عرضه ی گرشاسپ در استیم!!! - !!!Garshasp: The Monster Slayer on Steam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BURNOUT

کاربر سایت
امروز در سایت استیم بازیهارو نگاه می کردم، در لیست بازیهایی که قرار هست به زودی عرضه بشن چشم به اسم Garshasp افتاد. خیلی خوشحال کننده هستش که یک بازی ایرانی در استیم عرضه میشه. اسم کامل بازی Garshasp: The Monster Slayer هستش و قراره در May 2011 عرضه بشه. استیم فعلا قیمتی برای این بازی ننوشته.
امیدوارم این اتفاق باعث بشه تا فروشگاه استیم هم از قیلتر خارج بشه.

برای این بازی 11 عکس و یک تریلر در استیم قرار داده شده.

یک چیز جالب هم وجود Steam Achievements برای گرشاسپ هستش.

برای مشاهده ی صفحه ی این بازی، عکسها، تریلر و توضیحاتی که در موردش در فروشگاه استیم قرار داده شده اینجا کلیک کنید:

دوستانی که بخاطر قیلتر بودن فروشگاه استیم امکان مشاهده ی صفحه رو ندارن این عکس که کل صفحه ی بازی رو نشون میده رو میتونن مشاهده کنن (کمتر از 1 مگابایت):

q1oot0he5u2b2c27vlro.jpg

لینک دانلود تریلر (فیلم) بازی از استیم اینجا کلیک کنید.

این هم 11 عکسی که استیم برای گرشاسپ قرار داده:

ss_b4ea12bbfcdedbc30bd367baa22f80d7310b2a7d.1920x1080.jpg

ss_950259f8eb03914e1c255f6d90df18a5ce22f6ff.1920x1080.jpg

ss_60f1b1ab2225e1bcbaaec1f291dfb14dff484af9.1920x1080.jpg

ss_9d094c178f41c2efa77ea82746b80397110ce481.1920x1080.jpg

ss_e5a38a219c487d94007d58b979e0a348e75dbe60.1920x1080.jpg

ss_78d01e79f93b0e43d99357d9d4028cba22f4da9e.1920x1080.jpg

ss_ad467397531d43fc5692750206761cfa886239c7.1920x1080.jpg

ss_37d3915adb98a436b245a7b1d4a3cfd69efdd2a4.1920x1080.jpg

ss_05afd1dccf1c3a1c91481e62bcfaef07f455809e.1920x1080.jpg

ss_4ccbbd6323c93a461ef488faede87601320e6a78.1920x1080.jpg

ویرایش: بابت حرفهایی که بعضی از دوستان در ادامه ی این تاپیک ارسال کردن از همه عذر می خوام.

آخرین ویرایش:
من در عنوان اون تاپیک و پست اولش تاکید کردم که مسائل گیم پلی مطرح کنید بعد شما سوالی مطرح کردید در خصوص نصب چند باره که من هم جواب دادم. هرچند که هیچ ربطی به گیم پلی نداره. بعد هم از فامیلاتون توی china town‌ گفتی که اونجا همه چی با کپی رایت!!!! هست. من باید جواب بدم که چرا یه جاهایی کپی رایت رعایت میشه یه جاهایی نه؟ واقعا بعد از اون پست انتظار جواب داشتی؟
من پست های شما رو قبل از پاسخ چندین بار میخونم برای اینکه متوجه حرفهای شما بشم. دیدم که فرمودید شبکه 7 دیدید. با کمال احترام به شما من عباراتی مانند "خودم از رادیو شنیدم" یا "عموم میگفت خودش اونجا بوده" رو به عنوان سند قبول ندارم. شما لطف کن اگه لینک داری بده یا اینکه یه روز بیا شرکت با هم فیلم اون برنامه رو ببینیم. من نمیدونم شما از کجای صحبت ها یه همچین برداشتی کردی.
در خصوص اینکه چرا حسین شاید پاسخ نده. قرار نیست که همه چیز رو برای شما توضیح بدم. حسین بخاطر مشکلات جسمی که داره تایپ کردن به شدت براش سخته.
اصل مطلب پستتون رو هم بهش توجه کردم اما مثکه شما متوجه نشدید. شما آدم ذیصلاحی برای مطرح کردن این مسئله نیستید. این موضوع رو من مطرح کردم آرش عزیز جواب داد و هنوز در این خصوص داریم با هم صحبت میکنیم.
پ.ن: من دیگه به پست های اینچنینی پاسخ نخواهم داد. دوستان انقدر با حب و بغض به مسائل نگاه میکنن که از یه جمله ساده بحران جهانی درست میکنن. همه برچسب هایی که دوستان میزنند رو هم با کمال میل میپذیرم.
پ.ن.2: آقای شروین راد نقشی در تولید بازی گرشاسپ نداشتند و جزو (به قول دوستان) بازیسازان ایندی و از دوستان خوب ما هستند.
پ.ن.3: یه نکته ای که لازم دیدم یادآور بشم اینه که گرشاسپ هم یک بازی ایندی محسوب میشه. توی استیم هم توی بخش بازیهای ایندی قرار داره.
توی اون تاپیک شما گفتی ما عادت کردیم که بازی کپی بازی کنیم و تو همه جای دنیا رعایت می شه من هم برا شما مثال زدم که این طور که شما می گی نیست
در مورد مشکلات نصب بازی هم که اشاره کردم فقط کافی هست به تاپیک مشکلات بازی گرشاسب تو همین سایت سر بزنید چیزی هست که خیلی ها با این قضیه مشکل دارن
در مورد جوابتون هم باید بگم که الان که چند ماه از انتشار باز ی گذشته دیگه فایدهای نداره بخواهیم برای باز ی نقد و بررسی بنویسیم کاری بوده که باید چند ماه پیش صورت میگرفته واما دلایلی که معلوم نیست چی هست صورت نگرفته
این امری کاملا حرفه ای هست که در تمام دنیا شاهد ان هستیم بازی ساز ها قبل از عرضه بازی چند نسخه از ان را تحویل سایت های معتبر می دهند که بازی را نقد و بررسی کنند مراجعه شود به game spot ,...........
در کل بحث به بیراه داره می کشه اگه باز صحبتی داری می تونی بیای تو پروفایلم

