عرضه ی گرشاسپ در استیم!!! - !!!Garshasp: The Monster Slayer on Steam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BURNOUT

کاربر سایت
امروز در سایت استیم بازیهارو نگاه می کردم، در لیست بازیهایی که قرار هست به زودی عرضه بشن چشم به اسم Garshasp افتاد. خیلی خوشحال کننده هستش که یک بازی ایرانی در استیم عرضه میشه. اسم کامل بازی Garshasp: The Monster Slayer هستش و قراره در May 2011 عرضه بشه. استیم فعلا قیمتی برای این بازی ننوشته.
امیدوارم این اتفاق باعث بشه تا فروشگاه استیم هم از قیلتر خارج بشه.

برای این بازی 11 عکس و یک تریلر در استیم قرار داده شده.

یک چیز جالب هم وجود Steam Achievements برای گرشاسپ هستش.

برای مشاهده ی صفحه ی این بازی، عکسها، تریلر و توضیحاتی که در موردش در فروشگاه استیم قرار داده شده اینجا کلیک کنید:

دوستانی که بخاطر قیلتر بودن فروشگاه استیم امکان مشاهده ی صفحه رو ندارن این عکس که کل صفحه ی بازی رو نشون میده رو میتونن مشاهده کنن (کمتر از 1 مگابایت):

q1oot0he5u2b2c27vlro.jpg

لینک دانلود تریلر (فیلم) بازی از استیم اینجا کلیک کنید.

این هم 11 عکسی که استیم برای گرشاسپ قرار داده:

ss_b4ea12bbfcdedbc30bd367baa22f80d7310b2a7d.1920x1080.jpg

ss_950259f8eb03914e1c255f6d90df18a5ce22f6ff.1920x1080.jpg

ss_60f1b1ab2225e1bcbaaec1f291dfb14dff484af9.1920x1080.jpg

ss_9d094c178f41c2efa77ea82746b80397110ce481.1920x1080.jpg

ss_e5a38a219c487d94007d58b979e0a348e75dbe60.1920x1080.jpg

ss_78d01e79f93b0e43d99357d9d4028cba22f4da9e.1920x1080.jpg

ss_ad467397531d43fc5692750206761cfa886239c7.1920x1080.jpg

ss_37d3915adb98a436b245a7b1d4a3cfd69efdd2a4.1920x1080.jpg

ss_05afd1dccf1c3a1c91481e62bcfaef07f455809e.1920x1080.jpg

ss_4ccbbd6323c93a461ef488faede87601320e6a78.1920x1080.jpg

ویرایش: بابت حرفهایی که بعضی از دوستان در ادامه ی این تاپیک ارسال کردن از همه عذر می خوام.

آخرین ویرایش:
پ.ن: البته جنابعالی که معلوم الحالی، اگر به رفرنس باشه من بیشتر از تو رفرنس دارم، یادت نرفته که قضایای مربوط به درجه ناظمی و رفتارهای حقیرگونه ای که براش از خودت نشون دادی؟ یادت نرفته اولین حرکتت به عنوان یکی از مدیرای فروم بازی رایانه از سر حقارت و بچگی اخطار دادن به من بود که گفته بودم فیفا PC در اون زمان چیز دره پیتی و نمیدونم چرا این وسط به تو برخورد و سایر ماجراها
خدا رو شکر اين رفرنس و ياد گرفتي که هي بياي اينجا عين اينا که از روستا اومدن به شهر و ديدن دنيا فقط همون روستاشون نيست تکرار کني ! در ضمن خوبه شما تو چيزي که بهت ربطي نداره دخالت نکني ! وقتي از چيزي خبر نداري نمي خواد نظريه صادر کني ! بيخود هم نمي خواد بحث رو عوض کني. سر اون قضيه تو به کل داشتي به فيفا(نسخه کنسولي و PC) گير ميدادي و وقتي ديدي که ضايع شدي مثل همين جا بحث و عوض کردي.
:laughing:

جنبه انتقاد پايين نيست. اما قضيه اينجا قضيه همون مربي اي هست که هر تيمي بهش ميدن تو دسته 3 هم نميتونه نگه اش داره بعد مياد کار مربي اي رو زير سوال ميبره که داره اون سر دنيا تو بهترين تيم ها کار ميکنه. يا قضيه اون کارگرداني هست که فيلم ميسازه ميشه فاجعه هنري بعد مياد به فيلم هايي که تو 60 جا جايزه ميگيرن تيکه ميندازه !

