علاقه کوجیما به ساخت Silent Hill جدید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
68184266918184710867.png

بعد از اتمام ساخت عنوان MGS V، کوجیما بر روی چه عنوانی کار خواهد کرد؟ این سوالی است که ذهن افراد زیادی را درگیر خود کرده است.

در نشست پرسش و پاسخی که در شبکه Twitch برگزار شد، او اذعان داشت که به ساخت عنوانی جدید در سری معروف Silent Hill و یا ساخت یک بازی برای موبایل، علاقه دارد.

زمانی که از او پرسیده شد که او علاقه به ساخت یا ریبوت کدام عنوان دارد، او ضمن ابراز علاقه خود به سری Silent Hill، پاسخ داد: " خوشبختانه در آینده من قادر به کار کردن بر روی این عنوان خواهم بود."

این فرنچایز بزرگ، تاکید بسیاری بر ریشه های Survival Horror خود دارد و طبق گفته آقای کوجیما، اگر او هدایت این سری را بر عهده بگیرد، مطمئنا مرزهای آن را به جلو سوق خواهد داد. وی افزود که برای این کار، او باید خود را آماده کابوس های شبانه کند!

در گذشته نیز مدیرعامل کمپانی Konami طی بیانیه ای خواهان ساخت نسخه جدیدی از این عنوان به دست آقای کوجیما بود.

همچنین در طی این نشست پرسش و پاسخ، زمانی که از او پرسیده شد که آیا در آینده عنوانی برای موبایل ها خواهد ساخت یا خیر، وی ضمن ابراز علاقه به ساخت یک عنوان F2P Action Adventure، گفت که اگرچه او علاقه زیادی به انجام این کار دارد، اما این اتفاق به زودی رخ نخواهد داد: " من هیچ ایده ای ندارم که چه هنگام میتوانم چنین کاری را شروع کنم اما شاید مدت زمانی در آینده، قادر به انجام این کار باشم."

منبع

kojima200.jpg

:))=))...
میگم مثل اینکه استاد Kojima حال خوشی نداره این روزا....
یه بار میگه که میخوام سایلنت هیل بسازم ، یه بار میگه که میخوام MGS نسازم (!) یه بار دیگه....
حالا باز اومده گفته که میخواد یک بازی ادونچر بسازه ! :d

اما الان دیگه واقعا من هرچی فکر می کنم هیچی نمونده که بخواد بگه.
نه داداش
کوجیما تا بازی رو به سال 1999 نکشونه و اسنیک رو با بیگ باس رو برو نکنه دست بردار نیست
این وسط حداقل یه متال گیر دیگه هست

در رابطه با بازی هم بگم از اونجایی که کوجیما رو بازی هاش خیلی حساسه مطمئن باشید اگه پروژه رو شروع کنه یه چیز عالی دست طرفدارا میده

خبری چندان جالبی نیس، حداقل برای من:|
بازی SH از نظر محتوا و روایت هیچ سنخیتی با حالو هوای متال گیر نداره ، فک نمیکنم چیزه خوبی از آب در بیاد
جالبه برام که بعد از معرفی The Evil WithIn همه به فکر ساخت بازی ترسناک افتادن :-/

بازی SH از نظر محتوا و روایت هیچ سنخیتی با حالو هوای متال گیر نداره ، فک نمیکنم چیزه خوبی از آب در بیاد
جالبه برام که بعد از معرفی The Evil WithIn همه به فکر ساخت بازی ترسناک افتادن :-/
:blink:
تمام تلاش خودمو کردم و حتی از Guide هم استفاده کردم ولی نتونستم پرتقال فروش رو پیدا کنم.

kojima200.jpg

:))=))...
میگم مثل اینکه استاد Kojima حال خوشی نداره این روزا....
یه بار میگه که میخوام سایلنت هیل بسازم ، یه بار میگه که میخوام MGS نسازم (!) یه بار دیگه....
حالا باز اومده گفته که میخواد یک بازی ادونچر بسازه ! :d

از زندگیه خودش بسازه ماجرارو..اسمشم بزاره Metal Gear Kojima..:|

خیلی هم خوبه که همه به فکر افتادن این ژانر باید احیا بشه!

کوجیما سنسیییییییییییییی :x
چقدر این مرد دوست داشتنیه! اگر بیاد سایلنت هیل بسازه بهش هم گند بزنه بازم طوری نیست مهم اینه که کوجیما این گندو زده :x
البته من مطمئنم کوجیما گند نمی زنه! و سایلنت هیل هم دوباره آغوش گرمِ ژاپن ( اصلش) بر میگرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or