عرضه‌ی Civilization 5: Gods & Kings در بهار امسال

پیوسته

کاربر سایت
1260x-1

شرکت 2K از عرضه‌ی Civilization 5: Gods & Kings در بهار امسال خبر داد.
این بسته توسعه دهنده، ۹ تمدن و بنای جدید از عجایب دنیا، ۳ سناریو، ۲۷ نیرو و ۱۳ ساختمان و فناوری‌ها و منابع جدید را در اختیار شما می‌گذارد. تمدن‌های جدید شامل کارتاژ(Carthage)، هلند، سلت(Celts) و مایا (Mayans) به همراه ویژگی‌های مختص به هر یک از تمدن‌ها خواهد بود. همچنین این بسته قادر بود تا رهبران جدیدی همچون William I، Prince of Orange و Boudicca and Pacal the Great را به محیط بازی اضافه کند.
دو داستان جدید در دوره‌ی قرون وسطی و در زمان سقوط امپراطوری رم و داستان علمی-تخیلی دیگری در زمان سلطنت ملکه ویکتوریا در ارتباط با امپراطوری The Smoky Skie رخ خواهد داد.
بازگشت ویژگی ایجاد مذهب و امکان توسعه‌ی آن در تمام دنیای بازی، از دیگر ویژگی‌های این بسته خواهد بود. از سوی دیگر، سیستم مبارزه و هوش مصنوعی بازی بازنگری شده و تلاش شده تا تاکید بیشتری بر روی ترکیب متوازن ارتش داشته باشد. از تغییرات نیروهای ارتش می‌توان به تقسیم نیروی دریایی به دو بخش Melee(مبارزه از نزدیک) و Ranged(مبارزه از دور) اشاره کرد.
استفاده از سیاست نیز افزایش یافته و دو شهر-دولت(City-State) از نوع تجاری و مذهبی به بازی اضافه شده‌اند.

منبع :

آخرین ویرایش:
بهترین خبر ممکن، من با این شماره زندگی‌ کردم (هنوزم بعضا می‌کنم :دی)
حالا بازم این میاد می‌افتیم جون مپ‌ها نمیدونم فلان Wonder رو بسازیم و دوباره به خودمون میاییم میبینیم پنج ساعت گذشته :دی

باو من تازه چند ماه پیش این بازی رو ترک اعتیاد کرده بودم :| :دی

خبر خیلی خوشحال کننده ای بود، ماشالا هنوزم بازی کلی چیزه جدید داره و آدم میتونه با کلی تمدن دیگه بازی رو با کلی سیــاست دیگه جلو ببره چه برسه به اینکه به این بسته رو هم بدن... :دی

کاش خودشون هم یه مود world رسمی گنده همراه این بسته عرضه میکردن که همه تمدن ها از مکان واقعیشون شروع بشن،گرچه اینا هم درست نکنن ملت درست میکنن که فوقش 5 دقیقه دنگُ فنگ داره :دی همونطور که قبلا هم درست کرده بودن.

سناریو اولی هم که شدیدا باحال میزنه.

واقعا نمیدونم چطور می تونید عاشق Civilization باشین و منتظر نسخه کنسولیش باشین . تناقضه کلا .
تناقض مُده. شماره 4 كه رو كنسول بود ، بسيار هم لذت بخش بود ، اينطوري هم عاشقشم هم منتظر نسخه كنسول

کلا گروه خونیم به سمت این بازی های مزخرف نمیره ... نمیدونم این چرت و پرت ها چیه که میسازن!:-/
اره بازی بسیار چرتی هست ایشون و خیلی هم مرضه و بده اصلا اته شما نگرانش نباش ما هم فقط تست می کنیم تا به فرمود های شما یقین پیدا کنیم.

کلا گروه خونیم به سمت این بازی های مزخرف نمیره ... نمیدونم این چرت و پرت ها چیه که میسازن!:-/
نقطه بازی؟ایا؟
+++++++++++++++
نمیدونم چرا من که عاشق RTS ام اصلا با TBS ها کنار نمیام:dیه بار دیگه برم امتحات کنم شاید کنار اومدم.اخه زیاد بازیش نکردم:d
در حال نصب CIV 5

از بازی خوشت نمیاد نظر شخصیت هست ولی اینکه به بازی بگی مزخرفه....
شما برو یک نگاه به تاریخچه و نمرات این بازی بنداز.البته خودم من هم اولین بار قسمت چهارمش رو نصب کردم اصلا هیچی سر در نیاورم ولی بعدش که بازی دستم اومد برام اعتیاد شد.هنوز هم به نظرم نسخه چهارم(تو زمان خودش)خیلی بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or