خودت هم خوب ميدوني که شوراي سردبيري مزخرفي بيش نيست که نشريه هايي امثال جاهايي که شما کار ميکني راه انداختنش ! در ضمن کجاي همين هفته نامه قشنگ زده که کي مسئول کدوم بخش هست؟‌ در ثاني خودت هم خوب ميدوني که از تمام اتفاقات خبر داشتي و اتفاقا پيگيرش هم بودي ! برا من که با فرهاد در ارتباط هستم هم نيا اينجا توهماتت رو بنويس !
از شما هم بعيده آقايي که صد ساله اينکاره هستي فرق ترول و اشاره مستقيم و ندوني !؟

شما و امثال شما و گيک و نرد هايي که پشت کامپيوترتون نشستين يا فکر مي کنين با 4 نفر عکس انداختين داخل باقالي حسابتون مي کنن رو بايد همين طوري جوابتون رو بدن تا فکر نکنيد خبري هست و کسي هستيد. تازگي ها هم مد شده که تا يکي تند حرف ميزنه همه اونايي که استاد اراجيف بافي هستند ميان تريپ متفکري و فيلسوفي بر مي دارن !

فرهاد اسما اونجا مسوولیت داشت، همه کاره اون نشریه رسول عبداللهی بوده و هست، حتی الانم که مسوولیتش چندان رسمی نیست، علم روز زیر نظر مستقیم شخص آقای رسول عبداللهی اداره میشه، یعنی تو میخوای بگی بهتر از من اشراف داشتی؟ ;)

بعدشم من اصولا عادت دارم جاهای دره پیتی؟! مثل علم روز و سخت افزار و بازینما کار کنم. شما برو با خودت حال کن.. در مورد قسمتر حرفتم چون محمل و بی اساسه نظر خاصی ندارم، فقط میخندم =))

خدا رو شکر اين رفرنس و ياد گرفتي که هي بياي اينجا عين اينا که از روستا اومدن به شهر و ديدن دنيا فقط همون روستاشون نيست تکرار کني ! در ضمن خوبه شما تو چيزي که بهت ربطي نداره دخالت نکني ! وقتي از چيزي خبر نداري نمي خواد نظريه صادر کني ! بيخود هم نمي خواد بحث رو عوض کني. سر اون قضيه تو به کل داشتي به فيفا(نسخه کنسولي و PC) گير ميدادي و وقتي ديدي که ضايع شدي مثل همين جا بحث و عوض کردي.

من نظرم همیشه در مورد نسخه کنسولی نسل جدید فیفا از نقدام مشخص بوده :) بقیه اش هم چون در منزلت من نیست جواب نمیدم...

.
امیر و فریدون جان!!
حرف شما یک مشکل داره به نظرم اونم اینه که بازی مثل world of goo توی ایران اگه عرضه شه فکر نمی کنم توی فروش بتونه حتی یک دهم گرشاسب هم بفروشه!!
من نمی گم گنده برداشتن کار درستی هست اما برای دیده شدن شاید مجبورند که گنده بردارند!!
اینا توی ایران امکان فروششون هست؟؟
اگه توی جهان عرضه بشوند شاید مورد توجه باشند ولی توی ایران فکر نمی کنم!!البته من بازی های بالا رو ندیدم!!
دو موضوع رو مطرح کردی. "فروش" و "دیده شدن".
فروش؟ در کشوری که فیلم پرده ی که اکرانش به 3 روز نکشیده رو در tv ملی پخش میشه، خریدن بازی کپی به سادگی خریدن نان بربری ست انتظار فروش داری؟
world of goo طی 72 ساعت تعداد افراد لیدربوردش از 9000 به 4 میلیون نفر رسید. به این میگن دیده شدن. Machinarium رو یادتون نره. فک کنم اصلا انجین نداره و تحت فلش اجرا میشه.
به هزار دلیل ....یکیش همین ایرانی بودنش و.....
نه. به یک دلیل که همین ایرانی بودنش هست. چشمات رو بر همه ایراداتش بستی و Blah Blah.

آخرین ویرایش:
در مورد قسمتر حرفتم چون محمل و بی اساسه نظر خاصی ندارم، فقط میخندم
25r30wi.gif

Nothing can change truth, hardcorism dream

من گفتم که با این طرز انتقادا فقط دهن بازی ساز رو خراب میکنید!اخر سر هم همین رخ میده.

خسته نباشید.
برییم راند 2

من گفتم که با این طرز انتقادا فقط دهن بازی ساز رو خراب میکنید!اخر سر هم همین رخ میده.

خسته نباشید.
برییم راند 2
اخه رضا جان امير بدبخت مگه چي گفت؟ چيزيو زير سوال برد؟ گفت اين راهي رو كه داريد ميريد اشتباهه مگه حرف بدي زد

اخه رضا جان امير بدبخت مگه چي گفت؟ چيزيو زير سوال برد؟ گفت اين راهي رو كه داريد ميريد اشتباهه مگه حرف بدي زد
خو راه درست رو هم میگفت. اگه 1 نقد هم خونده باشی،میبینی که نقات قوت و یا کمترین تعریفی هم توش پیدا میشه!
ولی توی این تاپیک بصورت غیر مستقیم بازیساز رو بردن کردن تو قبر کبابشم خوردن.

ایرانیها جنبه ی انتقاد ندارن خیلی درست نیست،ایرانیها انتقاد کردن بلد نیستن.
اینجا دقیقا شده ماجرای قلعه نوعی و کمال وند و برنامه 90!

