم واقعآ معلوم نیست کجاست ! فکر کنم 5 سالی از اعلام ساخته شدنش میگذره !
یه MMO دیگه قرار بود بر اساس شخصیتهای Marvel برای 360 ساخته بشه به نام Marvel Universe Online که اونم کنسل شد !
بعدش Sony رفت با NCSoft که یکی از ابرقدرتهای MMO هست قرارداد بست برای ساخت MMO برای PS3 که فکر کنم یادشون رفت !
فعلآ فقط DC Universe Online مونده که اونم بعید نیست که احتمالآ این یکی دیگه کنسل نمیشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or