عرضه بازی Limbo برای سیستم عامل iOS

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
limbo-1.jpg

اولین بار بازی Limbo در سال 2010 در شبکه XBLA عرضه شد که دچار استقبال فراوانی از سوی گیمر ها شد.پس از ان این بازی برای اکثر پلتفرم ها عرضه شد.
هم اکنون سازنده این بازی استودیو PlayDead تایید کرد که این بازی در هفته بعد مصادف با 3 جولای برای iPad, iPad 2, iPad Mini, iPhone 4S نیز با قیمت $4.99 عرضه می شود.

منبع
​

دوست عزیز خیلی انتخاب بین iOS و Android صلیقه ای هست من الان هم به iOS و هم به Android دسترسی دارم خوراک منم همین هک و جیلبریک هست تمام قابلیت های iOS و آندروید رو زیرو رو کردم .
روی هیچ مارک و شرکتی هم تعصب ندارم ، حرف شما رو هم قبول دارم که میگی " iOS رو به آندروید ترجیح میدم " چون این مسئله شخصی و مربوط به خود کاربر هست !
ولی با توجه به نیاز های من الان Android رو بهتر از iOS میدونم چون نیاز های من رو بهتر براورده میکنه !

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2​

عزیز ... اینکه نیاز شما رو بهتر برطرف میکنه و مناسب صلیقه (!) شماست دلیل نمیشه که بگی l-)
آندورید هزاران کیلومتر با iOS فاصله داره و جلو تره...​

... :d

اندروید تا چند سال دیگه از ios جلوتر میزنه حالا ببین :دی باو چرا آخه واسه اندروید نمیاد :| چرا هروقت که من تبلت میخرم باید اینجوری شه :| چرا شانسم انقدر گنده :دی؟

اندروید تا چند سال دیگه از ios جلوتر میزنه حالا ببین :دی باو چرا آخه واسه اندروید نمیاد :| چرا هروقت که من تبلت میخرم باید اینجوری شه :| چرا شانسم انقدر گنده :دی؟

البته همین الان در اروپا فروش گوشی های اندرویدی بیشتر از گوشی های iPhone هست

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or