عرضه Yakuza 3 در خارج از ژاپن!!

Victarion

Loyal Member
42602201557346074927.jpg

بالاخره بعد از شایعات و درخواست‌های فراوان دارندگان PS3، سومین قسمت از سری Yakuza در غرب نیز منتشر خواهد شد.

شرکت سگا امروز از طریق PlayStation Blog اعلام کرد، عنوان Yakuza 3 با منو و زیر نویس انگلیسی در خارج از ژاپن عرضه می‌شود. طرفداران بازی در حدود یک سال منتظر عرضه بازی با زبان انگلیسی بودند و بالاخره انتظار به پایان رسید. و در آخر سگا از طرفداران بازی تشکر کرد که با اشتیاق و درخواست‌های فراوان زمینه عرضه بازی در بازارهای غربی را فراهم کردند.

بنابر اطلاعات، Yakuza 3 در ماه مارچ 2010 به صورت اختصاصی برای PS3 عرضه می‌شود.

ایول کیوان!:love: دو تا خبر خوب به طور همزمان ازت شنیدم!:biggrin1:

اگه Sega یه کار درست انجام داده باشه ان همین کاره! الان دیگه فقط ان Spin Off ـه مونده!:biggrin1:

shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

وای خدا بلاخره بازی برای بقیه کشور ها هم معرفی شد من که دموش رو بازی کردم واقعا عالی بود واقعا فقط همون چیزی که از ش بدم میومد همون حرکت فرهنگی هستش که ژاپنی ها داره و آهنگ میخونن تو رستوران واقعا حال گیری هستش اما در کل واقعا عالی هستش راستی منوی دمو بازی هم انگلیسی هستش هر کی میخواد یکم بازی کنه بره دمو رو بگیره واقعا عالی هستش . الان یه نفر هستش که بفهمه 1 صوت که چه عرض کنم دستم به دهنم نرسیده آماده بازی کردنشه بفهمه بهم شام میده :cheesygri

اوّل که شنيدم عرضه شده کلّی حال کردم ولی بعد ازينکه تاريخ عرضه رو ديدم تو ذوقم خورد !!
آخه چرا هرچی بازی توپه بايد تو اين ماه بياد اونم رو PS3 که بايد واسه هرکدوم حداقل 60 تومنی پياده شد !!
ولی بازم خيلی خوشحال کننده بود !

بابا دعا کنید yakuza4 هم برا غرب واز این دسته جاها پاشه بیاد بازی شاهکاره
راستی تو مالزی پیدا میشه به نظرتون میخوام از اونجا bayonetta هم بگیرم بنظرتون هست:-"

همون چند روز پیش که شایعش رو توی یک سایت خوندم مطمئن شدم- انگاری توی یکی فروشگاه المانی(بخش المانی یک فروشگاه)تاریخش درج کرده بود- از اونجا که بی کار نیستند-برای المانی ترجمه کنند- مطئن شدم نسخه انلیسی در راهه:biggrin1:بسی شاد شدیم- ولی چرا اینهمه دیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد میگن چرا بازی های PS3 زیاد نمیفروشه.خوب 3 تا بازیه خوب انحصاری تو یک ماه میاد! اینا به چه امیدی چنین کاری میکنند؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or