عرضه ی Catherine در استرالیا

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
QV سازنده ی عنوان نسبتا محبوب catherine اعلام کرد که برنامه ی پخش این بازی در کشور استرالیا در حال یررسی است و به زودی این بازی در این کشور با Rate سنی مشابه با آمریکا عرضه خواهد شد.عجیبی بودن عرضه ی این خبر به این دلیل است که این بازی در چند کشور عضو PEGI با ممنوعیت فروش مواجه شد ولی در کشور استرالیا که یکی از سختگیرترین سیستم های نظارت بر محصولات فرهنگی رو دارد قرار است عرضه شود.

هنوز دقیقا مشخص نیست که کدام نسخه ی بازی و با چه سانسوری در این منطقه عرضه میشود ولی تاریخ انتشار این عنوان در سبک "حل پازل" برای کنسول PS3 و X360 در ماه اکتبر روز 31 ام اعلام شده است.
20110817catherine.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
فعلا ما که تو کف نسخه اروپاییش موندیم! فعلا بیان برای فرمت PAL بازی رو ریلیز کنن استرالیا پیشکششون!...
برای سانسور بازی احتمالا از خواهران بسیجی و فاطی های ایران کمک میگیرن!

می پرسید چرا؟چون از هر 10 بازی که در دنیا عرضه می شود فقط 3 عنوان اجازه ی پخش در این کشور را می گیرند که حداکثر Rate سنی انها هم +3 است.
یا خبر مشکل داره، یا ترجمه. یعنی حداکثر +3 پخش میشه؟ حداقل چیه :دی؟ + 6 ماه :دی؟
این 3 بازی هم بازم بیخوده که احتمالا منبع از شکم یا یه قسمت دیگه در آورده! این لیست بازی هایی که بن هستند:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_banned_video_games#Australia

کوبا و کره شمالی هم این نیست که نوشتن :دی! تازه +18 هم دارن :دی!

---

EDIT
من منبع رو چک کردم. کجا زده حداکثر +3؟!

یا خبر مشکل داره، یا ترجمه. یعنی حداکثر +3 پخش میشه؟ حداقل چیه :دی؟ + 6 ماه :دی؟
این 3 بازی هم بازم بیخوده که احتمالا منبع از شکم یا یه قسمت دیگه در آورده! این لیست بازی هایی که بن هستند:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_banned_video_games#Australia

کوبا و کره شمالی هم این نیست که نوشتن :دی! تازه +18 هم دارن :دی!

---

EDIT
من منبع رو چک کردم. کجا زده حداکثر +3؟!
شماتا الان واژه ای به نام شوخی رو شنیدی ؟؟؟اگه شنیدی به این چیزی میگن شوخی!!!متن خبر 2 پاراگراف بیشتر نبود و اون پاراگراف اول هم توضیح مترجمه!!!

کاش زودتر واسه اروپا عرضه بشه ما هم بتونیم بازی کنیم:(
من نمیدونم چرا تو ایران این فروشنده ها انقدر به PAL علاقه دارن,بازیهاشم که معمولا دیرتر ریلیز میشه!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or