عرضه ی گرشاسپ در استیم!!! - !!!Garshasp: The Monster Slayer on Steam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BURNOUT

کاربر سایت
امروز در سایت استیم بازیهارو نگاه می کردم، در لیست بازیهایی که قرار هست به زودی عرضه بشن چشم به اسم Garshasp افتاد. خیلی خوشحال کننده هستش که یک بازی ایرانی در استیم عرضه میشه. اسم کامل بازی Garshasp: The Monster Slayer هستش و قراره در May 2011 عرضه بشه. استیم فعلا قیمتی برای این بازی ننوشته.
امیدوارم این اتفاق باعث بشه تا فروشگاه استیم هم از قیلتر خارج بشه.

برای این بازی 11 عکس و یک تریلر در استیم قرار داده شده.

یک چیز جالب هم وجود Steam Achievements برای گرشاسپ هستش.

برای مشاهده ی صفحه ی این بازی، عکسها، تریلر و توضیحاتی که در موردش در فروشگاه استیم قرار داده شده اینجا کلیک کنید:

دوستانی که بخاطر قیلتر بودن فروشگاه استیم امکان مشاهده ی صفحه رو ندارن این عکس که کل صفحه ی بازی رو نشون میده رو میتونن مشاهده کنن (کمتر از 1 مگابایت):

q1oot0he5u2b2c27vlro.jpg

لینک دانلود تریلر (فیلم) بازی از استیم اینجا کلیک کنید.

این هم 11 عکسی که استیم برای گرشاسپ قرار داده:

ss_b4ea12bbfcdedbc30bd367baa22f80d7310b2a7d.1920x1080.jpg

ss_950259f8eb03914e1c255f6d90df18a5ce22f6ff.1920x1080.jpg

ss_60f1b1ab2225e1bcbaaec1f291dfb14dff484af9.1920x1080.jpg

ss_9d094c178f41c2efa77ea82746b80397110ce481.1920x1080.jpg

ss_e5a38a219c487d94007d58b979e0a348e75dbe60.1920x1080.jpg

ss_78d01e79f93b0e43d99357d9d4028cba22f4da9e.1920x1080.jpg

ss_ad467397531d43fc5692750206761cfa886239c7.1920x1080.jpg

ss_37d3915adb98a436b245a7b1d4a3cfd69efdd2a4.1920x1080.jpg

ss_05afd1dccf1c3a1c91481e62bcfaef07f455809e.1920x1080.jpg

ss_4ccbbd6323c93a461ef488faede87601320e6a78.1920x1080.jpg

ویرایش: بابت حرفهایی که بعضی از دوستان در ادامه ی این تاپیک ارسال کردن از همه عذر می خوام.

آخرین ویرایش:
اون کاربر Rake احتمالا اینجا رو سید اسمال یا چاله میدون اشتباه گرفته یا من سایت رو اشتباهی اومدم ؟

تا وقتی ادبیات و سطح فرهنگ و شعورتون در این حد پایین باشه و توی دنیای آکواریومی خودتون زندگی می کنید و فکر می کنید با دو خط برنامه نوشتن یه بازی پر از ایراد و تقلید کسی شدید، به هیچ نقطه ای نخواهید رسید. دنیا فقط Gaming و فروم های BC و اولدرم بولدرم کردن نیست ... ضمنا کسی تعیین کننده این نیست که چه کسی حق داره نظر بده یا نده، من دوست دارم نظر بدم و همینجا وای میسم ببینم کی میتنونه بهم بگه تو نمیتونی نظر بدی.

من قرار بود نقد گرشاسب رو بنویسم و با توجه به ایردها و باگ های افتضاح و سیستم Save ـی که باعث شد نتونم بازی رو تا آخر بدم و هزاران هزار ایراد در گیم پلی بازی، موفق به نقد همچین آشغالی نشدم ... اون دوستانی هم که میگن چرا بازی سنتر بازی رو نقد نکرد برن تو لونه خودشون دنبال موش بگردن که چرا تیمی که ادعاش شاخ بازیسازان بزرگ دنیا رو شکسته یه Review Copy برای سایت بزرگ بازی سنتر نفرستاد و من باید برم انقلاب خودم به عنوان منتقد بازی رو بعد از چند روز تاخیر تهیه کنم. بماند که هزاران کلمه راجع به پیشینه داستانی بازی نوشتم و حتی قرار ملاقاتی با آقای آرمان آرین هم میخواستم بزارم.

