عرضه X1 در 28 کشور، آیا این 28 کشور به کمک مایکروسافت خواهند آمد؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-amd.jpg

به زودی کنسول نسل جدید شرکت مایکروسافت، Xbox One در 28 کشور که بعضی از آن‌ها حاصل تاخیر برای بهینه‌سازی بیشتر برای هر کشور، عرضه رسمی کنسول را از دست دادند.

این عرضه همراه با آمدن تعدادی از بهترین بازی‌های انحصاری شرکت مانند Sunset Overdrive، Forza Horizon2، Halo:TMC یا بازی همکار قدیمی مایکروسافت، بانجی، Destiny همراه است. باندل‌هایی نیز همراه این عرضه جهانی هستند مانند باندل کنسول با بازی Kinect Rivals و یا FIFA 15.

اما سوال اصلی این است که این 28 کشور می‌توانند فاصله فروش این کنسول را با رقیب خود که به تازگی فروش 10 میلیونی خود را جشن گرفت، کم کند؟

کشور‌ها و روز عرضه به شرح زیر است:

9/2: Chile and Colombia
9/4: Japan
9/5: Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, Greece, Hungary, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Saudi Arabia, Slovakia, Sweden, Switzerland, Turkey, United Arab Emirates
9/15: Israel
9/23: Hong Kong, India, Korea, Singapore, South Africa, Taiwan
9/23: China
9/26: Russia

منبع

من اصلاً حواسم نبود که توی ژاپن همین امروز فردا عرضه میشه! :دی
برعکس 360 که اون اوایل بازی های مختلفی برای سلیقه ژاپنی ها داشت، X1 چیز انحصاری خاصی نداره. البته از مایکروسافت بعید نیست یه دفعه توی TGS یه سورپرایزی از توی جیبش دربیاره، ولی من اگه جاشون باشم کلهم هزینه کردن برای ژاپن رو از ذهنم خارج میکنم. این کشور دیگه برای خود ژاپنی ها بازار بزرگی توی کنسول های خونگی محسوب نمیشه، چه برسه به بیگانگان! :دی
=========================
t81c6ngdi2gfibddcrck.png

lol!
البته احتمالش زیاده که یکی دو هفته اول بیشتر از PS4 بفروشه، ولی بعدش... :دی
دلیلی نداره مایکروسافت پول دود کنه هوا بازار کنسول در ژاپن مرده و ایکسباکس یک محصول غربی به حساب میاد

تفاوت تو نسل کنسولای ماکرو تو عکسای زیر بهتر مشخص میشه!

ساعت 9 صبح به وقت ژآپن فروش رسمی X1 آغاز می‌شه. ولی کسی در لاین خرید نیست!

نسل پیش، همین روزا. ژاپنی‌ها صف بستن برای خرید 360

به نظرم با توجه به آمازون ژاپن که باندل‌های مایکروسافت الان 12-17 فکر نکنم بشه گفت انقدر هم بد عمل کنه... از طرفی وضعیت PS4 و یا به طور کلی کنسول‌ها تو ژاپن خیلی جالب نیست.
Amazon.co.jp �x�X�g�Z���[: �Q�[�� �̒��ōł��l�C�̂��鏤�i�ł�

من فکر میکردم ژاپنی ها از سر و طن پرستی و غرب ستیزی هیچ وقت سراغ محصولات غربی نمیرفتن! :-/:d
-----
به هر حال اعتمادیه که از دست رفته. به همین راحتیا هم بر نخواهد گشت. خریدار تو هر جای دنیا که باشه به پشتیبانی دائمی احتیاج داره. ضمن اینکه باید از این تفکر که همه ژاپنیها یه جورن و ازشون یه استریوتایپ ساخت دست برداشت(این فکریه که 360 رو اونجا نابود کرد) سلیقه ژاپنی ها مطمئناً عیناً مثل غربی ها نیست اما دلیل نمیشه که تنوع طلب نباشه. اینجور هم که بوش میاد باز هم ازون تنوع خبری نخواهد بود.
باز خوبه نسل پیش چند تا استودیو همکاری نزدیکی با مایکرو داشتن، این نسل دیگه ازونها هم بعیده خبری باشه مگه اینکه چیزی تو چنته داشته باشن(که بازم بعید میدونم)

