عرضه مدل جدیدی از PS2 در هند !!

Death Proxy

مدیر انجمن
SCEE مدل جدید و باریک تری از PS2 را در هند عرضه کرد.قیمت این مدل از PS2 در هند 6490 روپیه اعلام شده است که معادل 82 یورو میشود.همچنین بازی های PS2 در هند با قیمت 499 روپیه یا همان 6.28 یورو عرضه میشود.

ps2slim.jpg

رییس PlayStation India یعنی اقای Atindriya Bose در این رابطه میگوید:"ما بسیار خوشحال هستیم که مدل جدیدی از PS2 را در هند عرضه کردیم که با قیمتی بسیار عالی انتخاب اول مردم هند به حساب می اید.در کشوری مانند هند بازی های کامپیوتری با کنسول ها شروع شده است و حالا PS2 نیاز مردم هند را بر طرف میکند و سطح بازی های کامپیوتری در هند را رو به جلو هدایت میکند."

playstation2logo.jpg

منبع

اینا دست از سرکچل ps2 بر نمیدارن حداقل یه ps2 بزن + wireless و دسته ی بی سیم و یه امکانات جانبی !
بابا اینا که دست game boy را از پشت بستن 125 میلیون فروختن دیگه چی میخوان؟

من نميدونم چرا سوني اين نسلو ول كرده چسبيده به نسل قبل!الان همه به اميد نسل بعد هم هستن اما اينا اين كارا رو ميكنن!:biggrin1:

من نميدونم چرا سوني اين نسلو ول كرده چسبيده به نسل قبل!الان همه به اميد نسل بعد هم هستن اما اينا اين كارا رو ميكنن!:biggrin1:
اگر هر شرکتی پرفروش ترین و پر طرفدارترین و به معتای واقعی کنسول افسانه ای PS2 رو داشت همین کارو میکرد کدوم شرکت از سود بدش میاد
ضمن اینکه سونی این نسلو ول نکرده :biggrin1: فکر کنم حداکثر تا آخر 2009 روی PS2 مانور بده دیگه بعد از این چه بخواد چه نخواد این کنسول روند نزولی خودشو طی میکنه و ساپورت کردنش در مقابل کنسولهای نسل بعد فایده چندانی نداره

مهم اینکه به صنعت بازیشون بی اهمیت نیستند مثل ما همیشه بازی و اینترنت رو چیزای بدی نمی دونند!البته نه همه ولی خیلیا!

مايكروسافت كه تو هند نتونست موفق باشه. حالا بايد ببينيم سوني چيكار ميكنه. البته با يه نسل عقب تر!
من به تو اطمینان میدم اگه بازی های x360هم دونه ای 7 یورو بود تا الان کل دنیا رو تسخیر میکرد:biggrin1:

رمز موفقیت سونی همین ساپورت ِ کنسولای قبلیشه... مایکروسافت و نینتندو که تا نسل عوض شد کلا بیخیال قبلیا شدن! خدایی کسایی که کنسول قبلیو داشتن با این کار حسابی نا امید شدن
ولی PS2 دارا هنوزم میتونن یه امیدی داشته باشن
این کار سونی باعث میشه به PS3 حداقل تا سال 2015 امیدوار باشیم :cheesygri

این ها رو ول کنیدو ببینید در کشوری مثل هند و ... چه قدر به بازی بها داده میشود .
در کشور ما ایران که خیلی از ما سنگش رو به سینه میزنیم ps1 هم عرضه زسمی نشد که دلمون خوش باشه.

پس چی الان هند یکی از چند قطب بازی سازی در آسیا هست.چند شرکت هم در زمینه موبایل داره که برا موبایل بازی میسازن
درسته كه هند تو زمينه ي برنامه نويسي خيلي جلوئه ولي تو بازي سازي حرفي بره گفتن نداره!
اون بازيهاي موبايل هم نسخه ي موبايل يه سري بازيه معروفن مثل The Bourne Conspiracy يا Burnout.

همین کارا رو میکنه که فاینال فانتزی و ....از دست میده دیگه.آخه ps2 رو چه به جلو بردن صنعت
پی اس تری رو چه به جلو بردن صنعت؟ کنسول فقط پی اس تو. خدا رو شکر حالا حالا هم حمایت میشه وشده به قول عده ای سونی داره ضرراشو با پی اس تو جبران می کنه​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or