من هنوز منتظر جواب سؤال‌هام هستم. هوچی‌بازی و "آی چرا توهین می‌کنی" که نشد جواب. در ضمن، حرف‌هایی که من زدم و می‌زنم هیچ ربطی به موقعیت رسمی شرکت فن‌افزار و تیم گرشاسپ نداره. اینا نظر شخصی منه و به خاطرشون از هیچ‌کس عذر خواهی نمی‌کنم.

بیشتر شما به نظر می‌یاد که سنتون خیلی کم باشه چون رفتارتون شبیه بچه‌هاست و زود می‌زنید زیر گریه. نکته اینه که گاهی تند صحبت کردن با بچه لازمه. برای خودش خوبه. وقتی خیلی در خطا باشه، باید باهاش جدی صحبت کنی که بفهمه چقدر اشتباه می‌کنه.

بدونید که انتقاد کردن حق شماست. مشکل شما اینه که اظهار نظر می‌کنید، "راه حل" ارائه می‌دید ولی برای دیگران حق اظهار نظر در مورد نظرهاتون رو قایل نیستید. منش من این نیست که وقتی کسی اظهار نظر می‌کنه نظرم رو در مورد نظرش ابراز نکنم. مخصوصاً وقتی طرف به اندازه‌ی غالب شما از مرحله پرت باشه.

من هنوز منتظر جواب سؤال‌هام هستم. هوچی‌بازی و "آی چرا توهین می‌کنی" که نشد جواب. در ضمن، حرف‌هایی که من زدم و می‌زنم هیچ ربطی به موقعیت رسمی شرکت فن‌افزار و تیم گرشاسپ نداره. اینا نظر شخصی منه و به خاطرشون از هیچ‌کس عذر خواهی نمی‌کنم.

بیشتر شما به نظر می‌یاد که سنتون خیلی کم باشه چون رفتارتون شبیه بچه‌هاست و زود می‌زنید زیر گریه. نکته اینه که گاهی تند صحبت کردن با بچه لازمه. برای خودش خوبه. وقتی خیلی در خطا باشه، باید باهاش جدی صحبت کنی که بفهمه چقدر اشتباه می‌کنه.

بدونید که انتقاد کردن حق شماست. مشکل شما اینه که اظهار نظر می‌کنید، "راه حل" ارائه می‌دید ولی برای دیگران حق اظهار نظر در مورد نظرهاتون رو قایل نیستید. منش من این نیست که وقتی کسی اظهار نظر می‌کنه نظرم رو در مورد نظرش ابراز نکنم. مخصوصاً وقتی طرف به اندازه‌ی غالب شما از مرحله پرت باشه.
اخه دوست عزیز شما فکر میکنی با ابن نوع ادبیات اصلا راهی برای ارتباط برقرار کردن و انتقال ایده و انتقاد باقی میمونه؟شما هم بهتره یه کم آرومتر صحبت کنی تا دوستان هم مجبور نشن جبهه بگیرن.با این طرز حرف زدن که کسی برای شما ارزش و احترامی قائل نخواهد بود.اگر هدف اینه که بحث کنیم تا بازیسازی در ایران به یک جایگاه مطلوب برسه با این نوع رفتار به هیچ جا نمیرسیم.

