saeedscorpion کاربر سایت May 11, 2013 #153 نوشته شده توسط hamed kami: منم هستم hamedrko بیشتر... دادا دیگه فلن بچه ها نیستن زیاد بازی نمیکنیم اما از اونجا که تیممون توو جی تی هم همینا هستن اددت میکنم تا اونجام باشی Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
نوشته شده توسط hamed kami: منم هستم hamedrko بیشتر... دادا دیگه فلن بچه ها نیستن زیاد بازی نمیکنیم اما از اونجا که تیممون توو جی تی هم همینا هستن اددت میکنم تا اونجام باشی Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
cr7gr8 کاربر سایت May 12, 2013 #154 این چه وضعشه اصلا نمیشه آن زد با این اوضاع اینترنت از دوستان کسی راه حلی داره
saeedscorpion کاربر سایت May 12, 2013 #155 نوشته شده توسط cr7gr8: این چه وضعشه اصلا نمیشه آن زد با این اوضاع اینترنت از دوستان کسی راه حلی داره بیشتر... مشکلت چیه دقیقن بگو شاید حل کردیم واست Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
نوشته شده توسط cr7gr8: این چه وضعشه اصلا نمیشه آن زد با این اوضاع اینترنت از دوستان کسی راه حلی داره بیشتر... مشکلت چیه دقیقن بگو شاید حل کردیم واست Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
aha2012 کاربر سایت May 12, 2013 #156 اینترنتت هم خوب باشه بازم نمیتونی بزنی تا زمانیکه تمام dlc های بازیو بگیری.
saeedscorpion کاربر سایت Jul 27, 2013 #159 دوستان من فلن خودم بازی نمیکنم ایکس باکسو فروختم ولی شما خودتون از توو سوشال کلاب بیاین عضو شین چند روز دیگه جی تی ای میاد اونجام هستیم
دوستان من فلن خودم بازی نمیکنم ایکس باکسو فروختم ولی شما خودتون از توو سوشال کلاب بیاین عضو شین چند روز دیگه جی تی ای میاد اونجام هستیم