راه درست رو بیست بار عرض کردم؛ اصلن نمیخونی گویا.

به‌جای اینکه سراغ پروژه‌هایی برند که واضحه از توانشون خارجه؛ به جای اینکه وقتشون رو حروم خودنمایی احمقانه تکنیکی/گرافیکی بکنند؛ برن یه گیم‌پلی خلاقانه درست کنند. یه طراحی هنری خوب درست کنند. من طراح و آرتیست خوب زیاد میشناسم. من کارگردان خب زیاد میشناسم. چرا استفاده نمیشه از اینا؟ چرا می‌خوان گاد آو وار بسازن وقتی نمیشه؟ چرا نمیان سراغ یه سری بازی پلتفورمر؟ پلتفورمر خوب کم داریم ما؟ طرفدار کم داره؟ همین Bionic Commando Rearmed رو چند نفر بازی کردند؟ یه بازی خوب تو اون فاز اگه بیرون بدند استقبال نمیشه یعنی؟ حرف مفته.

راه درست رو بیست بار عرض کردم؛ اصلن نمیخونی گویا.

به‌جای اینکه سراغ پروژه‌هایی برند که واضحه از توانشون خارجه؛ به جای اینکه وقتشون رو حروم خودنمایی احمقانه تکنیکی/گرافیکی بکنند؛ برن یه گیم‌پلی خلاقانه درست کنند. یه طراحی هنری خوب درست کنند. من طراح و آرتیست خوب زیاد میشناسم. من کارگردان خب زیاد میشناسم. چرا استفاده نمیشه از اینا؟ چرا می‌خوان گاد آو وار بسازن وقتی نمیشه؟ چرا نمیان سراغ یه سری بازی پلتفورمر؟ پلتفورمر خوب کم داریم ما؟ طرفدار کم داره؟ همین Bionic Commando Rearmed رو چند نفر بازی کردند؟ یه بازی خوب تو اون فاز اگه بیرون بدند استقبال نمیشه یعنی؟ حرف مفته.
شما راه درست رو اصلا نگفتی ،این رو هم به این خاطر گفتی که حرف اصلیت که همون "بیخیال بازی ساختن بشید" رو بگی

وا... این نو اوری ها مغز خلاق میخواد ،من تا الان توی بازیسازهای ایرانی تنها شخصی که دیدم medi هست که 2-3 تا بازی ساخته!

ولی بازیساز ها به فکر یه پولی هم هستند!باید یک چیزی رو توی چشم مردم فرو کنند تا مغزی تکون بخوری و پولی خرج کنه!فقط ایده خلاق و گیم پلی متفاوت نیست،خیلی چیزای دیگه هم ملاکه.

والا تو منو اوسکول گیرآوردی مثکه. من میگم برید سمت این تیپ بازی ساختن تو هی میخوای بگی من میگم بازی نسازم. تو ذهن خودت داری با یکی دیگه دیالوگ میکنی؟ یا چی؟

چه تاپیک پرباری:d

من با حرفای جناب u.s.a موافقم تا وقتی این شرایط رو ما در کشورمون داریم به جایی نمیرسیم....نمونه همین تفکر هم تو صنعت و سینما و موسیقی و دانشگاه و هزار تا چیزمون هست....به کجا رسیدیم تو این موارد؟؟حتی نمیتونه خودمونو ارضا کنه چه برسه به دنیا...... .

+

برای پیشرفت کشورمون اولا باید خودمون باشیم(نه از بقیه کپی کنیم)دوم اینکه ازاد برای ایده دادن و خلاقیت دادن باشیم که اونم نداریم......... .
بحث امکانات تکنیکی بهانس بحث بحث کمبود متخصص و ناتوانی سیاست گذار کلی مون هست.

+
متاسفانه حقیقت تلخه...... .:(

والا تو منو اوسکول گیرآوردی مثکه. من میگم برید سمت این تیپ بازی ساختن تو هی میخوای بگی من میگم بازی نسازم. تو ذهن خودت داری با یکی دیگه دیالوگ میکنی؟ یا چی؟
دفاعیه تزت هست؟ همچنان رو پست 1 خودت داری دفاعیه میدی،اخر سر حرف خودت رو عوض میکنی؟!اگه میخوای دکتر شی ادامه بده....

احتمالا استدیو اینا رو با Valve اشتباه گرفتی.

رسما اعلام کردی باز میزنی زیر حرف خودت!محمد واقعا داره راست میگه!

شما کلا با ساخته شدن بازی ایرانی مشکل داری،پیشنهاد میکنم اول مشکلاتت رو با خودت حل کنی،بعدش بیای ایراد بگیری. چون اینجوری پیش بری بجایی نمیرسی.

از این همه ادعای دوستان فنجون قهوه ی کسی بخار کرده ؟؟؟؟

خبر جالبی بود، ولی باید منتظر نتیجه این تحول در صنعت گیم ایران بود;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or