test84 کاربر سایت Sep 28, 2012 #18 نوشته شده توسط ebiblog: عزیز فکر کنم لینک دانلود مشکل داره یه بررسی می کنی قربونت؟ بیشتر... نه عزیز مشکلی نداره. نوشته شده توسط aminblackhawk: اقا یه سوال اینو با چه موتور گرافیکی ساختید؟ game maker? بیشتر... از flixel استفاده کردیم.
نوشته شده توسط ebiblog: عزیز فکر کنم لینک دانلود مشکل داره یه بررسی می کنی قربونت؟ بیشتر... نه عزیز مشکلی نداره. نوشته شده توسط aminblackhawk: اقا یه سوال اینو با چه موتور گرافیکی ساختید؟ game maker? بیشتر... از flixel استفاده کردیم.
vahidking کاربر سایت Oct 16, 2012 #19 همین که باعث شد دوستم این بازی رو به من پیشنهاد بده نشان بر موفقیت پروژه شما هست .... خیلی بازی عالیه
همین که باعث شد دوستم این بازی رو به من پیشنهاد بده نشان بر موفقیت پروژه شما هست .... خیلی بازی عالیه
test84 کاربر سایت Nov 15, 2012 #20 دوستان نشریه دنیای بازی در صفحه آخرش نقد بازی رو به همراه مصاحبه با بنده چاپ کرده.
Rey Mysterio_619 کاربر سایت Nov 19, 2012 #21 سلام.عزیز کارت تو گرین لایت استیم به کجا رسید؟چند درصد گرفتید تا الان؟
test84 کاربر سایت Nov 22, 2012 #22 نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: سلام.عزیز کارت تو گرین لایت استیم به کجا رسید؟چند درصد گرفتید تا الان؟ بیشتر... روی 56 درصد هستیم هنوز.
نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: سلام.عزیز کارت تو گرین لایت استیم به کجا رسید؟چند درصد گرفتید تا الان؟ بیشتر... روی 56 درصد هستیم هنوز.
م محمد هکر کاربر سایت Nov 22, 2012 #23 بازی خوبی هست و واقعا لذت برده ام اما نسخه ویندوزی اش کی میاد؟ یعنی تحت ویندوز باشه نه وب
test84 کاربر سایت Nov 24, 2012 #24 نوشته شده توسط محمد هکر: بازی خوبی هست و واقعا لذت برده ام اما نسخه ویندوزی اش کی میاد؟ یعنی تحت ویندوز باشه نه وب بیشتر... هنوز مشخص نیست.
نوشته شده توسط محمد هکر: بازی خوبی هست و واقعا لذت برده ام اما نسخه ویندوزی اش کی میاد؟ یعنی تحت ویندوز باشه نه وب بیشتر... هنوز مشخص نیست.
test84 کاربر سایت Nov 25, 2012 #25 پادکست GameEmag بازی رو نقدر کرده که از اینجا میتونید اون رو بشنوید: idn notes. GameEmag’s review of Rot Gut.
پادکست GameEmag بازی رو نقدر کرده که از اینجا میتونید اون رو بشنوید: idn notes. GameEmag’s review of Rot Gut.
Seventy One اگه فردارو گرفتن از تو نترس امشب درازه ... کاربر سایت Nov 30, 2012 #26 واقعا عالی بود خسته نباشید .... به خصوص قسمت طراحی بازی عالی کار شده بود که جا داره به دوست عزیزم محمد نژاد آذر بابت این قضیه تبریک بگم همگی موفق باشید
واقعا عالی بود خسته نباشید .... به خصوص قسمت طراحی بازی عالی کار شده بود که جا داره به دوست عزیزم محمد نژاد آذر بابت این قضیه تبریک بگم همگی موفق باشید
phoenix48 کاربر سایت Dec 3, 2012 #27 والپیپرهای بازی رو دیدم خیلی جالب کار شده بود تبریک می گم ایشالا بازم شاهد کارای خوب ازتون باشیم
Jaquar کاربر سایت Jan 10, 2013 #30 خیلی خال میداد شات گان و تامیگانش. فقط نارنجک و چاقو کم داشت! لوسترها هم میشد مثلا بزنی بیافته رو دشمنا. دیگه هیچی از نظر ویژوآل دیزاین و موزیک عالی بود.
خیلی خال میداد شات گان و تامیگانش. فقط نارنجک و چاقو کم داشت! لوسترها هم میشد مثلا بزنی بیافته رو دشمنا. دیگه هیچی از نظر ویژوآل دیزاین و موزیک عالی بود.