عرضه ی Resident Evil 7 در فاصله ی اکتبر 2016 و مارچ 2017

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
Resident-Evil-Logo.jpg

درود

برای یک رونمایی بزرگ آماده شوید آمبرلا کرپس یک دستگرمی است.

به تازگی کپکام گزارشی از فروش Street Fighter V منشتر کرده است که در بخشی از آن به برنامه های آتی این شرکت تا پایان سال مالی اشاره شده است. قسمتی از این گزارش

در سال مالی که در مارچ 2017 خاتمه خواهد یافت شرکت برای عرضه ی عناوین استراتژیکی senguko basara که شخصیت Sanada Yukimura را نیز معرفی خواهد کرد برنامه ریزی کرده است همینطور Umbrella Corps برای پلتفرم های PS4 و PC از سری رزیدنت ایول که سالگرد خودش را در ماه مارچ جشن گرفت و به منظور گرم شدن برای حمله سراسری است که برای نیمه ی دوم سال مالی در نظر گرفته شده است.
با توجه به اینکه نیمه دوم از اول اکتبر امسال تا 31 مارچ 2017 ادامه خواهد یافت این رونمایی بزرگ در این فاصله زمانی به وقوع خواهد پیوست.
هنوز مشخص نیست که منظور کپکام از عبارت 'حمله سراسری' دقیقا چیست اما بسیاری بر این باورند که منظور کپکام Resident Evil 7 است.

منبع: Are Capcom hinting at Resident Evil 7 releasing before March 2017? | GameWatcher
CAPCOM | Download Latest Financial Data and Investors' Kit

آخرین ویرایش:
امیدوارم تو E3 از بازی یه چیزی نشون بدن و بازی هم با موتور جدیدشون ساخته بشه. یه خبری هم از RE2 remake بدن ببینیم در چه وضعیتی هست. ای کاش ایندفعه دیگه خراب نکنند

• Like
Reactions: hmd2009
Umbrella Corps که خیلی داغونه اگر مقدمه ای برای re7 هست ،با این وضع با یکی از اشغال ترین نسخه های این سری طرفیم :-s
خدا کنه اینطوری نباشه ولی کپکام کنونی خیلی شرکت داغونیه [-o<

منظورش اینه که با عرضه ی آمبرلا کرپس کم کم آماده میشه برای معرفی بازی اصلی!

خدایش منی که با Resident Evil بزرگ شدم و حتی resident evil raccoon city حاضر شدم به خاطر شهر راکون بازی کنم ولی دیگه Umbrella Corps نمی خرم بازی کنم آخه این چیه کپکام ساخته حالا باید دعا کنیم Resident Evil 7 حداقل اسم این IP رو از این بیشتر خراب نکنه .
خدایش کپکام برشکست بشه بازی رو سونی بخره تحویل کوجیما بده چی میشه فکرشم آدم رو دیوانه میکنه=P~ آخه دیگه بعید میکامی حاضر باشه حتی اگه بازی از دست کپکام هم خارج بشه خودش بازی رو به دست بگیره.

بعد افتخار آفرینی های evil 6 حتی ی درصدم با وجود مغز متفکرایی که اوج کاریشون از پورت کردن بازی پونزده سال پیش بیشتر نبوده (البته منظورم زیر سوال بردن ارزش شاهکارهایی مثل evil zero نیست) اما بحث پورت با بحث نوآوری و خلاقیت بحثی کاملا جداست که با سیاهی لشکری که اسم کپ کام رو یدک میکشن عملا بشخصه هیچ انتظاری ازشون ندارم

خیلی ها RE6 رو یک شکست می دونن و در مجموع نمره خیلی پائینی هم گرفته. ولی نمی دونم چرا من شخصا باهاش حال کردم! :D نه به دید یک بازی ترسناک! به دید یک بازی شوتر و اکشن! :D یادش بخیر، 2 نفری بازی می کردیم، چه حالی می داد! :D:D:D
ولی انصافا Resident Evil Revelations 2 خوب بود و واقعا ازش خوشم اومد.

