عرضه‌ی Seroius Sam 3 در تابستان امسال

The Hoss

کاربر سایت
bd6453vjdeugdylxo9i.jpg

اخیراً اطلاعیه‌ای بسیار کوتاه و فشرده در سایت اینترنتی استودیوی Croteam منتشر شده است که مضمون آن به این قرار است:
"این اعلانیه‌ای کوتاه است تنها برای اینکه به طرفداران Serious Sam بگوییم که تابستان 2011 منتظر Serious Sam 3: BFE باشید.
به زودی رونمایی رسمی انجام خواهد گرفت.
رومن ریبریک (Roman Ribaric)
رئیس شرکت Croteam"
موردی که قابل توجه است سه حرف BFE است که شاید Beyond First Encounter یا Before First Encounter باشد، البته شاید مخفف کلماتی غیر از این دو هم باشد.
اطلاعات دیگری مطرح نشده است، البته ریبریک قول انتشار جزئیات بیشتر را در آینده‌ای نزدیک داده است.
سری Serious Sam یا همان "سم ‌ماجراجو" از بازی‌های قدیمی است که اکثر بازی‌کنندگان خاطرات زیادی از آن دارند، اخیراً نسخه‌های باز‌سازی شده‌ای هم از سری‌های قدیمی ساخته شده‌اند. این نسخه‌ سومین دنباله‌ی مستقل این سری می‌باشد که برای تابستان سال جاری میلادی برنامه‌ریزی شده است.

Finally its Time To Get Serious !!! :d

واقعا خوشحال شدم :d

دو تا ریمیک HD برای من بسیار لذت بخش بود واقعا منتظر یه Serious Sam جدید واقعی هستم !

یعنی اگه واقعا بازی تابستون سال 2011 بیاد امسال بهترین سال تاریخ بازی های Run & Gun هست. Bulletstorm , DNF و سلطانشون SS :دی
دست به دعا هستیم برای انتشار واقعی بازی در تابستان امسال.

گرچه شاخ Run & Gun زیاد داریم امسال ولی شاخ همشون بدون شک SS هستش ! :دی به شدت امیدوارم تابستون امسال دوباره عمو سم رو ببینیم :دی

سام شد سم؟!>:) (شوخی کردم، فرقی نداره که!)

این سام از اون سام ماجراجوش افتاده دهنم هنوز نتونستم ترکش کنم اخه ! :دی

آخرین ویرایش:
به شخصه به سم جدّی خوشامد می‌گم!
راستی امیر جان حرفت بوی دعوا میده ها!:d
گرچه شاخ Run & Gun زیاد داریم امسال ولی شاخ همشون بدون شک SS هستش ! :دی به شدت امیدوارم تابستون امسال دوباره عموس سم رو ببینیم :دی
سام شد سم؟!>:) (شوخی کردم، فرقی نداره که!)

آخرین ویرایش:
چند تا تاپيك؟
البته اونيكي اشتباه خورده !!
توي تاپيك بحث و گفتگو خورده !

ما هم اسقبال ميكنيم
خوشم مياد 80 تا جونور رو با هم بتركونم :d

بسیار بسیار خبر خوشحال کننده ای بود.:x
با تموم شماره هاش زندگی کردم.واقعا فوق العادند.نوین پندار باید از الان آماده باشه بره تو کاره دوبلش!!:دی

به به :دی
به نظر خودم شماره ی اولش یکی از شاهکارهای اون زمان بود. متاسفانه این بازی از اونهایی بود که نتونست از تکنولوژی خوب استفاده کنه. ثمرش هم SS2 بود که چندان مناسب سلیقه ی ماها نبود.

سام ماجرا جو..!

یادمه اولین باری که بازی رو خریدم و خواستم نصبش کنم گویا یک ترک کوچیکی داشت وقتی گذاشتم تو درایو PC یک دفعه ترکید و مجبور شدم درایو رو بدم گارانتی و چند رو الافی..

یادم نیست 4-5 سال پیش بود یه شات منتشر کرده بود از یه تانک با ذکر این موضوع که با موتور جدید SE3 ساخته شده. اون زمون تا الان خیلی چیزها عوض شده. امیدوارم حداقل روح اصلی SS درش مونده باشه. گرافیک ایناشم مهم نیست :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or