.:عصر پهلوانان:.

درود ...

چند وقتی هست که بازی عصر پهلوانان که میشه گفت بهترین بازی ایرانی هست عرضه شده و کمی ما رو به آینده ی بازی سازی در ایران امیدوار کرده عرضه شده .:love:

asr-pahlevanl.jpg

عصرپهلوانان یك بازی رایانه‌ای ایرانی از نوع نقش محور است. مجموعه عظیمی از وردها، شمشیرها، سلاح ها و ... در دسترسند تا بازیگر بتواند بر دشمنان وحشی خود غلبه كند. بازیگر با موجودات عجیب، دیوان و فرشته‌ها روبرو می‌شود كه اگر به سطح مناسبی از جادو رسیده باشد و به اوامر آنان گوش دهد می‌تواند از قدرت‌های خارق العاده آنان بهره مند شود.

402836_orig.jpg

«عصر پهلوانان» به گفته‌ی بسياري از كارشناسان داخلي و خارجي به بهترين بازي نقش محور توليد شده در منطقه‌ی خاورميانه تبديل شده است چون واقعا بازی خوبی از آب در اومده و ارزش بازی کردن رو داره . :biggrin1:

n%20%281%29.jpg

گرافیک :
گرافیک بازی حرفی برای گفتن نداره و از وجود باگ های بسیاری رنج میبره اما به عنوان یکی از اولین بازی های ایرانی که عرضه شده خیلی عالی و نسبت به بازی های قبلی خیلی پیشرفت داشته و از افکت های خوبی هم برخورداره ... :cheesygri اما یک مشکل که خیلی هم مشکل ضایعی هست نبودن لیپ سینچ (تکان خوردن دهان هنگام صحبت کردن) در بازی که حال آدم رو بهم میزنه ... :sick: اما خوب در کل گرافیک بازی متوسط محسوب میشه .

x1-%287%29.jpg

داستان :
داستان بازی با توجه به الهام گرفتن از شاهنامه و دیگر داستان های اساطیری بسیار عالی و لذت بخش ... :love: اسم شخصیت اصلی بازی هم آتار هست .
در روزگاران قدیم در دیار سیستان شهری بود به نام زابل که مهد علم و ادب و هنر در آن روزگاران بود. در شهر زابل حاکمی خردمند و درستکار به نام پیشداد حکومت می کرد که صلح و آرامش را برای مردم شهر به ارمغان آورده بود. پیشداد پسری داشت به نام آتار، شاهزاده ای جوان و باهوش که خرد پدر را به ارث برده و در زورآوری و مردانگی نیز سرآمد پهلوانان عصر خود بود.
چند روزی که پیشداد و آتار شهر را به قصد شکار ترک کرده بودند، ناگاه لشگری از دیوان از کوهها سرازیر شده و زابل را به آتش و خون کشیدند. فرمانده نگهبانان شهر، پیکی را به سوی پیشداد گسیل داشت تا وی را از این ماجرا با خبر سازد. پیشداد به محض شنیدن خبر به همراه آتار به شهر بازمی گردد ......

n%20%289%29.jpg

گیم پلی :
گیم پلی بازی عیب های زیادی داره که رو اعصاب میره ... :mad: مثلا برای برداشتن شمشیر و سپر یا عوض کردن اونها حتما باید به منو برین که در این حالت بازیس Pause نمیشه و تا میشه کتک میخورین ... هنگام دعوا هم که دوربین یک جای دیگرو نشون میده ... :-" ولی باز هم قابل تحمل و به عنوان اولین بازی نقش محور ایرانی خوب است . :biggrin1:
صدا :
صدای بازی بسار کمبود داره ... :(( در بازی خیلی صدا های کمی میشنوید که لذت بازی رو کم میکنه ... موسیقی های بازی اساطیری و پر هیجان و لذت بخش صدای دوبلر های بازی هم بسیار عالی هست ولی به دلیلی که گفتم (نداشتن لیپ سینچ ) کمی ناجوره !!!:sick:

n%20%2812%29.jpg

نتیجه :
بازی عصر پهلوانان یک بازی بسیار عالی و با ارزش هست و ارزش خریدن رو داره ... من بهتون پیشنهاد میکنم که بخرینش و ازش لذت ببرین . :love:

jsut wait for 2 more month !
چه خبره -بلاخره میخوای رو نمایش کنی:biggrin1:

