عرضه ی Bionic Commando,Street Fighter IV و RE5 برای PC!

SEIKO-XXX

کاربر سایت
درود

%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF.jpg

شرکت Capcom امروز اعلام کرد که 3 عدد از بازیهای پر طرفدار این شرکت برای PC تابستان امسال عرضه خواهد شد!

این سه بازی ,بازی نیست جز : Bionic Commando,Street Fighter IV و Resident Evil 5 !

Capcom همچنین اعلام کرد که دو بازی Bionic Commando,Street Fighter IV در ماه July عرضه خواهند شد و بازی Resident Evil 5 نیز اواخر امسال برای PC عرضه خواهد شد.

هر سه این بازیها با ساختار PC سازگار بوده و برای PC بهینه شده اند

منبع

خبر خوشحال کننده ای بود برای PCگیمر ها!!!

-هر چند من کلا با این بازی حال نکردم- ولی -دیگران هم میتونند تجربش کنند ،اینش خوبه

سلام.
واضحات رو گفتن! من نمیدونم اینا چرا خالی میبندن که ما نمیدیم! حالا خوبه تمام زمین و زمان هم میدونستن امسال اینا برا پی سی میاد! این دیگه چه صیغه ایه !

انشاالله كه واسه pc نيان چون دوستندارم ببينم چنين بازي هايي واسه pc اومدن
اگه منظور شما اینه که این بازیا روی PC مثله ماجرای GTA IV میشه باید بگم که لید پلت فرم رزیدنت PC بوده اما بقیه رو نمی دونم ولی همین یدونه کافیه چون بشخصه علاقه ای به استریت فایتر ندارم و فکر نمی کنم بایونیک کاماندو از یه بازیه متوسط فراتر بره

توي سايت GAMESPOT گفتند كه زمان ميبره RE5 برا PC كانورت بشه و به سخت افزار PC بخوره و گفتخ شده شايد 1سال يا چند سال طول بكشه!!!
دوست عزیز بالای پست شما دوستان یه جمله ای رو گفتند اگه خونده باشید.

لید پلتفرم RE5 پی سی بوده.

توي سايت GAMESPOT گفتند كه زمان ميبره RE5 برا PC كانورت بشه و به سخت افزار PC بخوره و گفتخ شده شايد 1سال يا چند سال طول بكشه!!!
میشه منبع اصلی رو برام اینجا بزارید.

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or