علاقه کارگردان District 9 به پروژه ساخت فیلم Halo

HosseinBrusli

کاربر سایت
halo_4_forward_unto_dawn_master_chief.jpg

Neill Blomkamp ، کارگردان عنوان تحسین شده District 9 ابراز علاقه به گرفتن سکان هدایت ساخت پروژه فیلم های Halo رو اعلام کرده . اما این مورد تنها در صورتی اتفاق میافتد که او بتواند کنترل این مجموعه خلاق را به عهده بگیرد . Blomkamp طی صحبت هایی با IGN گفته است :
" من واقعا هنوز هم دنیا و جهان اساطیری Halo را دوست دارم ، اگر کنترل این پروژه را به من بدهند ، من این فیلم راخواهم ساخت . اما این مشکل است . چون وقتی چیزی از قبل وجود دارد ، ایده و تفسیر خود من از فیلم با 150 نفر دیگر که در فیلم مشغول هستند ، تقسیم میشود و ( مالکیت معنوی فیلم مختص من نمیشود ) " .

او اضافه کرد :
" پس از اتمام فیلم نوبت به تفسیر مخاطبان است . شما میتوانید زندگی یا شکست رو در چشمان آنها مشاهده کنید . این مورد اصلا برای من جذاب نیست ، اما قطعه های اصلی جذاب اند . "

منبع

تریلر فیلم, یه جاهایی دقیقا خود هیلو بود
محیط واقعا به دنیای هیلو نزدیک بود
یه سری عکس از تریلر فیلم

-

-
اینکه علنا خود هیلو هست
برای پروژه بعدیش علاوه بر هیلو میتونیم توقع دیدن آرتیفکتهای فوررانرها رو هم داشته باشیم :دی.

این بشر متولد شده که فیلم هیلو رو بسازه.

فیلم هیلو قرار بود دقیقا همون داستان هیلو1 رو بازگو کنه و سه گانش همون سه گانه ی هیلو باشه. اما وقتی کنسل شد دیگه کلا plot داستانی عوض شد و اگر فیلمی ساخته بشه باید به این سه گانه ی جدید برسه یا اصلا به داستان دیگه ای بپردازه. کلا یه مقدار پیچیدست قضیش، حالا حالاها به فکر ساخته شدنش نباشید:دی

فیلم هیلو قرار بود دقیقا همون داستان هیلو1 رو بازگو کنه و سه گانش همون سه گانه ی هیلو باشه. اما وقتی کنسل شد دیگه کلا plot داستانی عوض شد و اگر فیلمی ساخته بشه باید به این سه گانه ی جدید برسه یا اصلا به داستان دیگه ای بپردازه. کلا یه مقدار پیچیدست قضیش، حالا حالاها به فکر ساخته شدنش نباشید:دی
این میخواد داستان و تصور خودش از دنیای هیلو رو فیلم کنه. خب بکنه. چه اهمیت داره در راستای سگانه اصلی نباشه؟ همین ادم اگر عاشق KZ بود سونی کلمبیا رو با تمام امکاناتش و نفراتش دراختیارش میگذاشت.
به جرات میشه گفت
District 9
رو با هیچی ساخت. متریال خوب در اختیارش باشه موفقیتش تضمین شده ست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or