-سعید سیستم من که نمیکشه:biggrin1:تا یکی دو ماه دیگه یک سیستمم میخریم:love:
برای رفیقم میخواستم(همونی که بازی توی سیستمش میلنگه)
اون اسم صدای مودم در منیجر مانیتور یادت نیومد!!!
این هنوز گیج میزنه:laughing:

سلام خدمت همه ی دوستان ... :biggrin1: لازم به ذکر هست که تا چند وقت دیگه برای بازی یک expansion pack میاد که شرکت سازنده گفته در اون گرافیک بهبود پیدا میکنه و سرزمین های جدیدی به بازی اضافه میشه ... .
پس بالاخره این هم اومد. قیمتش چنده؟
5 هزار تومان نا قابل :biggrin1:
حالا حجم بازی چقدر هست؟ فقط یک CD ـه؟
حجمش 5 گیگابایت هست و در 2cd یا یک dvd عرضه شده .
بستگی داره
اگر از دیدگاه یه حرفه ای که به کمتر از RE5 راضی نیست ، با این همه باگی که داره اصلا ازش بازی نداره !
ولی از نظر یه RPG باز که وقت برای بازی کردنم زیاد داره ، خب میتونه بازی خوبی باشه
بستگی به چیزی نداره ... به نظر من هر ایرانی که دوست داره صنعت بازیش پیشرفت کنه باید این بازی رو بخره ... :love: با اینکه بازی اشکالات زیادی داره اما به عنوان اولین RPG ایرانی عالیه .
چند سال هست که داریم همین کار رو میکنیم ، ولی فکر کنم کافیه
دیگه بهتره یا بازی رو کامل بسازن بعد منتشر کنن، یا کلا بازی رو منتشر نکنن
با این همه وقت و هزینه ای که روی عصر پهلوانان گذاشته شده من به شخصه توقع بیشتری داشتم
خب شما بازی های چند سال پیش رو با الان مقایسه کن ... :-" اگر از همون موقع نخریده بودیم الان صنعت بازی ایران به اینجا نرسیده بود . ولی موافقم که با این هزینه می شد بازی بهتری عرضه کنن .

برای بازی یک expansion pack میاد که شرکت سازنده گفته در اون گرافیک بهبود پیدا میکنه و سرزمین های جدیدی به بازی اضافه میشه ... .
بابا expansion
عجب حرکت جالبی ، یاد world of warcraft افتادم :smile:
بستگی به چیزی نداره ... به نظر من هر ایرانی که دوست داره صنعت بازیش پیشرفت کنه باید این بازی رو بخره ...
5 تومن پول کمی نیست ( بخوام انقدر هزینه کنم عضو premium سایت میشم )
وقتی با 2 تومن میشه crysis رو خرید ، با 5 تومن حداقل ادم انتظار یک بازی کامل رو داره
مشکل اینجاست که این بازی ضعیف نیست ، ناقصه ( به خاطر همون انتخاب های اشتباه )
هر بازی رو هم بازی نمیکنم ، یعنی وقتش رو ندارم
داستان یا بهتر بگم روایت داستانی جالبی نداره
من بازیها رو به خاطر داستانش بازی میکنم
حالا به نظر شما باید بازم این بازی رو بخرم ؟
با اینکه بازی اشکالات زیادی داره اما به عنوان اولین RPG ایرانی عالیه .
در اینکه شکی نیست
ولی از دید من بیشتر شبیه یه دموی تکنیکی هست تا بازی کامل !
اگر از همون موقع نخریده بودیم الان صنعت بازی ایران به اینجا نرسیده بود .
خب با شما موافق نیستم
چون این شرکت قبلا بازی نساخته بود که ما بخریم بره بعدیش رو بسازه
تا الان هم هر چی بازی ایرانی خریدیم به حال این شرکت فرقی نداشته
اگر یک شرکت بخواد و بتونه یک بازی کامل ( بدون باگ ) بسازه ، نگرانی بابت بازار نداره
چون میتونه با یه ناشر بزرگ برای انتشار بازی در سطح جهان مذاکره کنه
( بیشتر سود رو ناشر میبره ولی کلی سود هم گیر خودش میاد ، بیشتر از بازار ایران)
تا چه زمانی باید چشمامون رو ببندیم و فقط حمایت کنیم ؟
چرا سازمانهایی که با اهداف خاص روی ساخت بازی سرمایه گذاری میکنن یکم فکر پیشرفت صنعت بازی رو نمیکنن ؟!
چرا سازنده ها به جای بلند پروازی و ساخت موتور داخلی 3 بعدی با هوش مصنوعی که نتیجش باگستانه
یه mini game ساده ولی زیبا درست نمیکنن ؟

