عرضه Shadows of the Damned برای Wii و PC

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
shadowsofthedamned.jpg

وقتی EA چند روز پیش از Shadows of the Damned پرده برداری کرد گفته شد که بازی برای PS3 و X360 در دست ساخت هست! اما در مصاحبه ـی که دیروز با Sudaـ Grasshopper شد گفت که در ابتدا بازی برای عرضه بر روی Wii و PC نیز برنامه ریزی شده بود.

وقتی از سودا در مورد علت عوض شدن برنامه پرسیده شد سودا گقت نمیتونه توضیح بده! اون به سوال چجوری اجرا شدن بازی بر روی Wii هم همین جواب رو داد، -همونطور که گفتن نسخه PS3 و X360 به وسیله UE3 ساخته میشه!

همچنین سودا مدعی هست که بازی روی تایم و برنامه ریزی ساخت خودش داره پیش میره و هنوز تاخیری نخورده (که به نظر مت نویسنده 1UP باورش سخته با توجه به اینکه دو سال بازی در دست ساخت بوده و الان تو همچین وضعیتی هست)

چیز دیگه ـی که مغز طرفدارای بازی رو مشغول کرده سبک بازی هست که دو سال پیش هنگام انونس عنوانی Horror بود ولی چیزی که توی تریلر نشون داده شد بیشتر شبیه عناوین Action بود تا ترسناک. سودا میگه بازی طی سالیان به حالت فعلی درامده.

"وقتی ما در حال ساخت بازی بودیم، فکر کردیم که بازی میتونه با المان های اکشن خیلی بهتر بشه. شخصیت بازی، Garcia، خیلی قوی و باحال ـه، بنابر این ما فکر کردیم که باید سبک بازی رو بیشتر به اکشن نزدیک کنیم" (چه دلیل جالبی واقعا)

منبع

من که از این بازی ناامید شدم یه دفعه بکنینش psp و MAC و DS تا بشه مثل lego batman )xاین دیگه چه کاریه با این تغییر سبکشون هم حالم بهم خورد :-& حالا کیفیت بازی کمتر میشه (که همین جوریش هم کم بود) کم کم دارم به شینجی میکامی شک میکنم واقعا نمیفهممش:-/ حالا ببینیم چیکار میکنه:-?? اه اه اه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or