شما فكر ميكني توهين كردن به شما برا ماها سخته؟ شما فكر ميكني كي هستي كه ميگي به من راه حل ارائه نديد؟ خب انتقاد امير و ماكان و فريدون اين بود كه چرا از بازيه بزرگ شروع ميكنيد كه اخرش اين همه ايراد تكنيكي و ضعف گيم پلي داشته باشه اين حرف الان چيش ايراد داره؟ خوبه حالا هيچي نشديد اينقدر ادعا داريد

من لازمه که یک مسئله رو توضیح بدم، یک صحبت‌هایی وجود داره مبنی بر اینکه ما فکر میکنیم GOW ایرانی ساختیم یا خیلی ادعاهای دیگه در این زمینه، واقعا دوست دارم که یک منبع از این موارد که من یا هر کدوم از اعضای تیم طراحی بازی گفتن رو اینجا بیارید.
من دخالتی تو این ماجرا نمیکنم استاد گرامی، اما یادمه توی پریویو بازی رایانه بود فکر کنم؛ گفته بودید که اصلا بازی قرار بود RPG باشه و یه چیز تو مایه های POP و اینا! که با بازی کردن GOW یک یا دو، عاشقش شدید و سبک بازیتون رفت به سمت GOW. حالا نمیدونم من شایدم من اشتباه کنم. اما اینکه تیم سازنده علاقه شدیدی به GOW داشتن رو خوب یادمه :دی.
با آرزوی موفقیت برای شما و تیمتون.

@ Rake
یکم محترمانه و مودبانه حرف زدن با طرف مقابل بد نیستش عزیز. این کارایی که شما میکنی فقط ارزش تیم رو پایین میارید چون نمایندشون هستید. زشته... خجالت بکشید...

درسته که این صحبت و نظر شخصیه ولی بازتاب منفی داره روی مجموعه شما و نمایشگر این موضوع هست که شرکت فن افزار نه خودش نه پرسنلش ارزشی برای نظرات دیگران قائل نیستن و تحمل و مدیریت بسیار ضعیف و پایینی در برخورد با نظرات انتقادی دارن. مشت نمونه خرواره. رفتار شما تاثیر منفی داره روی تک تک آدمایی که لااقل من برخیشون رو شخصا دیدم و طور دیگه ای شناختم.

در هر حال من شخصا نظر منفی نسبت به گرشاسپ ندارم، چون به نظر من با توجه به استانداردهای موجود در صنعت نوپا و ضعیف بازیسازی در ایران یک دستاورد بوده و از موفقیت هاشم خوشحالم. ولی انتظار نداشتم که دست اندر کاران بازی به این شکل با نظرات حالا بگیم ناخوشایند برخورد کنن.

در عین حال امیدوارم بحث های خارج از تاپیک بعد از پست من دیده نشه، چون تاپیک هدف دیگه ای داشت به نقطه کاملا متفاوتی رسید و از موضوع کاملا خارج شد. نظری دارید در چهارچوب عنوان تاپیک مطرح بشه.

آخرین ویرایش:
درود
واقعا برای خیلی عجیب بود چون شما حتی مدعی شده اید این بازی ازgow3بهتر هست !!!!!!؟
این صحبتتون را یک روز از تلوزیون در شبکه 7 دیدیم
واقعا میشه چند تا دلیل برای این حرفتون بیارید خوشحال میشم

یعنی الان داری می‌گی که ما باید مدرک بیاریم که نشون بده هیچ‌وقت نگفتیم بازیمون از GOW بهتره؟ اینه منطقت؟!؟! تو می‌گی شبکه‌ی 7 دیدی؟ چه برنامه‌ای بوده؟ چه زمانی بوده؟ چه کسی بوده که این حرف رو زده؟ این همه که نوشتیم و مصاحبه کردیم و جلوی دوربین حرف زدیم، همش هم بالاخره یه جایی روی این اینترنت صاب‌مرده هست دیگه. لینک بده.

دوست من شما که یکی از طراحان اصلی بازی هستی حتی به خودتون زحمت نکشیده اید که چند نسخه از بازی را قبل از عرضه به تیم تحریریه سایتی که بیشترین کاربران گیمر در ایران رادارد تحویل بدهید تا بازی را نقد و بررسی کنند
چیزی که در تمام جای دنیا امروز انجام می شود
بعد دوستانتون می گویند چرا سایت بازی را نقد و بررسی نمی کند !!