آخرین ویرایش:
5 تومن پول کمی نیست ( بخوام انقدر هزینه کنم عضو premium سایت میشم )
وقتی با 2 تومن میشه crysis رو خرید ، با 5 تومن حداقل ادم انتظار یک بازی کامل رو داره

مشکل اینه که گیــمر های ایرانی هم این طوری فکر می کنند که بازی چقدر گرونه! عزیز من شما بازی هایی مثل کرایسیس رو اصلاً نمی خری! مثلاً همون کرایسیسی که شما نام بردی الان پس از گذشت این همه مدت از انتشارش هنوز قیمتش قیمتش حدود 50 دلارـه. قیمتی که شما برای این بازی ایرانی میدی یک دهم اینه! البته خب این رو هم باید در نظر داشت به همون نسبت کیفیت بازی ها هم قابل مقایسه نیستند، ولی اگر واقع بین باشیم 5 تومن برای یک بازی گرون نیست! الان بازی های دسکتاپی که خرج ساختشون خیلی خیلی کمه نسبت به همین بازی های ایرانی تقریباً قیمت هاشون تو مایه های 10 دلاره. با این وضع، من فکر نمی کنم 5 تومن برای یک بازی زیاد باشه. بالاخره یک استودیو وقتی این همه خرج برای ساخت یک بازی می کنه باید یک چیزی در کنارش دربیاره. تازه با همین قیمت کم خیلی ها هستند که بازی رو نمیخرن، حالا کپی میکنن یا این که به هم قرض می دن.

چرا سازنده ها به جای بلند پروازی و ساخت موتور داخلی 3 بعدی با هوش مصنوعی که نتیجش باگستانه
یه mini game ساده ولی زیبا درست نمیکنن ؟

این حرف شما رو 100 درصد قبول دارم، اتفاقا فکر کنم دلیلی که سازنده های این بازی به سراغ سبک RPG رفتند هم همینه! من ترجیح میدم 100 تا بازی RPG ایرانی ساحته بشه ولی 1 دونه هم FPS و سوم شخص نه! چون کسی که سراغ اون سبک بازی های میره صرفاً از بازی چیزهایی مثل گرافیک بالا یا افکت های قشنگ انتظار داره و سیستم shooting خوب و ...، که خب به خاطر عقب بودن صنعت بازی سازی تو ایران سازنده ها اگر همچین بازی هایی بسازن نمی تونن انتظار گیمر ها رو برآورده کنند، ولی بازی های RPG بیشتر روی گیم پلی تمرکز دارند، چیزی که با خرج و هزینه و تجربهء کمتر، میشه راحت تر از بازی های FPS بهش دست یافت.

