عرضه ی دو DLC برای Assassin's Creed II در اوایل 2010!

Silent Death

کاربر سایت
asscreedII.jpg

Ubisoft از عرضه ی دو DLC برای بازی Assassin's Creed II خبر داد و انتظار می رود که هر دوی این DLCها سال 2010 عرضه شوند.

در ژانویه ی 2010 پک "Battle of Forli" و به دنبال آن در فوریه پک "Bonfire of the Vanities" عرضه خواهد شد.

هیچ اطلاعات اضافی یا تاریخ دقیق برای عرضه اعلام نشد, اما هر دوی این DLC ها برای هر دو کنسول PS3 و XBOX 360 عرضه خواهند شد.

منبع

مگه ب رای بازی کردن DLC باید حتما به لایو وصل باشیم؟
یعنی نمیشه به صور معمولی مثل خود بازی بازیش کرد؟؟؟
نه عزیزم شما باید به Live وصل بشی و پول بدی. همین جوری الکی که نمیشه.
ایشالا ما از PS Store می خریم:biggrin1:

نه عزیزم شما باید به Live وصل بشی و پول بدی. همین جوری الکی که نمیشه.
ایشالا ما از PS Store می خریم:biggrin1:
یعنی باید حتما بخریم؟؟:biggrin1:یعنی مثل بازی های معمولی سی دی یا دیوی دیش نمیاد؟:biggrin1:
فقط برای خریدش احتیاج به لایو هست یا باید برای بازی کردن هم به لایو وصل باشیم؟

یعنی باید حتما بخریم؟؟:biggrin1:یعنی مثل بازی های معمولی سی دی یا دیوی دیش نمیاد؟:biggrin1:
فقط برای خریدش احتیاج به لایو هست یا باید برای بازی کردن هم به لایو وصل باشیم؟
در حالت معمولی نه نمیاد ولی در برخی شرایط سازنده و ناشر تصمیم میگیرن که رو دیسک هم عرضه کنن که اونوقت میشه ولی هنوز در این مورد چیزی اعلام نشده.

شما که PS3 داری!:biggrin1:
خب میخواستم اریجشو بخرم واسه pc...:دی
البته رو 360 هم دارمش ولی شاید رو pc بهتر از اینی باشه که الان میبینیم...چون گرافیک و فیزیک قوی نداره،رو کنسول ها! البته فکر کنم همین طوری یه پورتش میکنن دکمه های 360 رو هم عوض نمیکنن!!:cheesygri

خب میخواستم اریجشو بخرم واسه pc...:دی
البته رو 360 هم دارمش ولی شاید رو pc بهتر از اینی باشه که الان میبینیم...چون گرافیک و فیزیک قوی نداره،رو کنسول ها! البته فکر کنم همین طوری یه پورتش میکنن دکمه های 360 رو هم عوض نمیکنن!!:cheesygri
خوب شما اینطوری که گفتی معلومه هنوز هیچ کودوم از نسخه ها رو بازی نکردی حالا از کجا فهمیدی که فیزیک PC و گرافیک به این سراحت برتری داره الله اعلم؟ (این تیکه کلا شوخی بود )
غرز از پست زدن و نقل قول پست شما این بود که بگم تو ایران اگر تو مغازه ای رفتی و گفتی بازی PC اریجینال می خوام جوابت اینه:
:laughing:
اینم جواب اطرافیان مغازه دار
:sick:
واینم پاسخ شما
:confused:

خوب شما اینطوری که گفتی معلومه هنوز هیچ کودوم از نسخه ها رو بازی نکردی حالا از کجا فهمیدی که فیزیک PC و گرافیک به این سراحت برتری داره الله اعلم؟ (این تیکه کلا شوخی بود )
غرز از پست زدن و نقل قول پست شما این بود که بگم تو ایران اگر تو مغازه ای رفتی و گفتی بازی PC اریجینال می خوام جوابت اینه:
:laughing:
اینم جواب اطرافیان مغازه دار
:sick:
واینم پاسخ شما
:confused:
من بازی کردم!!!! همون روز های اول هم تهیه کردم رو معجزه ی قرن 360!
اسپویلر...
تا اونجایی هم که داوینچی به اتزیو تیغه سم دار میده رفتم جلو
باز هم میگم نه گرافیک نه فیزیک قوی داره!
شما هم پستم هم رو برو یه بار دیگه بخون یه شاید رو pc بهتر باشه میبینی...پیداش کردی یه جایزه نفیس دارم واست!:دی
پ.ن:
بازی اریج pc میخوای؟! یه pm بده یه جا معرفی میکنم!

آخرین ویرایش:
حالا این دی ال اس به داستان اصلی بازی که لطمه ای نمیزنه؟
مثلا قسمت سومش بیاد بعد ما که dlcش رو نگرفتیم ادامه دی ال اس ها باشه و ما چیزی از داستان نفهمیم!!!
به طور کلی این DLC تاثیر خاصی روی قسمت های بعدی داره یا خیلی مهم نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or