عرضه مدیا پلیر پیشرفته برای PS4

ASHKAN KING

King in The North
کاربر سایت
همواره پشتیبانی نکردن از فرمت‌های تصویری رایج و جلوگیری سازندگان کنسول‌ها از استفاده‌ی محتویات رسانه‌ای در آنها،مشکل بزرگی برای گیمرهای علاقه‌مند به این عرصه بوده است،اما سونی امشب مدیا پلیری را در فروشگاه نرم‌افزاری خود در PS4 عرضه میکند که تا حدود زیادی این مشکل را برای دارندگان این کنسول برطرف می‌کند،با بازیسنتر همراه باشید.

سونی با عرضه‌این اپلیکیشن به شما اجازه می‌دهد فرمت‌های صوتی و تصویری گسترده‌ای را در این کنسول پخش کنید،مانند فرمت‌های کاربردی MKV, AVI, MP4, MPEG-2 TS و چندین فرمت دیگر برای عکس‌ها و موسیقی‌ها. همچنین با این اپلیکیشن می‌توانید علاوه به پخش از روی حافظه‌های جانبی مانند هارد اکسترنال و USB Flash،از روی سروهای خانگی خود نیز به پخش محتوای مورد علاقه خود بپردازید.

لیست کامل فرمت‌های پشتیبانی شده توسط این برنامه :

[h=2]Video[/h][h=3]MKV[/h]
  • Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
  • Audio: MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
[h=3]AVI[/h]
  • Visual: MPEG4 ASP, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
  • Audio: MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
[h=3]MP4[/h]
  • Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
  • Audio: AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
[h=3]MPEG-2 TS[/h]
  • Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2, MPEG2 Visual
  • Audio: MP2(MPEG2 Audio Layer 2), AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
  • AVCHD: (.m2ts, .mts)
[h=2]Photo[/h]
  • JPEG (based on DCF 2.0/Exif 2.21)
  • BMP
  • PNG
[h=2]Music[/h]
  • MP3
  • AAC (M4A)

ممنون از تبلیغ ادب و نزاکت خودتون در تاپیک. بسیار ممنون! و بسیار ممنون تر که یاد اوری کردید ژاپنی ها چیزی حالیشون نیست:d ولی شما ظاهرا حالیتونه!
این مسئله در ps3 هم وجود داشت چیز جدیدی نیست.
الان نمیتونیم iphone وصل کنیم به pc و مستقیم از ویندوز اکسپلورر فایل رد و بدل کنیم. نتیجه بگیریم امریکایی ها فلان بیسارند؟

اپل سیسنم عامل خودش رو داره و دلیل داره برای این کارش (هر چند بازم کار مسخره ایه و حقوق مشتریش رو پایمال میکنه ، خداییش نگو نه !) دلیل سونی چیه ؟ اون دلیل عقلانیش چیه ؟ چرا من پول کنسول رو بدم و 2 سال صبر کنم که یه همچین برنامه ای که ساختش برای سونی یک روز هم طول نمیکشه رو 2 سال بعد بگیرم ! من برای این کنسول پول کامل دادم و انتظار خدمات منطقی دارم ، نه اینکه شرکت اینقدر برای کنسولش برنامه نداره که ساده ترین چیزی که باید بر اساس هر منطقی از روز اول روی کنسولشون باشه رو دوسال بعد همراه با E3 برای اینکه فقط یه خبری برای PS4شون داشته باشن میدن ! نمیگم برای کنسولشون خبری ندارن و بازی ندارن توی E3 و . . . اتفاقا از الان هیجان زده هستم برای بازی های جدیدی که معرفی کردن ؛ اما خداییش میتونی به من بگی دلیل دادن این مدیاپلیر همزمان با E3 دو سال بعد عرضه کنسول انداختن کنسول توی جریان اخبار نرم افزاری نیست ؟! حقیقت اینه که مدتیه که هیچ کار جدیدی از نظر نرم افزاری برای کنسولشون نکردن و برای E3شون به یه چیزی نیاز داشتن !

آخرین ویرایش:
اپل سیسنم عامل خودش رو داره و دلیل داره برای این کارش (هر چند بازم کار مسخره ایه و حقوق مشتریش رو پایمال میکنه ، خداییش نگو نه !) دلیل سونی چیه ؟ اون دلیل عقلانیش چیه ؟ چرا من پول کنسول رو بدم و 2 سال صبر کنم که یه همچین برنامه ای که ساختش برای سونی یک روز هم طول نمیکشه رو 2 سال بعد بگیرم ! من برای این کنسول پول کامل دادم و انتظار خدمات منطقی دارم
شما وقتی دوسال پیش برا کنسول پول کامل دادید یعنی شما با شرایطی ( نداشتن مدیا پلیر و...) که دو سال پیش داشه کامل راضی بودید ! اگر قرار بود که ps4 از اول اینو داشته باشه بعد نداشت میشد گیر داد.

شما وقتی دوسال پیش برا کنسول پول کامل دادید یعنی شما با شرایطی ( نداشتن مدیا پلیر و...) که دو سال پیش داشه کامل راضی بودید ! اگر قرار بود که ps4 از اول اینو داشته باشه بعد نداشت میشد گیر داد.