شما که از همه‌جای دنیا خبر داری، اینم می‌دونی که بازی رو از ناشر می‌گیرن. تولیدکننده که DVD رایت نمی‌کنه که. شما که نبض صنعت بازی ایران زیر دستته، اصلاً از رابطه‌ی فن‌افزار با ناشرش در اوایل عرضه خبر داری؟ می‌دونی که خود گرشاسپی‌ها هم 3-4 روز بعد از عرضه‌ی بازی مجبور شدن برن از بازار گرشاسپ بخرن تا تازه ببینن بسته‌بندیش چه‌جوریه؟

حالا اصلاً فرض رو بر این بگیر که ما احمق و نفهم و بی‌اتیکتیم. تو که بالاخره گرشاسپ رو بازی کردی دیگه (اگر نکردی که من نمی‌دونم اینجا چی می‌گی.) نقدتو می‌نوشتی که هم ما رو از سرچشمه‌ی سرشارِ علم و معرفت و انتقادت بی‌بهره نگذاری و هم بتونیم اینجا به حرف‌های جناب‌عالی استناد مدلل بکنیم (همون‌طوری که حرف‌های ما مستند شده.)

در اخر هم تا اونجای که من پست هارا دیدیم بی ادبی و توهین را دوست خودتون شروع کرد
مراجعه شود به این پست به قولی یکی شما هست !!!! #64

من گفتم که افراد تیم گرشاسپ این هستند و این کارها رو کردند و دلیل خوب بودن و کاربلد بودنشون هم اینه. اگر شما هم کاری کردی و سابقه‌ای داری و توانایی‌ای داری رو کن که بفهمیم حداقل وقتی حرفت به‌نظر چرند میاد، دستی در کار داری و از روی باد شکم حرف نمی‌زنی. فعلاً که جوابی نشنیدم. حرف من اینه که ما 100 متر رو تو 14 ثانیه می‌دویم. با این رکورد فعلیمون اصلاً قهرمان المپیک نمی‌شیم، ولی تو که حتی راه هم نمی‌ری چه حرفی برای زدن داری؟

در ضمن، شما ظاهراً درست نمی‌خونی.

پس اگه اینطوره باید تو GS هم به عنوان یه IP جدید ثبت بشه!؟ نه؟
اگه منظورتون Gamespot بود، بازی توی این سایت به عنوان IP جدید تقریبا سه ماه هست که ثبت شده.
http://www.gamespot.com/pc/action/garshasp/index.html

در اصل توی انجمن اونجا یک بخش Thread وجود داره که میشه با ارائه ی اطلاعات کافی، یک بازی رو به Database سایت اضافه کرد. این کاری بود که بنده برای Garshasp کردم. کار سختی نبود، ولی همین که احساس کردم یک قدم ( هرچند بسیار کوچک ) در راستای کمک به شناخته شدن بازی کردم، خوشحالم. به نظرم این بازی، ارزش پشتیبانی رو داره. هرچند برای نظر کسانی که غیر از این فکر می کنند، کاملا احترام میذارم. چون نظرات اون ها هم تا حدودی درسته. ولی به هر حال، باید به نیمه ی پر لیوان هم نگاه کرد.

این امری کاملا حرفه ای هست که در تمام دنیا شاهد ان هستیم بازی ساز ها قبل از عرضه بازی چند نسخه از ان را تحویل سایت های معتبر می دهند که بازی را نقد و بررسی کنند مراجعه شود به game spot ,...........

بی‌انصاف! نامرد! ما رو متهم می‌کنی که هوا ورمون داشته و سنگ بزرگ بر می‌داریم و با به‌به و چه‌چه دیگران از خودبی‌خود شدیم و خودمون رو با GOW مقایسه می‌کنیم و هزار حرف دیگه که من می‌دونم اصلاً درست نیست و اصلاً نظر تیم نیست و فعلاً هم که مدرکی براش ارائه نشده.

بعد خودت میای دو خط پایین‌تر سایت بازی‌سنتر رو با GameSpot مقایسه می‌کنی؟! خوبه من هم همه‌ی این حرف‌هایی رو که از اول تاپیک داره بدون سند و مدرک و با کلی‌گویی در مورد گرشاسپ گفته می‌شه در مورد بازی‌سنتر بگم؟ چون الان مدرک من از تو بیشتره. نیست؟

اخه دوست عزیز شما فکر میکنی با ابن نوع ادبیات اصلا راهی برای ارتباط برقرار کردن و انتقال ایده و انتقاد باقی میمونه؟شما هم بهتره یه کم آرومتر صحبت کنی تا دوستان هم مجبور نشن جبهه بگیرن.با این طرز حرف زدن که کسی برای شما ارزش و احترامی قائل نخواهد بود.اگر هدف اینه که بحث کنیم تا بازیسازی در ایران به یک جایگاه مطلوب برسه با این نوع رفتار به هیچ جا نمیرسیم.

