عرضه The Walking Dead: Survival Instinct بر روی pc

rahyarpaul

Gold User
کمتر از یک ماه گذشته خبرگزاریهای معتبر خبر از کنسل شدن عنوان the walking dead:instinct بر روی pc دادند
که این خبر بطور رسمی توسط اکتیویژن تایید شد
اما در حالی که کمتر از یک هفته به انتشار آن مانده است یکدفعه بدون هیچ اعلامی بازی برای pc عرضه میشود
علاوه بر حضور عنوان pc در سایت رسمی، فروش این بازی در امازون امریکا و همینطور حضورش در چندین سایت که قبلا حذف شده بود جالب به نظر میرسد
اکتیویژن توضیحی نداده است.
بازی 19مارس در اروپا و 22 مارس در امریکا عرضه میشود
The Walking Dead: Survival Instinct Video Game
Amazon.com: The Walking Dead: Survival Instinct [Online Game Code]: Video Games
The Walking Dead: Survival Instinct - Wikipedia, the free encyclopedia

آخرین ویرایش:
کار PC همین هستش دیگه. TITAN هم که داشته باشین یا باید پورت های این و اون رو باهاش بازی کنین یا بشینین عکس های انحصاری ها رو باهاش تماشا کنین.
البته تماشای فیلم و سریال و قارچ خور هم هست. =))

تو این نسل 500 تا بازی برای PC نیومد چیزی نشد ... حالا دعوا سر این آشغاله؟؟؟
خود شما از این عنوان به عنوان بازی ناب نام می‌بردی. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
تو این نسل هم 500 تا بازی برای کنسول نیومد چیزی نشد...
کار PC همین هستش دیگه. TITAN هم که داشته باشین یا باید پورت های این و اون رو باهاش بازی کنین یا بشینین عکس های انحصاری ها رو باهاش تماشا کنین.
البته تماشای فیلم و سریال و قارچ خور هم هست.
yahoo_24.gif
بله مشخصه هیتر گرامی اشتباه نیومدی تاپیک رو؟ خوبه همه بازی ها روی PC ساخته میشند روی کنسول پورت .
یک راه برای خودت بذار که بعد یهو همین حرف‌های خودت رو نشنوی. می‌دونم اسمی با نام Stalker.C&C CS و موارد دیگر به گوشت نخورده.

خود شما از این عنوان به عنوان بازی ناب نام می‌بردی. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
تو این نسل هم 500 تا بازی برای کنسول نیومد چیزی نشد...
.

میشه بگی من کجا از این بازی به عنوان یه بازی ناب نام بردم؟؟؟
بعدشم اگه منظورت از اون 500 تا بازی ای که رو PC نیومده همون سبک نقطه بازی بوده که اصلا مهم نیست ... در ضمن من کل کنسول ها + PC قدرتمند رو دارم...

میشه بگی من کجا از این بازی به عنوان یه بازی ناب نام بردم؟؟؟
بعدشم اگه منظورت از اون 500 تا بازی ای که رو PC نیومده همون سبک نقطه بازی بوده که اصلا مهم نیست ... در ضمن من کل کنسول ها + PC قدرتمند رو دارم...

آفرین تبریک میگم! حالا چیکار کنیم که داری؟ دست بزنیم؟ برقصیم؟ رپ بخونیم؟....

کار PC همین هستش دیگه. TITAN هم که داشته باشین یا باید پورت های این و اون رو باهاش بازی کنین

:arrowd:
آخ جونمی جون.
داغ اینم موند به دل PCای ها.

من قصد توهین ندارم ها.
چون جو خودمونی و دوستانه است دارم میگم.
بوی سوختن نمیاد ؟

عزیزم تو با خودت چند چندی ؟!

پ.ن: خوندن این تاپیک هم خالی از لطف نیست ...

من نمیدونم شما چرا الکی جواب یه سری بچه که از رو عقده پست میدن رو میدید بیکارید؟! همیشه با کسی بحث کنید که ارزشش داشته باشه و با منطق بیگانه نباشه.

آخرین ویرایش:
واااااااااااااای خدا من حتی تریلرشم ندیده بودم ! خدا کنه رو پی سی نیاد برای پی سی گیمر جماعت افت داره !‌واقعا خندم میگیره که یک سری افراد سر این مزخرف یا میشه گفت عنوان ناب اونا چند وقت پیش تو تاپیک قبلی از خوشحالی سکته میکردند ! من تریلر از گیم پلی رو همین الان دیدم The Walking Dead : Survival Instinct - First Gameplay Trailer - YouTube میشه گفت رو PS1 هم میشه اجراش کرد :)) یعنی اکتیویژن بیشعور نمیتونست یه عنوان تاپ از سریال بی نظیر این عنوان بسازه ؟ خاک بر سرت :)):d

با کرکری خوندن یه سری بچه ها سر چیزای چرت و پرت شروع شده .
حالا که برای PC میاد دیگه چتونه ؟
برید با نسخه کنسولیش حال کنید ما هم که اصلا نگاه نمیندازیم بهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or