واقعا بقیه بازیها چی؟ وقتتو پر میکنه؟ این از اون حرفا بود :biggrin1:کلا بازی وقط تلف کنی است این gta وقت آدم را کامل می خوره
من یکی از همون یه حسی بهم میگفت که این عنوان انحصاری همیشگی نیست! یک دلیل الکی هم دارمکه شاید هم درست باشه در مورد این حدسم:
روی تمام کاورهای بازی های انحصاری (چه سونی و چه مایکروسافت) نوشته Only on ... ولی روی این یکی ننوشته بود! روی هیچ ورژنی از کاورش ننوشته بود! من از همین قضیه نتیجه گرفتم که انحصاری نیست!
میدونم! اگه میخواین مثلا بازی Ninja Gaiden II رو بگید که این عبارت روی کاورش بود و بازی از انحصار دراومد, باید به عرضتون برسونم که کارگردان بازی هیچ وقت همچین قصدی نداشته! و وقتی مسئولین شرکت گفتن که میخوان بازی رو برا PS3 بسازن آقای کارگردان گفته نمیشه! مسئولین هم با یه تیپا از شرکت انداختنش بیرون (نمیدونم! شایدم خودش قهر کرد رفت!) و کارگردانی بازی رو دادند به یکی دیگه!
آره! ببخشید من فقط تو گوگل سرچ کردم و گفتم که دلیلم چندان قابل قبول نبود ولی دیدیم که تا حدودی درست بود! حق با شماست!http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoepisodesfromlibertycity/index.html
یکم تو سایت ها سرچ میکردی اینقدر مطمین نظر نمیدادی.من کاری ندارم multi میشه یا نه.ولی این بازی لیبل only on xbox رو داره.یه چیزیم که مشخصه هر آرم انحصاری روی جلد بازیهای xbox دلیل نمیشه که اون بازی رو فقط رو xbox انجام بدیم.شاید time exclusive باشه.مگه gow1 یا همین ninja blade نشان xbox روشون نخورده؟آره windows هم جز microsoft ه.میدونم.ولی باعث شد روی platform دیگری جز xbox اونو انجام بدیم.بدون اینکه 360 تهیه کرده باشیم.نه!!
حالا باز خوبه شما تهران هستین (فکر کنم!اي بابا باز اينا GTA رو دادن رو pc اقا نده اقا نده. اه.
بعضي ها كه فقط بازي رو به صورت چي بگم حالا اماتور يا بدون اگاهي بازي ميكنن كارو خراب ميكنن. پس فردا تو خيابون ميشنوي يارو ميگه :
ممد GTA بازي كردي .
ميگه :كدومشو.
ميگه: اه بابا gta 18 رو ميگم ديگه. همون كه تازه اومده.
بعد ميري بهشون ميگي بابا اين GTA 4 اين جديدا هم spin off و اپيزوده.
بعدش بهمون انگ oscoly هم ميزنن.