اگر همون اول تو این شرکتها عرضش میکرد الان فروشش حداکثر اختلاف 2 میلیونی با PS4 داشت
همیشه از سر تعصب حرف های لبخند برانگیزی می زنید شما!
اگر قراره حرف از "اگر" بشه، پس اگر سونی هم کشورهای بیشتری رو آنالیز می کرد الان با X1 اختلاف چهار برابری داشت!
باشه؟ :)
در کل، کنسول ها فروش خودشون رو کردن و این ساپورت ها فقط یک آب باریکه ست و اگر در روز اول هم کنسول ها در تمام دنیا عرضه می شد، آمار زیاد تغییری نمی کرد! چون کنسول ها خواه و ناخواه با حمایت و بی حمایت سونی و مایکروسافت در تمام کشورها پخش می شه و کسی که گمیر باشه براش فرقی نمی کنه کجای دنیاست، بالاخره کنسولَرو رو هوا می زنه! ;)

دوستان توی این تاپیک حرفای نا امید کننده ای در مورد ایکس باکس میزنند...
من قصدم خرید یه کنسول نسل هشت هست و با توجه به تحقیقاتی که در مورد انحصاری های دو کنسول کردم دیدم با ایکس باکس بیشتر جور هستم...اما بعضی پستای این تاپیک رو که خوندم یکم مردد شدم...اینکه میگین دیگه مایکرو این نسل رو باخته یا حمایت و ساپورت خوبی نداره...این حرفا خیلی مرددم کرد...
خواهش میکنم ازتون خواهش کردما بدون تعصب بگید که من اگه ایکس زباکس رو بخرم واقعا پشیمون نمیشم؟ من خیلی برای پولم زحمت کشیدم، میخوام یه کنسول بگیرم که تا اخر نسل لذتشو ببرم...خواهش میکنم بدون تعصب نظر بدید

من قصدم خرید یه کنسول نسل هشت هست و با توجه به تحقیقاتی که در مورد انحصاری های دو کنسول کردم دیدم با ایکس باکس بیشتر جور هستم...اما بعضی پستای این تاپیک رو که خوندم یکم مردد شدم...اینکه میگین دیگه مایکرو این نسل رو باخته یا حمایت و ساپورت خوبی نداره...این حرفا خیلی مرددم کرد...
خواهش میکنم ازتون خواهش کردما بدون تعصب بگید که من اگه ایکس زباکس رو بخرم واقعا پشیمون نمیشم؟ من خیلی برای پولم زحمت کشیدم، میخوام یه کنسول بگیرم که تا اخر نسل لذتشو ببرم...خواهش میکنم بدون تعصب نظر بدید
عزیزم تو نباید به نظر تکیه کنی و بری بخری ..... باز هم به همه ی کسایی که قصد خرید کنسول دارم

میگم .... بستگی به سلیقه داره ...... هر چی عشقتون کشید بگیرین

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

اگه قرار بود به حرف گربه سیاه بارون بیاد الان دنیا رو سیل برده بود

خب من سلیقم با ایکس باکس بیشتر جور هست ولی وقتی فروشش کمتر از ps4 باشه کمپانی ها و استودیوهای سازنده بازی نمیان بیشتر برای ps4 بازی بزنن؟ یا مثلا بازیشونو رو ps4 بهینه تر کنن؟

Sent from my Nexus 5

خوب شعور ژاپنی ها دراین حده کنسولی که JRPG بزنه میرن سمت اون,انگار ازشون بخوای سوار کادیلاک بشن.مایکرو هم خیلی حرکت خوبی کرد بیخودی هزینه بازار ژاپن نکرد.چون نهایتش چند ماهه بود...

واقعیت مسأله رو بخواید در حالی که ممکنه XB1 پرفروش ترین کنسول نسل نشه (که با توجه به مشاهدات فعلی اصلاً بعید نیست) ولی وضعیت فعلی XB1 نه به وضعیت Xbox ارجینال شباهت داره، نه به وضعیت PS3 و نه Wii U.

