عكس هاي بسيار فوق العاده از Pgr4 (حتما ببينيد)

• Thread starter Thread starter SLASH1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SLASH1

کاربر سایت
:eek::eek::eek::eek:
4ys3f4g.jpg

4kvby88.jpg

53587f9.jpg

4kexxlw.jpg

4mt7sci.jpg

4m0qy3k.jpg

4tqtweq.jpg

گرافیک محیطی به نظرم از همه‌ی بازی‌های Racing از جمله Forza2 و GT5 بهتره. (البته من نیم‌نگاهی هم به NFS جدید دارم که گرافیک محیطیش خیلی خوبه.)
اما از نظر طراحی ماشین‌ها... نه. من ماشینای Forza2 رو بیشتر دوست دارم. به نظرم واقعی‌ترن. مخصوصا جنسشون. GT5 هم که دیگه نگو که ماشیناش عالیه.

هر چی ماشین زشت و بدقواره س انداختن تو این دمو ها و عکس ها من که اصلآ خوشم نمیاد از این ماشینا! نیومدن یه دوتا سدان توش بندازن که آدم حالشو ببره;)
در ضمن طراحی ماشین ها مثل Gt5 دقیق نیست البته اینم باید در نظر داشت که این بازی شبیه ساز نیست و نباید زیاد ازش انتظار داشت ولی بازم خیلی خوبه

آخرین ویرایش:
اون عکس آخریه رو فکر کنم واسه PGR3 هم قبل انتشار داده بودن که حمید حتی مقایسه شو با عکسای واقعی گذاشته بود!!مثل اینکه خیلی دوست دارن اون منطقه رو:biggrin1:

ماشین ها خیلی بد طراحی شدن خیلی خیلی یه حالت فانتزی دارن
محیط بسیار عالی طراحی شده خیلی طبیعی نور پردازی هم خوب
ولی یه سوال مگه pgr موتور داره

ماشین ها خیلی بد طراحی شدن خیلی خیلی یه حالت فانتزی دارن
کسی نگفته طراحی ماشینها بد یا افتضاحه که شما داری اینجوری در مورد ماشینها نظر میدی!
منظور اینه که GT5 و Forza2 طراحی ماشیناش فوف العاده و دقیق مخصوصآ GT5

کسی نگفته طراحی ماشینها بد یا افتضاحه که شما داری اینجوری در مورد ماشینها نظر میدی!
مگه باید کسی قبلا نظر ایشونو داشته باشه که ایشون بیاد نظر بده؟!

مگه باید کسی قبلا نظر ایشونو داشته باشه که ایشون بیاد نظر بده؟!
نه اشتباه نکن منظور این نیست. حالا خوب شما مدیری اینجا و از همه خصوصیات کاربرای اینجا با خبری دیگه منم تو این مدت متوجه شدم و اونم کافیه که یه مدیری یا یه شخص معتبری بیاد از یه چیزی ایراد بگیره یا تعریف کنه بقیه هم بیان نمکشو بیشتر کننو حرفای عجیب غریب بزنن که این کاره اشتباهی که اینطور موارد و تناقض توی صحبتا زیاده تو سایت

در ضمن علاوه بر موتور احتمال بودن دوچرخه هم است
دوچرخه !! طرف با دوچرخه دنبال فراری انزو میره ؟
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

فکر کنم وقتی بازیش بیاد گیم اسپات یا سایتهای مشابه امتیاز 10 بهش بدن؟ واقعا عجب گرافیکی داره؟:eek:
شما چه علاقه ای به استفاده از علامت سوال آخر هر جمله داری ؟!

آخرین ویرایش:
من نمي دونم ديگه شما چه گرافيكي مي خوايد واقعا رو دستش نيومده
كجاي طراحي ماشين ها خوب نيست چه چيزي از gt 5 كم داره بگيد ما هم بدونيم:confused:
اون افكتهاي بارون روي ماشين رو كجا ديديد؟
gt 5 كه اينقدر تعريفشو مي كنيد حتي جز كانديداي سايت gamespot نبود در حالي كه pgr4 بود
در ضمن اين بازي تخريب پذيري هم داره كه كلي به سخت افزار فشار مياره
نورپردازي روي ماشين ها هم در زير نور خورشيد رد خور نداره متاسفانه عكسي ازش نيست
زمين و اسمونم كه داراي تكسچرهاي فوق العاده و با نورپردازي زيبا هستن
حالا قراره تا چند وقت ديگه دموي قابل بازي اين بازي بي نظير بياد اون موقع مي فهميد چي مي گم

اون عکس آخریه رو فکر کنم واسه PGR3 هم قبل انتشار داده بودن که حمید حتی مقایسه شو با عکسای واقعی گذاشته بود!!مثل اینکه خیلی دوست دارن اون منطقه رو:biggrin1:

اونم گرافيكيه اگه به لباس هاي اويزون بر روي نرده توجه كني ميبيني كه دو بعديه و تو واقعيت 2 بعدي وجود نداره البته نورپردازي محيطم داد ميزنه كه محيط واقعي نيست هر چند اخرشه:biggrin1:
بازم هست پنجره ها خيلي بي كيفيت هستن و نور ازشون نمعكس نميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or