علاقه کوجیما به ساخت Silent Hill جدید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
68184266918184710867.png

بعد از اتمام ساخت عنوان MGS V، کوجیما بر روی چه عنوانی کار خواهد کرد؟ این سوالی است که ذهن افراد زیادی را درگیر خود کرده است.

در نشست پرسش و پاسخی که در شبکه Twitch برگزار شد، او اذعان داشت که به ساخت عنوانی جدید در سری معروف Silent Hill و یا ساخت یک بازی برای موبایل، علاقه دارد.

زمانی که از او پرسیده شد که او علاقه به ساخت یا ریبوت کدام عنوان دارد، او ضمن ابراز علاقه خود به سری Silent Hill، پاسخ داد: " خوشبختانه در آینده من قادر به کار کردن بر روی این عنوان خواهم بود."

این فرنچایز بزرگ، تاکید بسیاری بر ریشه های Survival Horror خود دارد و طبق گفته آقای کوجیما، اگر او هدایت این سری را بر عهده بگیرد، مطمئنا مرزهای آن را به جلو سوق خواهد داد. وی افزود که برای این کار، او باید خود را آماده کابوس های شبانه کند!

در گذشته نیز مدیرعامل کمپانی Konami طی بیانیه ای خواهان ساخت نسخه جدیدی از این عنوان به دست آقای کوجیما بود.

همچنین در طی این نشست پرسش و پاسخ، زمانی که از او پرسیده شد که آیا در آینده عنوانی برای موبایل ها خواهد ساخت یا خیر، وی ضمن ابراز علاقه به ساخت یک عنوان F2P Action Adventure، گفت که اگرچه او علاقه زیادی به انجام این کار دارد، اما این اتفاق به زودی رخ نخواهد داد: " من هیچ ایده ای ندارم که چه هنگام میتوانم چنین کاری را شروع کنم اما شاید مدت زمانی در آینده، قادر به انجام این کار باشم."

منبع

شوخی شوخی داره جدی میشه ها:d اگه کوجیما وارد ژانر ترس بشه اتفاق فوق العاده ایه هم سری SH به نقطه ی اوجش برمیگرده و هم واسه خودشم یه تنوعیه و مشت محکمی بر دهان بدخواهانش که میگن نمیتونه چیزی غیر از MGS بسازه:d ولی جدا TLOU روش تاثیر گذاشته

این که خبرش قدیمیه چند وقت پیش گفته بود علاقه داره ، باز تاکید کرده ؟!:-/
اون رو مدیر عامل کونامی بهش گفته بود بیا اینکارو بکن. این بار خودش اومده گفته و به نظرم شرایط برای یه سایلنت هیل اصیل و معنوی (!) داره محیا میشه.

بنظرم این نظرهای مثبت نسب ب کار کردن کوجیما رو سایلنت هیل بر میگرده ب همکاریش با بازی lord of shadow ک اونجا هم مشخص شد کوجیما فقط نقش حامی رو ایفا میکرده و نقشی نداشته و اصلا بعید نیست اینبار سیاست اشتباه کونامی بازی رو کم ارزش تر بکنه....:|

اینطور که کوجیما گفته در اینده قادر به کار کردن روی این عنوان خواهم بود یکمقدار معادله رو بهم میزنه!علاقه به ساخت یک چیزه خبر از کار کردن چیز دیگه!کوجیما ثابت کرده به هویت داستانی و هنری کارهاش اهمیت بالایی میده و مورد اهمیت ترین بخش سایلنت هیل هم همین مورد هست.یعنی ممکنه ساخت سایلنت هیل بدست ژاپنی ها در مراحل ابتدایی خودش قرار داشته باشه که بسیار خوشحال کنندست.

ما که ازش حمایت میکنیم اما اوج سایلنت هیل، 3 شماره اولشه، یعنی ایشون میتونه از این 3تا شماره هم جلو بزنه و چیز جدیدی وارد بازی کنه که برگشته میگه مرزهای این بازی رو به جلو میبره؟
I dont think so
همش زر

کوجیما از همون اولش می خواسته رو پروژه های دیگه کار کنه :دی ایشون کلا بعد از هر MGS می گه آخرین MGSـی هست که می سازم، اما سه چهار سال بعدش یه MGS جدید می ده بیرون :دی البته این کارو به بهترین نحو انجام می ده. هیچ نسخه ای نبوده که ما دوباره با همون کاراکتر و محیط بازی کنیم. تو شماره دو با رایدن بازی می کنیم، توی شماره سه با بیگ باس تویه زمانِ دیگه، MGS4 هم که سالید اسنیک بنده خدا رو برای این که همون حس تغییر و اینا باشه پیر کرد بعدشم سوزوندش :| :دی
اما الان دیگه واقعا من هرچی فکر می کنم هیچی نمونده که بخواد بگه. داستان سالید اسنیک رو که تموم کرد و بنده خدا 3 ماه دیگه نمونده از زندگیش، پرونده Patriot ها رو بست، رایدن هم که یک اسپین اف شد، حالا هم که می خواد Gap بین MGS PW و MG1 رو پُر کنه که دیگه پرونده Big Boss هم تموم شه. به نظر من پنج تا نسخه کافیه برای Hideo Kojima که تموم کنه کارشو.
SH هم بعد از المان های ترسش داستان خفنی داره و کوجیما می تونه از پسش بر بیاد و از چنگ این آمریکایی ها درش بیاره !

من نمی دونم مشکل چیه اینجا :دی

همش زر

خوبه که احترام رو رعایت کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or