هر کسی هم گفته پیشرفت کردید و میتونید تو ایران بازی شاخ بسازید و شما غول هستید و بابا شما دیگه کی هستید و اینا، شما خیلی به خودتون نگیرید چون عوام خیلی چیز ها رو نمیدونن.

اینو هر کسی میخواد به خودش بگیره، بگیره، با خود خودش بودم.

آخرین ویرایش:
(حوصله ندارم که پست‌های مزخرف شما که اغلب پر از اشتباه‌های دیکته‌ای و دستوری و نگارشی و اطلاعاتی و غیره هستند رو quote کنم.)

کدومتون از سایت experimentalgameplay.com خبر دارید یا می‌دونستید که همون دو نفری که World of Goo رو ساختن، تا حالا 45 تا بازی کوچک برای آزمایش ایده‌هاشون ساختن، که یکی از اونا (Tower of Goo) گرفته و تبدیل شده به World of Goo؟

شما دِماغ‌ضعیف‌ها خیال می‌کنید بازی ایندی و کوچک ولی خوب ساختن راحته؟ خیال می‌کنید فروختن بازی کوچک به ناشر و مشتری راحته؟ هر کدومتون که تونستید این کار رو بکنید اجازه دارید برای دیگران و تیم گرشاسپ تکلیف تعیین کنید و برای صنعت ایران راه حل ارائه بدید. شما در بهترین حالت یک بازی‌کن هستید و به عنوان مشتری اجازه دارید اشکالات بازی رو بگید. هر وقت اصول و روش نقد رو یاد گرفتید تازه می‌تونید برای بازی نقد بنویسید (نقد؛ نه خزعبلات.) هر وقت بویی از ساخت و نشر بازی بردید و درگیر صنعت شدید، اون‌وقت شاید بقیه‌ی بازی‌سازها به حرفتون در مورد ایرادات بازی‌سازی و مسیر صنعت در ایران و جهان گوش بدن. تا اون موقع لطفاً خواب‌های خوش ببینید.

چند نفر از شما این مهدی بهرامی بدبخت رو قبل از اینکه جایزه بگیره می‌شناختید؟ می‌دونید الان کجاست و چه کار می‌کنه؟ (برای Project Bo آرزوی موفقیت می‌کنم.)

کدوم‌یک از شما کنفرانس‌های تیم فن‌افزار رو شرکت کردید و یا با ایده‌ها و برنامه‌هاشون و راهی که اومدند و دارن می‌رن آشنایید؟ کدوم یک از شما ویدیوهای مختلفی که مقاطع مختلف فرآیند ساختشون رو نشون می‌ده دیدید (اول RPG، بعد سوشیانت، بعد اوایل گرشاسپ و بعد هم ویدیوهای اخیر گرشاسپ.) اگر توی اون روند پیشرفت نمی‌بینید‌ (از همه نظر) باید برید چشاتون رو بدید عمو سیروس براتون بشوره!

من می‌دونم برای خیلی از شما حرف نزدن و اظهار نظر نکردن خیلی سخته. من می‌دونم که اکثر اوقات توی کله‌های شما کاملاً سوت و کوره و هیچ خبری نیست. برای همین هم گذشتن یک فکر نصفه و نیمه و غیر منطقی از اون مکان خلوت یک اتفاق مهم محسوب می‌شه و به همین دلیل خودتون رو مجبور می‌بینید که این واقعه‌ی میمون رو به زور هم که شده، از هر سوراخی به سمع و نظر همه برسونید. لطفاً این کار رو نکنید. مرتبه‌ی بعد لطفاً جلوی خودتون رو بگیرید. دهنتون رو ببندید و انگشتاتون رو از روی صفحه‌کلید بردارید و گوش بدید، شاید که یک چیزی یاد بگیرید.