با توجه به شباهت بسیار زیاد معماری PS4 و XB1 (از نوع CPU و تعداد هسته‌هاش گرفته تا معماری مشابه GPUها و قابلیتهاشون و مقدار رم و ...) و مشخصات سخت افزاریشون و همینطور بالا رفتن هزینه ساخت بازیها (بخصوص عناوین AAA) خیلی بعید هست که بازیسازها ساپورت XB1 رو متوقف کنن. خیلی از بازیسازهای مستقل هم علاقه زیادی به ساخت بازی روی XB1 نشون دادن و میدن و من فکر میکنم تا 1 سال (یا نهایتاً دو سال) دیگه وضعیت XB1 در این زمینه هم بهتر بشه. الان ساخت و عرضه بازیهای مستقل برای PS4 بیشتر هست و شما عناوین دیجیتالی مستقل زیادی رو میتونید روی PS4 بخرید که روی XB1 نیستن اما مسأله اینجاست که خیلی از این عناوین زمانی قرارداد/پروسه ساختشون روی PS4 بسته/آغاز شده که مایکروسافت هنوز برنامه‌ای رو برای بازیسازهای مستقل روی XB1 معرفی نکرده بود و Dev-Kitـی رو در اختیارشون نذاشته بود و از نظر ساپورت نرم افزاری (SDK) هم چند ماهی از سونی عقب بود. اما الان شرایط متعادل شده و برخی اوقات حتی ساپورت مایکروسافت بهتر هم هست (برخی بازیسازهای مستقل دوکیت های XB1 رو دارن ولی هنوز منتظر عرضه دوکیت از طرف سونی هستن) و نتیجه این تغییرات رو احتمالاً باید در 1-2 سال آینده دید.

از طرف دیگه خیلی از بهینه سازیهایی که ممکن هست بازیسازها برای سخت افزار XB1 انجام بدن (مثلاً بهینه سازیهایی که ممکن هست بخوان برای eSRAM انجام بدن) بر خلاف نسل قبل ناشناخته نیستن و یک نمونش رو میتونید اینجا از زبان برنامه نویس RedLynx (سازنده Trials Fusion و سایر عناوین این سری)، یعنی آقای Sebastian Aaltonen بخونید. در واقع با توجه به سایر گفته‌های ایشون دلیل اجرا و عملی نشدن این بهینه سازیها ساپورت کنسولهای نسل پیش و DX10 هست (در واقع این قابلیتها طوری نیستن که بشه ازشون روی انجین‌های بازیسازی cross-gen و یا بین نسلی استفاده کرد). این بهینه سازیها درنهایت میتونه به نفع سایر پلتفرمها هم باشه (PC و PS4) چون معماری مشابهی دارن و در بدترین حالت تأثیر منفی‌ای روی دو پلتفرم مذکور نخواهد گذاشت. برای مثال میگم، حجم کم eSRAM مشکل اصلی تکنیک Deferred Rendering (که خیلی بازیها در نسل حاضر بر مبنای این تکنیک ساخته شدن و میشن) به حساب میاد در حالی که اگر همین تکنیک رو برای eSRAM بهینه سازی بکنن، در نهایت میتونه به نفع PS4 و PC هم باشه، به این دلیل که در این تکنیک شما به پهنای باند بالا نیاز دارید. پس با کم کردن حجم رندر تارگت مورد استفادتون میتونید نتایج بهتری بگیرید.

درنهایت من کنسول خاصی رو به شما پیشنهاد نمیکنم، ولی اگر خیلی شک دارید و در عین حال نمیتونید خیلی برای خرید کنسول صبر کنید بهتر هست گزینه‌ای رو انتخاب کنید که ریسک کمتری داره. البته این رو هم میشه حدس زد که احتمالاً طبق روال سالیان گذشته ساپورت بازیسازهای ژاپنی از PS4 به مراتب بیشتر از XB1 خواهد بود.

هنوز کارخونه های چین ساخت xbox one شروع نکردن ،بخاطر همین توی ایران گرونه ، ولی بعد قیمتش مثل PS4 میشه ،
ملت یه طوری می حرف میزنند که مایکروسافت برشکست شده ، مایکروسافت اگر بیاد oNe کپی خور کنه هم کنسولش بیشتر فروش میره و بازی هاش ، Xbox 360 با اینکه کپی خور بود call of duty دو برابر نسخه ps3 فروش کرد ،!
دقیقا توی نسل قبل همین وضعیت بود مایکروسافت با یه هیلو 3 کلا وضعیتش رو به نفع خودش تموم کرد ،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or