شایعه عرضه ی رزیدنت ایول 7 قبل از Halloween 2015؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hmd2009

کاربر سایت
t13ixitmhjo7vnsbq1ko.png

درود

گزارش های جدید رسیده حاکی از عرضه ی رزیدنت ایول 7 درست یک هفته قبل از هالووین 2015 است با این تصور که رزیدنت ایول 7 دوباره به اصالت خودش یعنی ترس و بقا برگشته باشد هالووین بهترین مناسبت برای عرضه ای این بازی است. به گفته آقای Michiteru Okabe سازنده ی بازی رزیدنت ایول رولیشنز 2 فن ها مصرانه خواستار برگشتن سری به ریشه های خودش و اتمسفر تاریک تری در رزیدنت ایول 7 هستند شبیه به چیزی که در عناوین اولیه فرانچایز به چشم میخورد . کپکام میتواند با عمل کردن به خواسته ی فن ها سری را از نابودی نجات دهد . ایشان همچنین به صراحت گفت فن ها خواستار Survival -Horror هستند و این مسئله میبایست در عنوان آینده بازی در اولویت قرار گیرد. سازنده ها قصد دارند به خواسته فن ها گوش دهند و آن را به عنوان عنصر اصلی در تمام گیم پلی بازی اعمال کنند شاید این امر بدین معنی باشد که فن ها بار دیگه شاهد کمبود مهمات به عنوان یک فاکتور برجسته در فرانچایز خواهند بود. آقای Okabe در ماه سپتامبر گفت کپکام قصد تست کردن گیم پلی بازی را دارد. امیدواریم این بازی بتواند به خوبی توازن بین ترس و اکشن را حفظ کند و رضایت تمام هوادارن را فراهم کند.

آخرین ویرایش:
بهترین رزیدننت همون اولین بود re1 هنوز نتونسته رو دستش بزنه سازندگان این بازی باید داستان رو ادامه بدن نه اینکه لپد کردن پسط بازی بزارن اینجوری داستانش از حالت ترس خارج میشه من هنوز دلم می خواد رز۱ رو بازی کنم بخاطر داستانش و لود نداشتن توی بازی

البته همین شایعه برا پارسالم بود ، ولی الان بدون شایعه هم میشه بهش دامن زد ، داستان خوب دیگه ازش در نمیاد حداقل ترسش امیدوارم کلاسیک باشه

البته همین شایعه برا پارسالم بود ، ولی الان بدون شایعه هم میشه بهش دامن زد ، داستان خوب دیگه ازش در نمیاد حداقل ترسش امیدوارم کلاسیک باشه

البته همین شایعه برای پارسال هست !!! برادر شایعه پارسال و بالا آوردی :|

yahoo_4.gif
با موبایل فرستادم دقت نکردم . گفتم چقدر شبیه خبر پارسالیه
yahoo_4.gif
چرا با احساسات آدم بازی میکنن
yahoo_4.gif

برای همین تعحب کردم :دی ازت بعید بود :|:دی خسته نباشید به این شدت دقت :دی

آخرین ویرایش:
البته همین شایعه برای پارسال هست !!! برادر شایعه پارسال و بالا آوردی :|
:d با موبایل فرستادم دقت نکردم . گفتم چقدر شبیه خبر پارسالیه :d چرا با احساسات آدم بازی میکنن:d

چرا اونوقت؟ نکنه اویل (!) درسته؟

ایشون فکر کرده نوشته رزیدنت اِیوَل لول :d کلا به تلفظش کار نداشتن گویا ! ، این تاپیک زیرخاکیم ناظم عزیز ببرش زیر خاک ممنون میشم ، از کجا پیداش کردید تاپیکو ! :dمنم تو اشتباه انداختید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or