برای من حرف اون کسانی که وسط صحبت به صحرای برنامه‌نویسی و C و ++C زده بودند از همه خنده‌دار تر بود. من خودم برنامه‌نویسم و برنامه‌نویس خوبی هم هستم و تصور نمی‌کنم در این زمینه هیچ‌کدوم از شماها اصلاً صلاحیت فکرکردن داشته باشید چه برسه به نظر دادن، هر چند می‌دونم که برای شما نظر دادن قبل از فکر کردن اتفاق می‌افته.

مشکل اینه که بین شما (منتقدین خودمنتخِب و عالمین بی‌عمل) و کسی که به صورت جدی کار بازی‌سازی می‌کنه هیچ زبان مشترکی وجود نداره. شما برای خودتون چرت و پلا می‌گید و اون بدبخت‌ها هیچ جوری نمی‌تونند به شما حالی کنند که باغ توی کَرَجه و شما توی تهران‌پارس.

شماها تیم گرشاسپ رو نمی‌شناسید. به شما قول می‌دم دو نفر دیزاینر اصلی بازی (حسین حسینیان و هادی اسکندری) از تک تک شما بیشتر بازی‌های ایندی بازی کردن و می‌کنن، و مهمتر از همه اینکه فکر کنم نزدیک 10 سال بازی ایندی می‌ساختن و بالا و پایین می‌کردن. کدوم یک از شما می‌دونید که سیروس پورلطیفی، مدل‌ساز اصلی بازی گرشاسپ (که فقط هم کار مدل‌سازی نمی‌کنه) توی Pre-Dominace War امسال نفر اول ایران و (فکر کنم) جزء 10 نفر اول دنیا (توی رشته‌ی مدل‌سازی سه‌بعدی) شده؟ اصلاً می‌دونید Dominance War چیه؟! کدومتون می‌دونید ساختن موتور برای یک بازی در ژانر و اندازه‌ی گرشاسپ یعنی چی؟ کاری که برنامه‌نویس‌های گرشاسپ سه نفره انجام دادن. در مورد سهیل دانش اشراقی هم چیزی نمی‌گم. خودتون به سایتش سر بزنید و ببینید.

این نوشتار از نظر من زیاد توهین‌آمیز نیست. تلاش من اینه که یک‌جوری به بعضی از شما حالی کنم که چیزی حالیتون نیست. متأسفم که مجبورم این کار رو جوری انجام بدم که ممکنه به عنوان معادلِ الکترونیکیِ چَک تعبیر بشه.

شما هر چی هستی برا خودت هستی دلیل نمیشه بیای راجب کاربرها اینطوری صحبت کنی
از طرز حرف زدن شما کامل همه چیز مشخص هست کمی هم باادب بودن به خدا خوب چیزی هست !!!!!!!!
شما یک طوری حرف میزنی انگار فقط خودت از همه چی اطلاع داری و بقیه از همه چیز بی خبر هستند , و انگار نماینده رسمی بازی گرشاب هستی !!!!!!!!!!!!
تو خوب بودن بازی گرشاب به عنوان یکی از بهترین بازی های که تاالان در ایران ساخته شده شکی نیست اما مشکلات فراوانی هم داری حالا اگه بیاد بگه بازی فلان مشکلات داره شما سریع جوش میاری
الان از بهترین بازی های دنیا هم انتقاد میشه ایا همه اون های که انتقاد می کنند بازی ساز هستند !!!!!!!!!!!!
این جا یک سایت عمومی هست نه سایت انحصاری بازی گرشاب پس همه می تونند در باره بازی بحث و تبادل نظر کنن شما انقدر نمی خواد اسم این اشخاص را اینجا بیان کنی و تبلیغ را ه بیاندازی !!!!!!!!
تو همین سایت حداقل 10 نفر می شناسم که کارشون برنامه نویسی هست و مدل ساز های عالی هستند هر چند که اکثر بچه های این سایت از افراد تحصیل کرده جامعه هستند
کلا یک بازی نقاط قوت و نقاط ضعفی داره که می شه از ان انتقاد کرد این یک امر طبیعی در تمام دنیاهست.و لی انگار شما اصلا انتقاد پذیر نیستی