• Like
Reactions: D_grayman
خیلی ها RE6 رو یک شکست می دونن و در مجموع نمره خیلی پائینی هم گرفته. ولی نمی دونم چرا من شخصا باهاش حال کردم! :D نه به دید یک بازی ترسناک! به دید یک بازی شوتر و اکشن! :D یادش بخیر، 2 نفری بازی می کردیم، چه حالی می داد! :D:D:D
دقیقا :D
کمپین کریس دو نفره چه حالی کردیم :x

• Like
Reactions: D_grayman
خب به خاطر حال کردن ادمایی مثل شماست که بازی به این روز افتاده:دی

3060543-games.jpg

کپکام با انتشار تصویر بالا اعلام کرد که تا قبل پایان سال مالی جاری یعنی 31 مارس 2017، سه عنوان معرفی نشده بزرگ رو منتشر میکنه. یکی ــشون همونطور که تو تصویر بالا مشخصه Monster Hunter جدید هست، بازی دیگه که انتظار فروش 4 میلونی (در سال مالی جاری) رو ازش داره احتمالا Resident Evil جدید هست، بازی دیگه هم نظر قطعی نمیشه داد اما ممکنه DMC جدید باشه.
ویرایش: الان که فکر کردم یادم اومد اخیرا بود شعبه ونکور این کمپانی همکاری با Epic تو استفاده از موتور UE4 رو تایید کرده بود، معرفی قسمت جدید Dead Rising از DMC هست.

آخرین ویرایش:
بعد افتخار آفرینی های evil 6 حتی ی درصدم با وجود مغز متفکرایی که اوج کاریشون از پورت کردن بازی پونزده سال پیش بیشتر نبوده (البته منظورم زیر سوال بردن ارزش شاهکارهایی مثل evil zero نیست) اما بحث پورت با بحث نوآوری و خلاقیت بحثی کاملا جداست که با سیاهی لشکری که اسم کپ کام رو یدک میکشن عملا بشخصه هیچ انتظاری ازشون ندارم

بنظرم هنوز میتونن یه شاهکاری مثل سری کلاسیک و ریمیک رو درست کنن.منتها بحث سر دخالتهای رئیسها و مالکها هست که همش فکر فروشن و نمیدونن با این روند در واقع خودشون دارن ضرر میکنن.بنظرم فروش رزیدنت اویل ریمیک ریمستر با اینکه بازی مال سال 2002 بود چنان تو دهنی به این طور ادمها زد که خودشون در واقع از ساخت ریمیک2 حمایت کردن و الان معلوم نیست پروژه تا چه حد پیشرفت کرده؟
هر چقدر اسم رزیدنت اویل خراب بشه خودشون ضرر میکنن چون فروش بازی کمتر میشه و همه از بازی به عنوان مسخره یاد میکنن و نمیدونن سری کلاسیک چه دورانی داشته.

هر چه داریم جلوتر میریم شاهد ضعیفتر شدن کپکام هستیم و این اصلا برای صنعت گیم خوب نیست.خیلی از شرکتهای بازیسازی با لیاقت ورشکست شدن که واقعا حیفشون بود.

• Like
Reactions: Mr.unknown
خب به خاطر حال کردن ادمایی مثل شماست که بازی به این روز افتاده:D

حقیقتش من خودم گیمر بازنشسته هستم و در دوران نوجوانی تمام RE ها رو بازی کردم! :D و از اینکه RE به این روز در اومده واقعا ناراحتم، چون باهاش خاطره دارم.
ولی همینطور که عرض کردم، RE6 رو به چشم یک بازی کاملا اکشن و بزن و دَر رو در نظر گرفتم و تونستم تمومش کنم! :D کاملا فان و تفریحی، اونم به شکل 2 نفره. این حالتش خیلی جذاب بود! :D
اتفاقا این طرز صحبت من نشون دهنده شکستِ جلال و شُوکَت بازی هست و بیانگر اینه که، بازی تبدیل شده به گیم یکبار مصرف! :D وگرنه، RE بازی نبود که یکبار تمومش کنیم! باید بارها بازی کنی و ازش لذت ببری! اما متاسفانه چنین حسی نسبت به RE6 ندارم و همون یک مرتبه کافیش بود! :D

• Like
Reactions: GPSY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or