عرضه Final Fantasy XIII بر روی Steam ؟!

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
z8cznxn8uiy86tzifudu.jpg

به نظر میرسد PC گیمرها باید آماده شیرجه عمیق تر در دنیای Final Fantasy باشند.

بعد از ظاهر شدن لوگو استیم در صفحه رسمی بازی، دیروز در اقدامی عجیب، عنوان Final Fantasy IV نیز به طور نامحسوسی به استیم اضافه شد. اما این تمام این داستان عجیب نیست.

درست دقایقی قبل عنوان Final Fantasy XIII نیز به استور اضافه شد. کمپانی Square Enix هنوز بیانیه ای در این مورد صادر نکرده است. تاریخ عرضه این عنوان روز 9 اکتبر نیز درج شده است.

پیش از این نیز این کمپانی به دنبال فروش فوق العاده FF XIV بر روی این پلتفرم، از عرضه عناوین بیشتر از این سری خبر داده بود. در چند ماه گذشته نیز نسخه های HD شده دو عنوان FF VII و FF VIII و همچنین FF III بر روی استیم عرضه شده بود.

https://store.steampowered.com/mobileapp/292120/

آخرین ویرایش:
حالا من اغراق کردم :d (همیشه همه چیز رو بزرگ میکنم)

من خودم Final Fantasy XIII اولین FFیی بود که بازی کردم و با کمال تعجب بدم نیومد (فقط گیم پلیش رو دوست داشتم)

به عنوان یه JRPG بد نیست اما به عنوان یه FF حق بدین که بگم مزخرف :d

اما وقتی چندتا JRPG دیگه بازی کردم فهمیدم چقدر . . . . بده (نگفتم مزخرف :d )

ولی به نظرم اول با چیزای دیگه شروع کنه بعد بره سراغ این خیلی خیلی بهتره :d

نا سلامتی شرافت JRPG برای یه شخصی در میونه باید ازش حفاظت کنیم و نزاریم چیزای نچندان جالبی بازی کنه

به هر حال به کسی توهین نشه ^__^ چرت و پرت زیاد میگم کسی جدی نگیره 3:

خودم بازیای محبوبم بازیایین که هر روز تو هر فروم ملت یه فحش بهشون ندن روزشون شب نمیشه :))

- - -ویرایش - - -

یکی بیاد بگه این فاینال فانتزی تهش کجاست , سرش کجاست :| من هر وقت باز یکردم هیچی سر در نیوردم :( از کجا باید شروع کنه آدم؟!
عینه بچه آدم یه کالکشن رو PC بدن دیگه , 2 تا میدن , 3 تا نمیدن , باز یکی میدن , 4 تا نمیدن ! عینه متال گیر میمونه!

آخه داستاناشون بهم مربوط نیست که :d

مثلا همین 3 تا که دارن میدن چرا بهم مربوطن اما بقیه با هم دیگه مربوط نیستن

آخرین ویرایش:
نسل پیش روی کنسولای خانگی رسماً دو تا فاینال فانتزی داشتیم. یکی که کاملا مدرن شده بود( FFXIII)، که سیستم مبارزه ی خلاقانه ای داشت، کاراکترای جذابی هم داشت(درسته که خیلی خوب پرداخت نشدن) و از لحاظ طراحی و وسعت هم خارق العاده بود ولی تو چند تا بخش من جمله داستان واقعا مشکل داشت.
یکی هم Lost Odyssey ساکاگوچی بود که کاملا طرف سنت :d رو گرفت. روایت فوق العاده و مخصوصا اون فسمتای A Thousand Years of Dreams که شاهکاری بودن برای خودشون اصلا قابل مقایسه با FF13 نبود. حیف که تحویل گرفته نشد(البته بازی ضعفای خودش رو داشت و بیش از حد هم سنتی بود) و الا شاید الان کار دیگه ای از ساکاگوچی معرفی میش(ویرایش: اصلا Last Story یادم نبود
:d) و البته ایشون هم نمیرفت سراغ بازی موبایل ساختن

آخرین ویرایش:
حالا FFXIII (در مقایسه با FF های قبلی) داستانش تو دیوار و شخصیت هاش داغون هست، ولی اینطور که دوستان میگن "مزخرف" و "بهتره بازی نکنین" هم نیست :دی حداقل سیستم مبارزاتش هرچی که هست خوبه. من خودم شاید دوباره به خاطر سیستم مبارزاتش بازیش کنم رو PC :دی