آخرین ویرایش:
با اين طرز صحبت سازنده هاي محترم مطمئن شدم اين صنعت تو ايران به هيچ جايي نميرسه

با اين طرز صحبت سازنده هاي محترم مطمئن شدم اين صنعت تو ايران به هيچ جايي نميرسه
خوب این که کاملا مشخصه.از ایرانی جماعت نباید انتقاد کرد.ولی یه چیزه دیگه هم هست و اون اینکه دوستان خیلی بد کاره سازندگان ایرانی رو به سخره گرفتن.میتونستن با زبانی ملایمتر و قشنگتر صحبت کنن تا اون دوستمون هم اینجوری از کوره در نره.امیدوارم روزی برسه که فرهنگ مدنی و اجتماعی حاکم بر غرب در ایران پیاده بشه که همه بتونن همدیگرو نقد کنن و هیچ کدورتی هم پیش نیاد

If you can't stand the heat, stay the hell outa the kitchen....

خیلی خوشحالم که میبینیم یک نهاد مثلا حرفه ای که مدعی هم هست که کار درخشانی ارائه داده، در دفاع از کار خودش چنین رفتارهای ناخوشایندی رو بروز میده. خیلی متاسفم که ادبیات سازنده بازی در ایران با ادبیات سبزی فروش میدون تره‌بار تفاوت خاصی نداره. عزیزم چه منتقد، چه یه گیمر معمولی حقی داره به اسم حق ابراز نظر شخصی که با توجه به برداشت های خودش از هر ایونتی میتونه اونارو ابراز کنه. شما هم حق داری زمانی که مورد نقد یا نظری که باب میلت نیست قرار میگیری از خودت دفاع کنی، قرار نیست این وسط به کسی توهین بشه و یا از چهارچوب ادب خارج بشه. بله خیلی زحمت کشیدی و سخته که این همه نظر منفی رو هندل کنی. حساب کن اگر کمپانی های بزرگ و کوچک این صنعت انقدر تندخو و تمپرمنتال بودن بعداز اولین ناکامی همشون باید میبستن می رفتن دنبال یه کار دیگه.

شاید گرشاسپ برای صنعت بازی ما یک پیروزی محسوب بشه که کلی مورد توجه قرار گرفته و نسبت به اون کیف خاکستری که بنیاد به عنوان گیفت میده به ملت یک سامسونت محسوب بشه ولی با این حال باید قبول کنید که در کنار 90% عناوین خارجی نکته قابل عرضی نیست.

امیر میگه سنگ بزرگ، من میگم، عیب نداره اگر زور پرتابش باشه. ولی نیست، تو محیطی هستیم که هنوز به بازی های رایانه ای و ویدئویی به دید یک اسباب بازی بچه نگاه میشه، کسی جرات ریسک کردن و سرمایه گذاری نداره، از طرفی نیروی مجرب و متخصص تو این رشته به اون میزان که باید نداره و از نهادهای مختلف دولتی و وابسطه تاثیرپذیره (تاثیرپذیر نه به این معنی که صرفا خط میگیره، منظور سنگ اندازی و محدودیت هایی که وجود داره) کسی نمی تونه ادعا کنه که من همه جوره ساپورتم، هیچمشکلی هم ندارم، فلان انجین رو لایسنس کردم، استودیو موشن کپچر دارم، طراح صدای فلان دارم و فلان نرم افزارا و ابزارا رو لایسنس شده دارم. شما از قدم اول توانایی خلق بلاک باستر نداری، بدون کسب تجربه محاله که بشه به جایی رسید. هیچ یک از اسامی شناخته شده این صنعت از همون اولش نترکوندن، آزمون و خطا، ایده های مختلف، این نشد یه چیز دیگه... همین بلیزارد تا حالا چندتا پروژه که خیلی پیش رفته بودن رو کنسل کرده، نمونش StarCraft: Ghost نمونش WarCraft: The Adventure Game...