مشکل اینه که گیــمر های ایرانی هم این طوری فکر می کنند که بازی چقدر گرونه! عزیز من شما بازی هایی مثل کرایسیس رو اصلاً نمی خری! مثلاً همون کرایسیسی که شما نام بردی الان پس از گذشت این همه مدت از انتشارش هنوز قیمتش قیمتش حدود 50 دلارـه. قیمتی که شما برای این بازی ایرانی میدی یک دهم اینه! البته خب این رو هم باید در نظر داشت به همون نسبت کیفیت بازی ها هم قابل مقایسه نیستند، ولی اگر واقع بین باشیم 5 تومن برای یک بازی گرون نیست! الان بازی های دسکتاپی که خرج ساختشون خیلی خیلی کمه نسبت به همین بازی های ایرانی تقریباً قیمت هاشون تو مایه های 10 دلاره. با این وضع، من فکر نمی کنم 5 تومن برای یک بازی زیاد باشه. بالاخره یک استودیو وقتی این همه خرج برای ساخت یک بازی می کنه باید یک چیزی در کنارش دربیاره. تازه با همین قیمت کم خیلی ها هستند که بازی رو نمیخرن، حالا کپی میکنن یا این که به هم قرض می دن.
قیمت اون بازیها نسبت به درآمدشون برای اونا مناسبه:دی اما برای ما نسبت به درآمدمون دادن پنج تومن برای یک بازی باگستان زیاده.
پ.ن:عجب انشایی دارم من :دی

مشکل اینه که گیــمر های ایرانی هم این طوری فکر می کنند که بازی چقدر گرونه!
دقیقا ، این منظور من نیست یک حقیقته پس باید در نظر گرفته بشه
ولی منظور من از گفتن این جمله اینه که وقتی با 2 تومن crysis میشه خرید پس با 5 تومن حداقل یک بازی کامل به من بدن
برای به دست اوردن این پول کلی زحمت کشیدم
دادن یک دموی تکنیکی به جای بازی کامل به مشتری یه توحینه
عزیز من شما بازی هایی مثل کرایسیس رو اصلاً نمی خری!
میخرم ولی پولش تو جیب crytek نمیره ( که برای من فرقی هم نمیکنه )
جلوی همه قسم میخورم اگر یک بازی با کیفیت تولید شد ( در حد Max Payne )حتی اگر 20 هزار تومن بود بخرم
اگر کیفیتی در حد CRYSIS داشت بیشتر از اینها هم حاضرم پول بدم

این حرف شما رو 100 درصد قبول دارم، اتفاقا فکر کنم دلیلی که سازنده های این بازی به سراغ سبک RPG رفتند هم همینه! من ترجیح میدم 100 تا بازی RPG ایرانی ساحته بشه ولی 1 دونه هم FPS و سوم شخص نه! چون کسی که سراغ اون سبک بازی های میره صرفاً از بازی چیزهایی مثل گرافیک بالا یا افکت های قشنگ انتظار داره و سیستم shooting خوب و ...، که خب به خاطر عقب بودن صنعت بازی سازی تو ایران سازنده ها اگر همچین بازی هایی بسازن نمی تونن انتظار گیمر ها رو برآورده کنند، ولی بازی های RPG بیشتر روی گیم پلی تمرکز دارند، چیزی که با خرج و هزینه و تجربهء کمتر، میشه راحت تر از بازی های FPS بهش دست یافت.

100% مخالفم .

رسیدن به مواردی که شما برای یه Shooter فرمودین از رسیدن به یه گیم پلی خوب و البته البته AI یه بازی RPG خیلی آسون تره !

Just wait and see!

قیمت اون بازیها نسبت به درآمدشون برای اونا مناسبه:دی اما برای ما نسبت به درآمدمون دادن پنج تومن برای یک بازی باگستان زیاده.
پ.ن:عجب انشایی دارم من :دی

بهنام تو مطمئنی تو ایران زندگی میکنی؟ :biggrin1: بابا پیاز کیلو 2 تومن شده دیگه 5 تومن چیه! من دارم میگم حتی بازی های 30-40 مگی رو هم 10-15 دلار می فروشن، حالا هر چقدر هم که درآمد اون ها بیشتر باشه ولی فکر نمی کنم از 15 دلار از 5 هزار تومن ما براشون کم ارزش تر باشه. حالا، اون شرکت که اون بازی 30-40 مگی رو میسازن چقدر خرج می کنند و این شرکت های داخلی که این بازی رو میسازن چقدر!