اینم درسته ولی خب میشه انتظار یه چیز درست و حسابی رو داشت نه این برنامه ای که اینا ساختن8-|

این چه منطقیه ؟ :دی یعنی شما میرید برای یک محصولی پول میدید لزوما 100% باید ازش راضی باشید ؟ اصلا کاری به بازیها و کیفیت سخت افزاری ندارم اما از دید مدیا امکانات و کیفیت PS4 در قیاس با PS3 ناامید کنندس و تازه یکی دو سال بعد از عرضه کنسول یادشون افتاده چیزی که کنسول قبلیش بهش معروف بود اضافه کنن اونم به شکل خیلی محدود تر . PS3 پلتفرمی بود که علاوه بر پشتیبانی گیمینگ خوب یک محصول فوق العاده در زمینه اجرای فیلم و موسیقی بود ، یادمه اوایل نسل حتی Digital Foundry طی مقایسه ای عملکرد PS3 در این زمینه رو کاملا برتر از PS4 و Xbox One دونسته بود و وقتی چنین تجربه ای روی PS3 داشتیم باید قبول کرد که سونی در نسل 8 همونطوری که در برخی ابعاد خیلی موفق بوده در این زمینه اصلا نمره قبولی نگرفته و حتی در قیاس با کنسول نسل قبل خودش هم ضعیفتر عمل کرده

آخرین ویرایش:

ساپورت کردن از محصول یه چیز کاملا طبیعی و جا افتاده هست تو این بازار. تمام اپدیت ها و بهبود و حتی بازیهای انحصاری که سونی و مایکروسافت و نینتندو برای کنسولشون ارائه میدن حکم همون ساپورت کردن رو داره.

بله اگر شرکت ها همون اول نسل میگفتن که هیچ ساپورتی از کنسولشون نمیشه و همه امکانات همین چیزهایی هست که از اول تو کنسول قرار داره مطمئنا خیلی ها نمیخریدند کنسول رو.

هرچند سونی و مایکروسافت هردوشون اپدیتهای خیلی خوبی ارائه دادن و سیستم عامل فعلشون اصلا قابل قیاس با زمان لانچ نیست. هرچند هنوزم خیلی کمبود و نقص های آزار دهنده دارند هر دو کنسول.

در آخر هم اینکه برای شخص خودم اصلا مهم نیست که این مدیا پلیر سونی چقدر امکانات داره و یا نواقصش چیه چون شخصا همچین استفاده هایی از کنسول ندارم.

یعنی شما هیچ مشکلی با این موضوع نداری ؟ یعنی علاقه ای به امکانات بیشتر نداری ؟ یعنی میگی اگه یه شرکتی یه محصولی داد و امکاناتش خوب بود مشتری حق نداره بگه من امکانات بهتر میخوام ؟ اونم توی موضوعی که هیچ هزینه ی اضافه ای برای شرکت نداره ؟ یعنی نمیخوای بگی چرا محصول قدیمیتر و ضعیفتر و از دور خارج شده ی شما امکانات بیشتری توی این ضمینه داره ؟!
این همه شرکت هستن دارن خدماتی که وظیفشون نیست و هزینه ی اضافه هم داره براشون به مشتری میدن برای راضی نگه داشتن مشتری و جذب مشتری جدید ، حالا چون این شرکت اسمش سونی هست و توپ تکونش نمیده بگیم اشکالی نداره دوسال طول کشید که basicترین امکانات ممکن رو بدین ، دوسال دیگه هم طولش بدین که همین مدیا پلیر رو امکانات advanced رو بهش اضافه کنید تا توی E3 2017 خبرساز بشین ! بعنوان مثال میگیم اپل خداست ، اما دلیل میشه که خداتومن پول deviceهاش باشه و در عین حال basicترین امکاناتیش که توی دستگاه های دیگه آزاده رو قفل کنه و بعدا چپ و راست با آپدیت یا پول باز کنه ، برگردیم بگیم وقتی اپل خریدی میدونستی داری چی میخری پس انتظار امکانات بیشتر و مجانی رو برای دستگاهت نداشته باش !

دوستان یه پوشه ساختم توش یه سری موزیک mp3 ریختم ولی تو برنامه میگه تو این پوشه فایلی که بشه ساپورت کرد نیست !! اما دو تا فیلم mkv داشتم ساپورت کرد اونا رو

ولی اهنگا برای من مهم ترن چون میخوام موقع بازی گوش بدم :(:-s کسی مشکل مشابه نداره ؟

دوستان یه پوشه ساختم توش یه سری موزیک mp3 ریختم ولی تو برنامه میگه تو این پوشه فایلی که بشه ساپورت کرد نیست !! اما دو تا فیلم mkv داشتم ساپورت کرد اونا رو

ولی اهنگا برای من مهم ترن چون میخوام موقع بازی گوش بدم :(:-s کسی مشکل مشابه نداره ؟

آهنگا رو قبل این آپدیت هم میشد اجرا کرد. یه پوشه درست کن اسمشو بذار MUSIC بعد آهنگاتو بریز توش. اینجوری هم مدیا پلیر جدید اینا رو پخش میکنه و هم music player به گزینه های منو اضافه میشه و میتونی باهاش آهنگارو اجرا کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or