عرضه X1 در 28 کشور، آیا این 28 کشور به کمک مایکروسافت خواهند آمد؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-amd.jpg

به زودی کنسول نسل جدید شرکت مایکروسافت، Xbox One در 28 کشور که بعضی از آن‌ها حاصل تاخیر برای بهینه‌سازی بیشتر برای هر کشور، عرضه رسمی کنسول را از دست دادند.

این عرضه همراه با آمدن تعدادی از بهترین بازی‌های انحصاری شرکت مانند Sunset Overdrive، Forza Horizon2، Halo:TMC یا بازی همکار قدیمی مایکروسافت، بانجی، Destiny همراه است. باندل‌هایی نیز همراه این عرضه جهانی هستند مانند باندل کنسول با بازی Kinect Rivals و یا FIFA 15.

اما سوال اصلی این است که این 28 کشور می‌توانند فاصله فروش این کنسول را با رقیب خود که به تازگی فروش 10 میلیونی خود را جشن گرفت، کم کند؟

کشور‌ها و روز عرضه به شرح زیر است:

9/2: Chile and Colombia
9/4: Japan
9/5: Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, Greece, Hungary, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Saudi Arabia, Slovakia, Sweden, Switzerland, Turkey, United Arab Emirates
9/15: Israel
9/23: Hong Kong, India, Korea, Singapore, South Africa, Taiwan
9/23: China
9/26: Russia

منبع

تو فروش کنسول که تاثیر داره قطعا ولی اینکه بگیم با عرضه تو این کشورا میتونه به فروش کنسول سونی برسه غیر ممکنه تقریبا میشه از همین الان دیگه سونیو برنده ی نسل دونست اختلاف فروش شده دو برابر.

میکروسافت می تونه با این انحصاری ها فروشش رو واقعا بهتر کنه اما احتمالش خیلی کمه که به سونی برسه ................. ولی ما هنوز هم امیدواریم............. WE BEALIVE IN YOU PHIL SPENCER^:)^

من این رو میدونم که در نهایت هر دو کنسول فروش خوبی خواهند کرد

ولی این رو نمیدونم و هیچ وقت هم نخواهم فهمید که فروش بیشتر یکی از این کنسول ها جه سود و زیانی برای ما گیمرا داره ... که این همه برای دوستان اهمیت داره

من این رو میدونم که در نهایت هر دو کنسول فروش خوبی خواهند کرد

ولی این رو نمیدونم و هیچ وقت هم نخواهم فهمید که فروش بیشتر یکی از این کنسول ها جه سود و زیانی برای ما گیمرا داره ... که این همه برای دوستان اهمیت داره
ببین اگه پلی 4 بیشتر بفروشه .اونوقت بازی های انحصاری خیلی بیشتری براش میاد و معلوم میشه که ماکروسافت اشتباه کرده و در نسل بعد هر کاری می کنه که فروشش بره بالا .یعنی سیستم قوی تر با کلی امکانات که بتونه طرفدارای بیشتری جذب کنه .همون طوری که سونی تونست طرفدارهای ایکسباکس رو جذب کنه

تا وقتی کنسول را تو ایر ان عرضه نکنه هیچ کمکی مثبتی به فروش نخواهد کرد ! خود ماکرو هم می دونه چقدر گیمر تو ایران هست عجیب هست این کار را نمی کنه به صورت رسمی

این کشورها کلا بازاره آنچنانی ندارند که کمک زیادی بکنه ولی بازم از هیچی بهتره , از طرفی هم مثلا xone با این حال که در برخی کشورها نیومده ولی در خیلی هاشون در دسترس هست ! (اگه از ایران فاکتور بگیریم که کلا استثناست و داستانش فرق میکنه) مثلا در برخی کشورهای اروپایی که نیومده ولی بازم در دسترس بوده !

اگر همون اول تو این شرکتها عرضش میکرد الان فروشش حداکثر اختلاف 2 میلیونی با PS4 داشت
قبلا بهونتون تعداد کشورها و تفاوت قیمت بود الان شد زمان عرضش ؟ نه عزیزم این خبرها نیست کنسولی که بهتر باشه طبیعتا بیشتر میفروشه ؟!

من اصلاً حواسم نبود که توی ژاپن همین امروز فردا عرضه میشه! :دی
برعکس 360 که اون اوایل بازی های مختلفی برای سلیقه ژاپنی ها داشت، X1 چیز انحصاری خاصی نداره. البته از مایکروسافت بعید نیست یه دفعه توی TGS یه سورپرایزی از توی جیبش دربیاره، ولی من اگه جاشون باشم کلهم هزینه کردن برای ژاپن رو از ذهنم خارج میکنم. این کشور دیگه برای خود ژاپنی ها بازار بزرگی توی کنسول های خونگی محسوب نمیشه، چه برسه به بیگانگان! :دی
=========================
t81c6ngdi2gfibddcrck.png

lol!
البته احتمالش زیاده که یکی دو هفته اول بیشتر از PS4 بفروشه، ولی بعدش... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or