دقیقا ، این منظور من نیست یک حقیقته پس باید در نظر گرفته بشه
ولی منظور من از گفتن این جمله اینه که وقتی با 2 تومن crysis میشه خرید پس با 5 تومن حداقل یک بازی کامل به من بدن
برای به دست اوردن این پول کلی زحمت کشیدم
دادن یک دموی تکنیکی به جای بازی کامل به مشتری یه توحینه
این دقیقاً یکی از مشکلات نبود کپی رایته که باعث میشه ذهن کسی که میخواد یک بازی ایرانی رو بخره میره به این طرف که چرا باید دو برابر یک بازی خارجی پول بدم ولی کیفیت خیلی ضعیف تر باشه؟ من دارم میگم قیمت بازی های ایرانی خیلی هم خوبه، بلکه مشکل از قیمت بازی های خارجی در کشوری مثل ایرانه که کپی رایت رو رعایت نمی کنن که باعث میشه کسی سراغ بازی های داخلی نره. یعنی شما اگر برای خرید کرایسیس تو ایران 50 تومن پول میدادی، اون وقت قیمت این بازی ایرانی رو متناسب می دونستی. خب این وسط، اون شرکت بازی ساز ایرانی وقتی این رو می بینه، یا مجبور میشه که بازیش رو به قیمت 2 تومن عرضه کنه که آخر هم بعد این مدت زحمت و خرج می بینه که به همین خاطر نتونسته فروش بازی ای که ساخته شاید حتی خرج هایی رو هم که کرده برگردونه. پس یا باید بازیش رو کمی گرون تر عرضه کنه یا این که دیگه بازی نسازه. لازمهء دیدن بازی های ایرانی ِ در حد و اندازه های بازی های متوسط (یا حتی خوب!) روز اینه که در حال حاضر به خاطر همچین بازی های ضعیف پول بیشتری نسبت به بازی های کپی ای که می خریم بپردازیم، چون همین استودیو ها هستن که با پشتوانهء درآمدی که از این فروششون کسب می کنند، می تونن با انجین های بهتر، استخدام افراد بیشتر و حرفه ای تر و ... یک بازی بهتر رو در آینده تولید کنند.

میخرم ولی پولش تو جیب crytek نمیره ( که برای من فرقی هم نمیکنه )
خب دقیقاً مسئله همینجاست! وقتی من میرم کرایسیس کپی رو می خرم، شاید برام فرقی نکنه که با این کار به اون شرکت ضرر می زنم (که همین اتفاق هم باعث کنسولی شدن Crysis شد)، ولی وقتی یک بازی ایرانی نمی خرم، صدمه ای که به اون شرکت می زنم، باعث میشه که اون استودیو دیگه سراغ بازی سازی نره. خب در مورد Crysis و استودیویی که اون بازی رو ساخته، میتونن با کارهایی از جمله همین انتشار بازی برای کنسول ها ضررشون رو در شماره های بعدی جبران کنند، ولی بازی ساز های ایرانی چی؟

100% مخالفم .

رسیدن به مواردی که شما برای یه Shooter فرمودین از رسیدن به یه گیم پلی خوب و البته البته AI یه بازی RPG خیلی آسون تره !

Just wait and see!
این بیشتر در صورتیه که اون شرکت بازی ساز توانایی خرید یک انجین خوب رو داشته باشه، چون اگر این طور نباشه، یا باید سراغ انجین های متوسط و ضعیف برند یا این که خودشون بسازند که در هر در مورد اصلاً چیز جالبی از آب در نمیاد. ولی یک بازی توی سبک RPG، بیشتر از این ها به خلاقیت احتیاج داره، چیزی که برخلاف چیزایی که گفتم، خرج نداره.

