M MANI_CHET کاربر سایت Dec 16, 2005 #16 نوشته شده توسط parham_safa: سلام نگین که این چقدر بدبینه هااا .ولی یه حسی داره بهم میگه این تاپیک به زودی ادغام میشه . ===== راشتی مانی یه pm به حامد بزن . مطمئنم که کارت راه می افته . بیشتر... تا قبل از سه شنبه ادغام نشه ، بعد از اون شد اشكالي نداره :cheesygri به حامد براي چي ؟
نوشته شده توسط parham_safa: سلام نگین که این چقدر بدبینه هااا .ولی یه حسی داره بهم میگه این تاپیک به زودی ادغام میشه . ===== راشتی مانی یه pm به حامد بزن . مطمئنم که کارت راه می افته . بیشتر... تا قبل از سه شنبه ادغام نشه ، بعد از اون شد اشكالي نداره :cheesygri به حامد براي چي ؟
parham_safa Rossonero مدیر انجمن Dec 17, 2005 #18 سلام به حامد براي چي ؟ بیشتر... برا اینکه میتونه عکسایه مورد نظرت رو بهت بده .
M MANI_CHET کاربر سایت Dec 17, 2005 #19 نوشته شده توسط FashisT: و اینم موسی که قراره با پک بازی دووم4 بدن بیرون فعلا بیشتر... ممنون ، اين هموني كه من ميخواستم خودمم رفتم تو سايت zbrush يه چيزايي دانلود كردم ديگه نيازي به عكس ندارم ، از همه ممنونم
نوشته شده توسط FashisT: و اینم موسی که قراره با پک بازی دووم4 بدن بیرون فعلا بیشتر... ممنون ، اين هموني كه من ميخواستم خودمم رفتم تو سايت zbrush يه چيزايي دانلود كردم ديگه نيازي به عكس ندارم ، از همه ممنونم