عرضه ی اپیزودهای نسخه ی xbox360 بازی gta4 برای pc

nathan mckane

کاربر سایت
gta4-logo.jpg

به گزارش از وبسایت fudzilla کمپانی Rockstar هم اکنون مراحل پایانی اماده سازی اولین اپیزود اختصاصی بازی gta مربوط به کنسول x360 برای پلتفرم pc است. البته انتشار خبر عرضه ی اپیزود Lost and Damned برای دارندگان pc کمی تعجب انگیز بود چرا که تا قبل از این هیچ کس انتظار عرضه ی احتمالی این اپیزود ها را جز برای کنسول ps3 نداشت. همچنان طبق منابع مربوط به fudzilla قرارداد مربوط به اختصاصی بودن این اپیزودها در حال منقضی شدن است و در نتیجه Rockstar به زودی دست به انتشار Lost and Damned و دنبال ان the Ballad of Gay Tony در اینده برای pc و احتمالا ps3 خواهد زد. البته هنوز از چگونگی عرضه ی این اپیزود ها برای پلتفرم pc اطلاعی در دسترس نیست اما احتمال ان میرود که به هر دوصورت دیسک در خرده فروشی ها و دانلود از اینترنت عرضه شوند. در پایان وبسایت fudzilla احتمال میدهد که این دو episode تا قبل از پایان سال میلادی در دسترس عموم قرار گیرند.

من یکی از همون یه حسی بهم میگفت که این عنوان انحصاری همیشگی نیست! یک دلیل الکی هم دارم :دی که شاید هم درست باشه در مورد این حدسم:
روی تمام کاورهای بازی های انحصاری (چه سونی و چه مایکروسافت) نوشته Only on ... ولی روی این یکی ننوشته بود! روی هیچ ورژنی از کاورش ننوشته بود! من از همین قضیه نتیجه گرفتم که انحصاری نیست! :دی
میدونم! اگه میخواین مثلا بازی Ninja Gaiden II رو بگید که این عبارت روی کاورش بود و بازی از انحصار دراومد, باید به عرضتون برسونم که کارگردان بازی هیچ وقت همچین قصدی نداشته! و وقتی مسئولین شرکت گفتن که میخوان بازی رو برا PS3 بسازن آقای کارگردان گفته نمیشه! مسئولین هم با یه تیپا از شرکت انداختنش بیرون (نمیدونم! شایدم خودش قهر کرد رفت! :دی) و کارگردانی بازی رو دادند به یکی دیگه!

من یکی از همون یه حسی بهم میگفت که این عنوان انحصاری همیشگی نیست! یک دلیل الکی هم دارم :دی که شاید هم درست باشه در مورد این حدسم:
روی تمام کاورهای بازی های انحصاری (چه سونی و چه مایکروسافت) نوشته Only on ... ولی روی این یکی ننوشته بود! روی هیچ ورژنی از کاورش ننوشته بود! من از همین قضیه نتیجه گرفتم که انحصاری نیست! :دی
میدونم! اگه میخواین مثلا بازی Ninja Gaiden II رو بگید که این عبارت روی کاورش بود و بازی از انحصار دراومد, باید به عرضتون برسونم که کارگردان بازی هیچ وقت همچین قصدی نداشته! و وقتی مسئولین شرکت گفتن که میخوان بازی رو برا PS3 بسازن آقای کارگردان گفته نمیشه! مسئولین هم با یه تیپا از شرکت انداختنش بیرون (نمیدونم! شایدم خودش قهر کرد رفت! :دی) و کارگردانی بازی رو دادند به یکی دیگه!

http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoepisodesfromlibertycity/index.html
یکم تو سایت ها سرچ میکردی اینقدر مطمین نظر نمیدادی.من کاری ندارم multi میشه یا نه.ولی این بازی لیبل only on xbox رو داره.یه چیزیم که مشخصه هر آرم انحصاری روی جلد بازیهای xbox دلیل نمیشه که اون بازی رو فقط رو xbox انجام بدیم.شاید time exclusive باشه.مگه gow1 یا همین ninja blade نشان xbox روشون نخورده؟آره windows هم جز microsoft ه.میدونم.ولی باعث شد روی platform دیگری جز xbox اونو انجام بدیم.بدون اینکه 360 تهیه کرده باشیم.نه!!

http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoepisodesfromlibertycity/index.html
یکم تو سایت ها سرچ میکردی اینقدر مطمین نظر نمیدادی.من کاری ندارم multi میشه یا نه.ولی این بازی لیبل only on xbox رو داره.یه چیزیم که مشخصه هر آرم انحصاری روی جلد بازیهای xbox دلیل نمیشه که اون بازی رو فقط رو xbox انجام بدیم.شاید time exclusive باشه.مگه gow1 یا همین ninja blade نشان xbox روشون نخورده؟آره windows هم جز microsoft ه.میدونم.ولی باعث شد روی platform دیگری جز xbox اونو انجام بدیم.بدون اینکه 360 تهیه کرده باشیم.نه!!
آره! ببخشید من فقط تو گوگل سرچ کردم و گفتم که دلیلم چندان قابل قبول نبود ولی دیدیم که تا حدودی درست بود! حق با شماست! :دی

اي بابا باز اينا GTA رو دادن رو pc اقا نده اقا نده. اه.
بعضي ها كه فقط بازي رو به صورت چي بگم حالا اماتور يا بدون اگاهي بازي ميكنن كارو خراب ميكنن. پس فردا تو خيابون ميشنوي يارو ميگه :
ممد GTA بازي كردي .
ميگه :كدومشو.
ميگه: اه بابا gta 18 رو ميگم ديگه. همون كه تازه اومده.
بعد ميري بهشون ميگي بابا اين GTA 4 اين جديدا هم spin off و اپيزوده.
بعدش بهمون انگ oscoly هم ميزنن.

اي بابا باز اينا GTA رو دادن رو pc اقا نده اقا نده. اه.
بعضي ها كه فقط بازي رو به صورت چي بگم حالا اماتور يا بدون اگاهي بازي ميكنن كارو خراب ميكنن. پس فردا تو خيابون ميشنوي يارو ميگه :
ممد GTA بازي كردي .
ميگه :كدومشو.
ميگه: اه بابا gta 18 رو ميگم ديگه. همون كه تازه اومده.
بعد ميري بهشون ميگي بابا اين GTA 4 اين جديدا هم spin off و اپيزوده.
بعدش بهمون انگ oscoly هم ميزنن.
حالا باز خوبه شما تهران هستین (فکر کنم! :دی) ما که شیراز هستیم باید چی بگیم؟! طرف میاد با اون لهجه ی مسخره میگه:
میگم ممد تو او جی تی آیو ر بازی کردی؟! نمدی منم برم نصب کنم فردا سیت بیارم؟! :دی
حالا یکی بیاد ما رو کنترل کنه نزنیم یه بلایی سر خودمون بیاریم! مثل دیشب که رفته بودم بازی بخرم طرف اومده میگه "این فیلما چنده؟!" حالا نگو منظورش بازی های PC هست!
یا یه دفعه دیگه رفته بودم بازی بخرم دیدم: یه افغانی اومده بود میخواست بازی برا 360 بخره!:sick::sick::sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or