این عادت ما ایرانی هاست توی هر کاری که پا میگذاریم خدا رو بعدش بنده نیستیم. طرف سه روزه رفته تو مطبوعات میاد میگه تو نمیخواد به من درس ژورنالیستی بدی، طرف تا پریروز تو کار بگیر و ببند و بزن و ... بوده بعدش میاد میگه من در محضر شهید آوینی بزرگ شدم.. که یعنی هم از نظر سینما و اینا کارم درسته هم از اون یکی نظرا.. این اخلاق خوبی نیست و باید سعه صدر داشت و اگرم انتقاد از کار آدم شد اگر توانایی پاسخگویی به روش منطقی نداریم سکوت اختیار کنیم، یا نه اگر حرفی برای گفتن داریم با کوچک کردن طرف مقابل ما بزرگ نمیشیم. تو این 4-5 صفحه من امیر رو لااقل میشناسم، کارش میدونم چیه و اگر اونجا نوشته "دایرسک 10" اشاره ای داشت به یه بابایی که با یک اعتماد به نفس بالایی یه حرکاتی مدتها پیش انجام داده که جاش تو ذهن مونده و الا من خودم شخصا گواهی میدم که فرق DirectX رو از دایرسک تشخیص میده.

خلاصه واقعا disappointed ...

If you can't stand the heat, stay the hell outa the kitchen....

خیلی خوشحالم که میبینیم یک نهاد مثلا حرفه ای که مدعی هم هست که کار درخشانی ارائه داده، در دفاع از کار خودش چنین رفتارهای ناخوشایندی رو بروز میده. خیلی متاسفم که ادبیات سازنده بازی در ایران با ادبیات سبزی فروش میدون تره‌بار تفاوت خاصی نداره. عزیزم چه منتقد، چه یه گیمر معمولی حقی داره به اسم حق ابراز نظر شخصی که با توجه به برداشت های خودش از هر ایونتی میتونه اونارو ابراز کنه. شما هم حق داری زمانی که مورد نقد یا نظری که باب میلت نیست قرار میگیری از خودت دفاع کنی، قرار نیست این وسط به کسی توهین بشه و یا از چهارچوب ادب خارج بشه. بله خیلی زحمت کشیدی و سخته که این همه نظر منفی رو هندل کنی. حساب کن اگر کمپانی های بزرگ و کوچک این صنعت انقدر تندخو و تمپرمنتال بودن بعداز اولین ناکامی همشون باید میبستن می رفتن دنبال یه کار دیگه.

شاید گرشاسپ برای صنعت بازی ما یک پیروزی محسوب بشه که کلی مورد توجه قرار گرفته و نسبت به اون کیف خاکستری که بنیاد به عنوان گیفت میده به ملت یک سامسونت محسوب بشه ولی با این حال باید قبول کنید که در کنار 90% عناوین خارجی نکته قابل عرضی نیست.

امیر میگه سنگ بزرگ، من میگم، عیب نداره اگر زور پرتابش باشه. ولی نیست، تو محیطی هستیم که هنوز به بازی های رایانه ای و ویدئویی به دید یک اسباب بازی بچه نگاه میشه، کسی جرات ریسک کردن و سرمایه گذاری نداره، از طرفی نیروی مجرب و متخصص تو این رشته به اون میزان که باید نداره و از نهادهای مختلف دولتی و وابسطه تاثیرپذیره (تاثیرپذیر نه به این معنی که صرفا خط میگیره، منظور سنگ اندازی و محدودیت هایی که وجود داره) کسی نمی تونه ادعا کنه که من همه جوره ساپورتم، هیچمشکلی هم ندارم، فلان انجین رو لایسنس کردم، استودیو موشن کپچر دارم، طراح صدای فلان دارم و فلان نرم افزارا و ابزارا رو لایسنس شده دارم. شما از قدم اول توانایی خلق بلاک باستر نداری، بدون کسب تجربه محاله که بشه به جایی رسید. هیچ یک از اسامی شناخته شده این صنعت از همون اولش نترکوندن، آزمون و خطا، ایده های مختلف، این نشد یه چیز دیگه... همین بلیزارد تا حالا چندتا پروژه که خیلی پیش رفته بودن رو کنسل کرده، نمونش StarCraft: Ghost نمونش WarCraft: The Adventure Game...