متأسفم، ولی من برای ارزش و احترام "دوستان" شما ارزش و احترامی قائل نیستم. هر وقت کسی خواست "ارتباط برقرار کردن و انتقال ایده و انتقاد" انجام بده، می‌تونه سؤال مشخص و دقیق و مرتبط و در صورت نیاز مستند و مدلل مطرح کنه و جواب بگیره.

من هنوز منتظر جواب سؤال‌های مشخصی که پرسیدم هستم.

شما فكر ميكني كي هستي كه ميگي به من راه حل ارائه نديد؟

معلومه که من کی هستم. در ضمن معلومه که من چه کاری بلدم (از خوب و بدش بگذریم.) تو کی هستی؟ تو تا به حال چه کار کردی؟ (نکنه فکر می‌کنید این سؤال هم استفهام انکاریه؟ نه، نیست. من واقعاً انتظار جواب دارم.)

خب انتقاد امير و ماكان و فريدون اين بود كه چرا از بازيه بزرگ شروع ميكنيد كه اخرش اين همه ايراد تكنيكي و ضعف گيم پلي داشته باشه اين حرف الان چيش ايراد داره؟ خوبه حالا هيچي نشديد اينقدر ادعا داريد

معلومه که انتقاد این رفقای تو که من نمی‌شناسمشون (لطفاً نام کاربری یا به ترجیح لینک پست بده) به این شکل مهمل محضه. به این شکلی که مطرح شده، یک جواب ساده داره و اون هم اینه که ما هر چی دلمون بخواد می‌سازیم! مثل همه‌ی بازی‌سازهای دیگه‌ی دنیا.

جواب کمی بهترش، که شما به زحمت لیاقتش رو دارید ولی من با این حال می‌گم، اینه که گرشاسپ فعلاً جزو پرفروش‌ترین و مطرح‌ترین بازی‌های ایران بوده (نمی‌گم پرفروش‌ترین یا مطرح‌ترین چون مطمئن بودن از همچین چیزی سخته، مخصوصاً توی ایران که آمار و ارقام درست و حسابی وجود نداره. می‌بینی؟ آدم وقتی مطمئن نیست نمی‌گه. به همین راحتی!) پس ما حتماً یک کارهایی رو هم درست و خوب انجام دادیم.

جواب دیگه اینه که فکر می‌کنی چند نفر تو ایران روی PC بازی‌های ایندی و کوچولوی عزیز تو مثل Angry Birds یا Minecraft یا World of Goo یا Bionic Commando رو انجام دادن؟ من الان از آمار دقیق فروش گرشاسپ خبر ندارم، ولی بهت قول می‌دم اگر بیشتر از اون‌ها نباشه کاملاً قابل مقایسه‌است. پس چرا باید می‌رفتیم سراغ اون‌ها؟

جواب دیگه (که قبلاً هم یک‌نفر توی همین thread بهش اشاره کرده) هم اینه که فکر می‌کنی اگر همون بازی‌های ایندی عزبزت پولی بودن، کسی از هم‌وطن‌های عزیزت بابتشون پول می‌داد؟! ظاهراً شما فکر می‌کنی بازی‌سازی حرفه‌ای هم مثل خونه‌ی باباست که خرجت رو یکی دیگه بده!

سوال من اینه که گرشاسب تقریبا چقدر فروخته و آیا هزینه ساخت بازی از محل فروش بدست اومده یا نه؟

جدا از دعواها حرکت جالبیه ببینیم چقده تحویل میگرن ملت غربی
اولین تریلری که وارد GameTrailers.com شد، 40 صفحه کامنت گذاشتن که 90% جُک و مطالب تمسخر امیز بود.
اقایون فقط زبونشون برای ما درآزه چون یادم نمیاد کامنتهای این ریختی اونجا گذاشته باشن.
درهرحال اگر اساتید وقت داشتن یه نگاهی به تریلر Outland و Swarm بندازن.

• Like
Reactions: Politiciλn
سوال من اینه که گرشاسب تقریبا چقدر فروخته و آیا هزینه ساخت بازی از محل فروش بدست اومده یا نه؟

اینو باید لوح زرین نیکان اعلام کنه. من فقط میدونم حق پخش این بازی با رقم 400 میلیون تومان به لوح زرین نیکان داده شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or