عرضه 5 Gran Turismo در ماه اکتبر

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

sony-gdc-2010.jpg

سایت GT Planet می نویسد :

به نقل از یک سایت ایتالیایی زبان نماینده سونی در نمایشگاه سالیانه GDC که هفته پیش برگزار شد عنوان کرده است که Gran Turismo 5 ماه اکتبر سال جاری میلادی روانه بازار خواهد شد . در حالی که GT5 نمایش کمرنگی در کنفرانس سونی داشت مدیر بازاریابی سونی آقای Peter Dille هم عنوان کرده بود که این بازی سال جاری میلادی عرضه خواهد شد . پیشتر نیز آقای James Armstrong مدیر بخش اجرایی سونی اروپا عنوان کرده بود که سونی در پی عرضه GT5 در اکتبر سال 2010 است .

به نظر می رسد این خبرهای ضد و نقیض نهایتا به اکتبر ختم شود ، جایی که سونی به اندازه کافی وقت دارد تا در تابستان بازار را با 3DTV های خود احاطه کند تا بتواند GT5 را در پاییز امسال با آمادگی کامل در حیطه 3D عرضه کند . قطعا GT5 تعریفی متفاوت از این تکنولوژی خواهد بود و در فصلی عرضه می شود که خریداران زیادی مشتاق به تجربه های ناب و شگفت انگیز هستند .

فعلا که شایعست، و امیدوار غلط باشه... آخه لعنتی من این بازی رو تو تابستون میخوام :wallbash:
تو تابستون باید سماق بمیکیم بعد موقعی که دانشگاه شروع میشه هرچی بازی میاد تو بازار، GT5 هم که من میدونم زندگی برام نمیذاره، همه درس ها رو fail میشم...

من که میگم اینا با خودشون درگیری دارن :دی البته به قول کیوان خدا کنه درست نباشه چون کو تا اکتبر .
ولی روز اول فوریه James Armstrong تو یه مصاحبه گفته بود که ما اعتقاد راسخی داریم که بازی رو توی پاییز عرصه کنیم ولی هنوز تصمیم نهایی رو نگرفتیم .
از یه طرف نظریه جا افتادن 3DTV ها تو تابستون هست از یه طرف هم همزمانی Move با GT5 . خوب Move هم قراره پاییز بیاد ولی هنوز دقیقش مشخص نیست . البته تابستون هم فرصت خیلی خوبیه برای سونی با توجه به کم بودن بازی های بزرگ که میتونه بازار رو با GT5 دست بگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or