شایعه عرضه Mortal Kombat برای PC

امــیدوارم منتشر شه، یه دلیل دیگه واسه خندیدن گیرمون میاد:d

فعلا که ما داریم میخندیم بهت و بد نیس بد از این همه مدت گریه کردن یکمی هم بخندی :d
بچه ها شما میبیندش من که با ذره بین دیدم اینقدم افت فریم داشت رو low و 720 اجرا میشد این گل بسره البته یه چیزی بگم انحصاری بود :))

فعلا که ما داریم میخندیم بهت و بد نیس بد از این همه مدت گریه کردن یکمی هم بخندی :d
بچه ها شما میبیندش من که با ذره بین دیدم اینقدم افت فریم داشت رو low و 720 اجرا میشد این گل بسره البته یه چیزی بگم انحصاری بود :))

شما حالـت خوب نیست گویا.

وقتی نخود هر آشی بشی بدون این که بدونی طرف مقابل چی گفته و کی هست همینجوری یه چیزی بگی فقط خودت رو تو فروم ضایع کردی

احتمال عرضه 99 در 100 رفت بالا.
ای شا الله حقیقته.

حالا خیلی امیدوار نباش :d MK اولین بار حدود 3 ماه پیش تو cdr استیم پدیدار شد و تا مدتها خبری ازش نشد . تو اون زمان PES 2013 و کلی بازی دیگه وضعیت مشابهی داشتن که تازه امروز اولین عنوان از اون موقع که Pes 2013 باشه با قیمت 30$ روی استیم قرار گرفت . پس احتمال اینکه تمام شایعات و لیست اچیومنت ها در مورد MK درست باشه فوق العاده بالاست اما بازم بهتره صبر کنیم تا اخبار نهایی منتشر بشه ;)

:> لیست اچیومنتای استیم هم منتشر شد :>

http://devinwatson.com/SteamSchema/230800.html
از قدیم میگفتن در ناامیدی بسی امید است .بعد از برداشت صفحه در امازون کلا قطع امید کردم.
خیلی خوشحال شدم .خدا پدر و مادر استیم والو رو بیامرزه که باعث رونق pc شد .اگر منتشر بشه اونم از طریق استیم باید تبریک گفت به طرفداران این پلتفرم.

آخرین ویرایش:
مث که واقعا یه خبرایی هست لیست اچیومنتهای Lord of shadow 1 هم روی db استیم همین چند ساعت پیش منتشر شد :d بنظر کونامی هم مثل دیگر ناشرای ژاپنی علاقه مند به انتشار عناوینش روی استیم شده >:d

کلا اخر نسلیه پی سی داره جون میگیره...دمش گرم>:d

نه میدونی ربطی به اخر نسل و اول نسل نداره وقتی پای فروش و سود میاد وسط دیگه هر کی بازی پورت نکنه واسه یه پلتفرمی که سود داره خودش ضرر کرده.

یکی از دوستان پست خوبی زد که اونم مدیر گالری بود منتها اسم کاربریش یادم نیست .پلتفرم pc از لحاظ بازار عرضه الان با سال 2005 فرق میکنه.اون موقع تازه استیم راه افتاد بود و به هر کی میگفتی میخندید بهش.
شبکه رسمی ea که ارجین هست فکر نکنم اون زمان اصلا راه افتاده بود{اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید}
برای همین انتشار بازی برای pc روی دیسک فیزیکی تا بخواست فروش کنه کرک میشد و میرفت پی کارش.

و یه چیز دیگه هم که هست معماری cpu نسل اینده کنسولها هم همین معماری cpu کامپیوترهای خودمونه یعنی x86 که همین عامل باعث میشه دیگه هزینه port بازی بسیار کم بشه و برای سود بیشتر هم که شده برای این پلتفرم هم بازی رو بدن البته این دو تا بازی که داره میاد مال همین نسل بودن ولی امکان داره در اینده مثلا مورتال کامبت برای ps4 هم بزارن داخل psn برای فروش.

یه زمانی یادمه تنها فوتبال روی pc فقط فیفا بود و فکر کنم از سال 2006 pes هم روی pc اومد.کلا استیم و ارجین هر چی کاربرای فعال بیشتر بعلاوه فروش بیشتر داشته باشن خواه و ناخواه برای سود مجبورن بیان طرف پلتفرم pc.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or