چون همین استودیو ها هستن که با پشتوانهء درآمدی که از این فروششون کسب می کنند، می تونن با انجین های بهتر، استخدام افراد بیشتر و حرفه ای تر و ... یک بازی بهتر رو در آینده تولید کنند.
طرز فکر شما اینه که اگر نخریم دیگه سراغ بازیسازی نمیرن
ولی طرز فکر من اینه اگر نخریم ، میفهمن که بازی ضعیفی ساختن شماره بعدی این اشتباه رو تکرار نمیکنن
مثل همین quest of persia شماره اولش رو خریدیم شماره دومش با پیشرفت زیادی که داشت باز هم پر باگ بود
شماره سومش هم با اینکه خیلی قشنگتر به نظر میاد ولی پیشرفت زیادی نکرده
من با این چرخه حمایت با پیشرفت لاکپشتی مخالفم
اگر قراره بعد از 10 سال یک بازی استاندارد تولید کنن همون بهتر که شرکت رو تخته کنن

بابا این مباحث ریشه ای که باید جایه دیگه دربارش بحث کنیم
تایپیک داره منحرف میشه
بیاین در باره نقاط ضعف و قوت بازی بحث کنیم
یکی از نقاط ضعف بازی اینه که کیفیت میانپرده ها اصلا خوب نیست:sick:

بذارین آخرین off-topic ام رو پست کنم. اولای صفحه بحث شده بود که تبادل بازی در دنیا مرسوم هست یا نه. من هم در یک انجمن بین المللی این رو پرسیدم. میبینید که خیلی ها انجام میدن و خیلی ها انجام نمیدن. بعضی ها مثل من خسیس بازی در میارن و بازی اوریجینال به مردم نمیدن! پس چندان هم مرسوم نیست. در کشورهای متفاوت هم فرق می کنه.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=262502

(راستی، داش سیا این ور خوش تیپ تره یا اون ور؟ هاهاها!)

طرز فکر شما اینه که اگر نخریم دیگه سراغ بازیسازی نمیرن
ولی طرز فکر من اینه اگر نخریم ، میفهمن که بازی ضعیفی ساختن شماره بعدی این اشتباه رو تکرار نمیکنن
مثل همین quest of persia شماره اولش رو خریدیم شماره دومش با پیشرفت زیادی که داشت باز هم پر باگ بود
شماره سومش هم با اینکه خیلی قشنگتر به نظر میاد ولی پیشرفت زیادی نکرده
من با این چرخه حمایت با پیشرفت لاکپشتی مخالفم
اگر قراره بعد از 10 سال یک بازی استاندارد تولید کنن همون بهتر که شرکت رو تخته کنن
مطمئن باش شركت هاي بزرگ بازي سازي هم از يه جايي شروع كردن و اولين بازي هاشون افتضاح تر از بازي هاي ديگه بود.
ولي به نظرم با همايت ما اگه ده سال بعد هم يه بازي استاندارد بسازن ارزشش رو اره.
گام به گام پيش ميريم تا انشاال... يه روزي بازي براي ps3 هم درست كنيم...:biggrin1:
شايد يه روزي يه بازي تو مايه ي كال اف درست كرديم.:love:

در یک کلام : آشغال بود .

یکی نبود بیاد به اینا بگه ؛ وقتی بلد نیستید قابلیت شنا کردن رو برای کاراکتر ایجاد کنید ، لازم نکرده بیاید براش درجه ی خفگی بذارید ! وقتی بلد نیستید مبارزه کردن رو حداقل به گونه ای بسازید که گیمر ذره ای احساس کنه خودش در اون محیطه و جذب بازی بشه ، لازم نکرده این همه محیط وسیع و دیالوگ و ... بذارید ، بلکه باید با توجه به دیگر امکانات بازی پیش برید ! وقتی یک ضربه ی شمشیر درست به دشمن برخورد نمی کنه و دشمن حتی به سراغمون هم نمیاد ، با این اوضاع افتضاح گیم پلی ، گرافیک افتضاح بازی هم پررنگ میشه ! و این یعنی یک پسرفت اساسی نسبت به بازی های قبلی ایرانی ! به طور صریح بگم ، این بازی از بازی لطفعلی خان زند به مراتب بدتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or