البته دوستانی که میخوان بدونن FF واقعی چیه، بشینن FFVI، FFIX و FFVII رو بازی کنن :دی

درسته شخصیت هاش خوب نبود(داغون نبود به نظر من:d) ولی Lightning شخصیت پردازی عالی داشت در واقع در ff های اصیل همه شخصیت پردازی های شخصیت ها عالیه و هیچکدوم زیر سایه دیگری نیستن ولی توی xiii در واقع همه شخصیت ها زیر سایه Lightning قرار داشتند در واقع سازندگان 70% برای Lightning وقت گذاشتن 30% برای دیگران (درسته Lightning خودشم شخصیت پردازیش ناقص بود ولی بازم یه شخصیتی خلق شده بود که به نظر من فوق العاده بود)

Ff13 _ شماره اولش عالی بود و گرافیک بسیار خوب و یک فینال فانتزی عالی بود اما بیخود کششدادنش و شماره 2جالب نبود هرچند گرافیک همون شماره کم نظیر بود شماره آخر هم بازی کردنش لذت بخش بود ولی ماجرای جدیدی نداشت و صرفا برای تموم کردن اون سری بود
در کل شماره اول این بازی حرف نداشت حالا رو هر کنسولی باشه بازی نسبتا سخت ولی پایبند به عناصر اصلی سری.

یعنی فقط این خبر باعث شد که من یه هورا بگشم :d من خودم XIII و XIII-2 رو تموم کردم ولی خیلی از دوستای گیمرم هستن که کنسول باز نیستن و با املاتور و ... قدیمی هارو بازی کردن و حالا قراره یه فینال فانتزی اصیل pc رو بازی کنن (بازی کنیم) این بازی تنها بازی بود که هر دوتاش رو جما بالاتر از 1000 ساعت بازی کردم
در مورد خوب و بد بودن بازی هم کلان من با همه بازی های فینال فانتازی زندگی میکنم و بهترین ایپی تمام زندگیم هست . کلا حسی که نصبت به این ایپی دارم متفاوت هست اون تخیلی که تو بازی دارن اون اپدیتها. مراحل. شخصیت ها . دنیای فانتزی بازی . گیم پلی خاص خودش و ...
کلا این بازی چیز خاصی داره که طرفدارای خاص خودش میتونن درک کنن و متا و اینجور چیزها تاثیری روی لذت بردن انها نمیشه

حالا فردا بگن اين جديده هم مياد رو pc اين ps4 رو از پنجره پرت مي كنم پايين ها

دلم به حال ps4 شما میسوزه ... اخه مجبور نبودی بخری که ... اخه خبر اومدن ff13 رو استیم چه ربطی به 4 داره ... والا ps هیتر تر از شما ندیدم ... از 10 تا پستتون تو فروم 11 تاش در مورد فروختن ... شکوندن ... یا از پنجره پرتن کردن ps4 نگون بختتونه ... یعنی چی =))

من نمیدونم واقعا این بازی چی داره ؟؟ همش الکی کشش میدن ...موضوعات تکراری و ... بعد یه عده به اساسین یوبی گیر میدن!

دوست عزیز شما اول برو بازی کن ... حتی اگه بازی هم نمیکنی حداقل متاهای نسخه های قبل 13 رو چک کن بعد این سری بزرگ رو ترول کن

نمیدونم کسی گفته بود یا نه ولی اینم سیستم مورد نیاز بازی

The system requirement and recommended specs for XIII follow below.
Minimum:

• Processor: 2GHz Dual Core CPU
  • Memory: 1 GB RAM
  • Graphics: Nvidia Geforce 8 Series / ATI Radeon HD 2000 series VRAM 256MB or later
  • DirectX: Version 9.0c
  • Hard Drive: 30 GB available space
  • Sound Card: Sound card compatible with DirectX 9.0c
Recommended:

• Processor: Intel Core 2 Quad (2.66 GHz) / AMD Phenom II X4 (2.8 GHz) processor
  • Memory: 1 GB RAM
  • Graphics: Nvidia Geforce GTX 460 / ATI Radeon HD 5870
  • DirectX: Version 11
  • Hard Drive: 30 GB available space
  • Sound Card: DirectX 11 compatible sound card
  • Additional Notes: A game controller using Xinput is recommended for this game. (If using a DirectInput based controller, please use the driver side key configuration to adjust settings as required.)

:d اون گرافیک و این سیستم :d عجیبه والا

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or