mahan26 کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Nov 26, 2011 #1 با سلام فروش GOD OF WAR ORIGIN COLLECTION 2011 فروخته شد................................................................................... [/IMG] آخرین ویرایش: Dec 13, 2011
با سلام فروش GOD OF WAR ORIGIN COLLECTION 2011 فروخته شد................................................................................... [/IMG]
amir1365 کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Nov 30, 2011 #19 خوشم میاد N!MA تو همه تاپیکا دستیار فروشندس علی جان این GOW Collection همون شماره 1 و 2 واسه پلی استیشن 2 هست یا کلاً تغییر کرده ؟!
خوشم میاد N!MA تو همه تاپیکا دستیار فروشندس علی جان این GOW Collection همون شماره 1 و 2 واسه پلی استیشن 2 هست یا کلاً تغییر کرده ؟!
Bek کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Nov 30, 2011 #20 نوشته شده توسط amir1365: خوشم میاد N!MA تو همه تاپیکا دستیار فروشندس علی جان این GOW Collection همون شماره 1 و 2 واسه پلی استیشن 2 هست یا کلاً تغییر کرده ؟! بیشتر... ماشالا اطلاعاتتون خیلی بالاستا!!!این دو بازی اصلا برای ps2 نیومدن و برای psp هستن!!!!
نوشته شده توسط amir1365: خوشم میاد N!MA تو همه تاپیکا دستیار فروشندس علی جان این GOW Collection همون شماره 1 و 2 واسه پلی استیشن 2 هست یا کلاً تغییر کرده ؟! بیشتر... ماشالا اطلاعاتتون خیلی بالاستا!!!این دو بازی اصلا برای ps2 نیومدن و برای psp هستن!!!!
amir1365 کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Nov 30, 2011 #21 ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز. من خیلی وقت هست که از دنیای بازی فاصله گرفتم ، اطلاعاتم نسبت به شماها که با کنسول و بازی سرو کار دارید خیلی کمه...
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز. من خیلی وقت هست که از دنیای بازی فاصله گرفتم ، اطلاعاتم نسبت به شماها که با کنسول و بازی سرو کار دارید خیلی کمه...
mahan26 کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Nov 30, 2011 #22 نوشته شده توسط amir1365: ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز. من خیلی وقت هست که از دنیای بازی فاصله گرفتم ، اطلاعاتم نسبت به شماها که با کنسول و بازی سرو کار دارید خیلی کمه... بیشتر... اره مصطفا جان این بازی 2 تا از بازیهای پی اس پی هست که بصورت اچ دی دوباره سازی شده و به نظر من فوق العاده اس مخصوصا ghost of sparta داستان هم مابین god of war collection و god of war III هست .. حتی 3D رو هم ساپورت میکنه . .
نوشته شده توسط amir1365: ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز. من خیلی وقت هست که از دنیای بازی فاصله گرفتم ، اطلاعاتم نسبت به شماها که با کنسول و بازی سرو کار دارید خیلی کمه... بیشتر... اره مصطفا جان این بازی 2 تا از بازیهای پی اس پی هست که بصورت اچ دی دوباره سازی شده و به نظر من فوق العاده اس مخصوصا ghost of sparta داستان هم مابین god of war collection و god of war III هست .. حتی 3D رو هم ساپورت میکنه . .