این عادت ما ایرانی هاست توی هر کاری که پا میگذاریم خدا رو بعدش بنده نیستیم. طرف سه روزه رفته تو مطبوعات میاد میگه تو نمیخواد به من درس ژورنالیستی بدی، طرف تا پریروز تو کار بگیر و ببند و بزن و ... بوده بعدش میاد میگه من در محضر شهید آوینی بزرگ شدم.. که یعنی هم از نظر سینما و اینا کارم درسته هم از اون یکی نظرا.. این اخلاق خوبی نیست و باید سعه صدر داشت و اگرم انتقاد از کار آدم شد اگر توانایی پاسخگویی به روش منطقی نداریم سکوت اختیار کنیم، یا نه اگر حرفی برای گفتن داریم با کوچک کردن طرف مقابل ما بزرگ نمیشیم. تو این 4-5 صفحه من امیر رو لااقل میشناسم، کارش میدونم چیه و اگر اونجا نوشته "دایرسک 10" اشاره ای داشت به یه بابایی که با یک اعتماد به نفس بالایی یه حرکاتی مدتها پیش انجام داده که جاش تو ذهن مونده و الا من خودم شخصا گواهی میدم که فرق DirectX رو از دایرسک تشخیص میده.

خلاصه واقعا disappointed ...

see_you_trolling_RE_My_New_Avatar-s750x600-106386.jpg

شما که صد ساله تو کار مطبوعات هستي بهتره بري بيشتر تمرين کني تا کپي کاري هاتون (هفته نامه علم روز | زماني که شما سردبيرش بودي) تابلو نشه ! يادت نرفته که سر اين کارهاتون تو سايت نارنجي ده ها صفحه کامنت فحش خورديد !؟ نمي خواد براي بقيه جا نماز آب بکشيد ! ادبيات ناب شما و امثال شما تو اين سايت به کرات ديده شده

خیلی جالبه دوستان یعنی واقعا در کشور ما سطح انتقاد انقدر پایین هستش ؟

خیلی جالبه انتقاد رو با بی احترامی جواب میدین و هرکسی همه چی رو به خودش میگیره .

واقعا بیخودی نیست نه صنعت سینما ما هیچ وقت پیشرفت میکنه نه ورزش نه ..... به خاطر همین رفتار های ما هستش .

یک چیزی رو مشخص کنم وقتی کسی برای مثال به الکس فرگوسن میگه تیم شما خوب بازی نمیکنه نمیگه شما شعور فوتبال نداری یا نمیتونی تشخیص بدی فوتبال چی هستش بلکه منظور این هستش که در استفاده از نقاط قوت و ضعف به درستی عمل نکردی .

حالا وضع گیم ما هم همین هستش وقتی شما بازی میسازی ازش انتقاد میشه شما نقاط ضعف رو به جای این که پوشش بدین و بازی بهتری بسازین میگین این بهترین هستش انتقاد نکنید یا شما که برنامه نویس نیستی یا شما بازی ساز نیستی پس چرا انتقاد میکنی .

شما بازی رو برای کی میسازین شما بازی رو برای خودتون میسازین یا برای افرادی که بازی میکنن خوب افرادی که بازی میکنن انتظار دارن شما بازی در حد خودتون بسازین نه بازی که برای تمام کردنش زمین و زمان رو فوش بدن و از پولی که دادن پشیمان باشن در صورتی که شما یک بازی موبایل بسازی که عالی باشه به 10000تا بازی که این جوری باشه میرزه ؟

پایان نامه دوست من در مورد بازی سازی برای موبایل بود یک بازی ساده اما انقدر جالب بود که خیلی ها همون جا بازی رو ازش گرفتن و ریختن رو مبایلشون فکر میکنین نمیشد بشینیم بازی بسازیم که برای PC بوده باشه برای چی بازی رو برای مبایل ساخت و من هم بهش گفتم بهترین راه همین هستش و باهاش هم فکری کردم به خاطر این که در صورتی که برای PC میساخت اگه یک مرحله هم بود در صورتی که مشکلی داشت استاد میگفت تو که ساختی چرا این رو این جوری ساختی پس بر مبنایی توانایی که در خودش میدید بازی رو ساخت نیازی نبود یک چیزی بسازه که همه بهش ایراد بگیرن بلکه چیزی رو ساخت که در حالی که خوب بود توانایی خودش رو هم نشون میداد .

آخرین ویرایش:
اوه اوه چه ترسناک شده اینجا !
-----
شخصا از این خبر خوشحال شدم.حداقل بازی هر چی بودش در حدی هست که استیم گذاشته تو فروشگاهش.

خب دوستان DEVELOPER سطح فرهنگ و ادبشون رو به نمایش گذاشتند برای ما که متشکرم ازشون. بازی‌سازی که شعورش به یه یه سری انتقادات کلی نمیرسه به نظر من بهتره یه سنگ خیلی بزرگ برداره چندین بار بکوبه تو سرش خودش. بازی‌سازی که شعورش رو تو اون پست قبلی نشون داد یکی از دلایل عدم پیشرفت این صنعته. تصور کنید کوجیما بیاد تو فروم متال گیر و نسبت به منتقدین بازیش این رفتار رو نشون بده.

جناب f00lan هم که مشخصه از کدوم بخش داره آب میخوره؛ اوسکول نه که کم داشتیم شما هم اضافه شدی؟

پ.ن: خودتون در جریانید که چرا گرساسپ اینجا نقد نشد
.

امیر و فریدون جان!!
حرف شما یک مشکل داره به نظرم اونم اینه که بازی مثل world of goo توی ایران اگه عرضه شه فکر نمی کنم توی فروش بتونه حتی یک دهم گرشاسب هم بفروشه!!
من نمی گم گنده برداشتن کار درستی هست اما برای دیده شدن شاید مجبورند که گنده بردارند!!

این هم یه تعداد بازی پرطرفدار و زیر 50 مگ، کامل مستقل، پرطرفدار. واسه اون دوستمون که فرمودند انگری برد با 100 هزار یورو ساخته شده:
اینا توی ایران امکان فروششون هست؟؟
اگه توی جهان عرضه بشوند شاید مورد توجه باشند ولی توی ایران فکر نمی کنم!!البته من بازی های بالا رو ندیدم!!

see_you_trolling_RE_My_New_Avatar-s750x600-106386.jpg

شما که صد ساله تو کار مطبوعات هستي بهتره بري بيشتر تمرين کني تا کپي کاري هاتون (هفته نامه علم روز | زماني که شما سردبيرش بودي) تابلو نشه ! يادت نرفته که سر اين کارهاتون تو سايت نارنجي ده ها صفحه کامنت فحش خورديد !؟ نمي خواد براي بقيه جا نماز آب بکشيد ! ادبيات ناب شما و امثال شما تو اين سايت به کرات ديده شده

128847566421444143.jpg

اون بلاهت جنابعالی که باعث میشه نتونی تفاوت عضو شورای سردبیران رو از سردبیر تشخیص بدی. علم روز سه بخش داشت DGTech، DGShop و ITObserver. بنده دبیر سرویس DGTech بودم، 5 تا کارمند هم داشتم و اتفاقاتی که در بخش ITObserver نشریه رخ میداد به بنده هیچگونه ارتباطی نداشت.

مشکل اینجاست که یچیزی دیدی و شنیدی و مطلقا در جریانش نیستی. بعدم من رفرنس مستقیمی ندادم ولی از اونجا که فحش که میندازی صاحابش بر میداره خب باید میومدی و یهچیزی میگفتی و گرنه ممکن بود خدایی ناکرده تو گلوت بمونه نفس کشیدن یادت بره :)) ...

پ.ن: البته جنابعالی که معلوم الحالی، اگر به رفرنس باشه من بیشتر از تو رفرنس دارم، یادت نرفته که قضایای مربوط به درجه ناظمی و رفتارهای حقیرگونه ای که براش از خودت نشون دادی؟ یادت نرفته اولین حرکتت به عنوان یکی از مدیرای فروم بازی رایانه از سر حقارت و بچگی اخطار دادن به من بود که گفته بودم فیفا PC در اون زمان چیز دره پیتی و نمیدونم چرا این وسط به تو برخورد و سایر ماجراها :)

PS: Use it and cool it
FABC.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
خیلی جالبه دوستان یعنی واقعا در کشور ما سطح انتقاد انقدر پایین هستش ؟

خیلی جالبه انتقاد رو با بی احترامی جواب میدین و هرکسی همه چی رو به خودش میگیره .

واقعا بیخودی نیست نه صنعت سینما ما هیچ وقت پیشرفت میکنه نه ورزش نه ..... به خاطر همین رفتار های ما هستش .
جنبه انتقاد پايين نيست. اما قضيه اينجا قضيه همون مربي اي هست که هر تيمي بهش ميدن تو دسته 3 هم نميتونه نگه اش داره بعد مياد کار مربي اي رو زير سوال ميبره که داره اون سر دنيا تو بهترين تيم ها کار ميکنه. يا قضيه اون کارگرداني هست که فيلم ميسازه ميشه فاجعه هنري بعد مياد به فيلم هايي که تو 60 جا جايزه ميگيرن تيکه ميندازه !

اون بلهات جنابعالی که باعث میشه نتونی تفاوت عضو شورای سردبیران رو از سردبیر تشخیص بدی. علم روز سه بخش داشت DGTech، DGShop و ITObserver. بنده دبیر سرویس DGTech بودم، 5 تا کارمند هم داشتم و اتفاقاتی که در بخش ITObserver نشریه رخ میداد به بنده هیچگونه ارتباطی نداشت.

مشکل اینجاست که یچیزی دیدی و شنیدی و مطلقا در جریانش نیستی. بعدم من رفرنس مستقیمی ندادم ولی از اونجا که فحش که میندازی صاحابش بر میداره خب باید میومدی و یهچیزی میگفتی و گرنه ممکن بود خدایی ناکرده تو گلوت بمونه نفس کشیدن یادت بره
خودت هم خوب ميدوني که شوراي سردبيري مزخرفي بيش نيست که نشريه هايي امثال جاهايي که شما کار ميکني راه انداختنش ! در ضمن کجاي همين هفته نامه قشنگ زده که کي مسئول کدوم بخش هست؟‌ در ثاني خودت هم خوب ميدوني که از تمام اتفاقات خبر داشتي و اتفاقا پيگيرش هم بودي ! برا من که با فرهاد در ارتباط هستم هم نيا اينجا توهماتت رو بنويس !
از شما هم بعيده آقايي که صد ساله اينکاره هستي فرق ترول و اشاره مستقيم و ندوني !؟

شما و امثال شما و گيک و نرد هايي که پشت کامپيوترتون نشستين يا فکر مي کنين با 4 نفر عکس انداختين داخل باقالي حسابتون مي کنن رو بايد همين طوري جوابتون رو بدن تا فکر نکنيد خبري هست و کسي هستيد. تازگي ها هم مد شده که تا يکي تند حرف ميزنه همه اونايي که استاد اراجيف بافي هستند ميان تريپ متفکري و فيلسوفي بر مي دارن !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or