عرضه‌ی نسخه‌ PC بازی No Man's Sky قطعی نیست

arash1996

کاربر سایت
بازی فوق العاده زیبا (از لحاظر بصری) و بسیار جاه طلبانه‌ی No Man's Sky ممکن است تنها بر روی PS4 عرضه شود.

762189.png

No Man's Sky بهترین نمایش E3 امسال را از آن خود کرد. این عنوان علمی تخیلی حاصل تفکرات شان مورای، مدیر عامل شرکت بی ادعای توسعه دهنده‌ی بازی های مستقل واقع در شهر گیلدفورد بریتانیا می‌باشد. گیم پلی این بازی اکتشافات سیاره ای همراه با المان های بقا را نشان می‌دهند که بی نهایت دنیا را به طور مداوم تولید می‌کند. جاه‌طلبی های این بازی عالی هستند، و قول هایش حتی بهتر.

No Man's Sky فعلا برای عرضه‌ روی PS4 تایید شده و امکان وجود نسخه PC تا‌حدی در چند روز گذشته به نظر نامعلوم بوده است.
در مصاحبه ای که در E3 توسط سایت Rock, paper, Shotgun انجام شد، مورای گفت: "در اصل ما داریم بازی را در ابتدا برای کنسول PS4 می‌سازیم. این تمام آن چیزیست که فعلا می‌گوییم. اما این مورد ساخت نسخه PC را ممکن می‌کند و ما واقعا دوست داریم این کار را انجام دهیم." با وجود این گفته ها، این سوال که عرضه‌ی چنین نسخه ای چه زمانی رخ خواهد داد هرگز پاسخ داده نشده بود، و مورای تاکید کرد که در واقع عرضه‌ی نسخه PC اعلام نشده است.

مدت کوتاهی پس از این مصاحبه، سایت RPS با Hello Games برای شفاف ساختن این مسئله تماس گرفت. جوابی که آنها گرفتند کمی مبهم بود.

قراردادی برای عرضه‌ی اجباری No Man's Sky به صورت انحصاری برای PS4 امضا نشده است. هرچند، تیم نگران است که این IP ممکن است بیش از حد دلخواه بزرگ شود‌ (یعنی امکانات اضافی بی فایده بهش اضافه بشه) و آن پتانسیل خلاقانه‌ی پشت بازی ممکن است از بین برود، اگر بازی به دو نسخه‌ی مختلف تقسیم شود. چون که بازی تا کامل شدن هنوز فاصله‌ی زیادی دارد، Hello Games مطمئن نیست که آن موضوع تا چه حد کارایی بازی بر روی PS4 و PC را با عرضه همزمان دو نسخه محدود می‌کند. تا زمانی که آنها قادر به انجام چنین کاری نشوند، نمی‌خواهند هیچ چیزی را اعلام کنند.

البته با امکان عرضه بازی بر روی PC، صحبت از پشتیبانی کردن از مادها نیز به میان می‌آید. الکس ویلشیر از Hello Games می‌گوید: "ما هنوز نمی‌دانیم که آیا اجازه به ساخت مادها خواهیم داد یا اینکه ابزارهایی برای حمایت کردن از آنها فراهم خواهیم کرد یا نه. هرچند که تمرکز ما بر روی ویژگی هایی است که از چیزهایی که از نظر ما بازی درمورد آن است حمایت کنند. - جستجو و اکتشاف در یک جهان پهناور. که این ممکن است به طور ذاتی با مادها مرتبط باشد - ما با پیشروی در ساخت بازی، بیشتر در مورد این موضوعات خواهیم دانست."

منبع

اگر اشتباهی در ترجمه بود، به بزرگی خودتون ببخشید و بگید تا اصلاح کنم.

البته اکیوالان TF برای امسال Evolve ـهاز اون هم خوشت نیومده؟

کلا من از بازی FPS خوشم نمیاد مگه در شرایط و خاص و بازی خاص مثل سری دوم و MW ولی بجز این از COD متنفرم. اونی که تو گفتی رو که من از دیدنش کهیر میزنم شک نکن متای بالای 90 در انتظارشه:d

با این جاوطلبی و لقمه گنده ای که سازنده برداشته بعید نیست بیان اعلام کنن رو XONE و Wii U هم میاد دنیای بازی هم بین تمام پلتفرم مشترکه و 2 تا پلیر از 2 پلتفرم مختلف ممکنه همدیگه رو تو بازی ببینن ! :|

اصلا سازنده نمیخواد پلیر ها همیدگرو ببینن :d بزرگی بازی به همین دلیله بیشتر .
کلا 4 نفر هستن اول تمرکزشون بر روی PS4 هست بعد احتمالا PC. با این وسعتی که داره باری برای همین 2 تا بخواد بیاد کلی طول میکشه.

به خاطر همین گفتم 2 نفر دیگه ! :دی

آخرین ویرایش:
با این جاوطلبی و لقمه گنده ای که سازنده برداشته بعید نیست بیان اعلام کنن رو XONE و Wii U هم میاد دنیای بازی هم بین تمام پلتفرم مشترکه و 2 تا پلیر از 2 پلتفرم مختلف ممکنه همدیگه رو تو بازی ببینن ! :|

اصلا سازنده نمیخواد پلیر ها همیدگرو ببینن :d بزرگی بازی به همین دلیله بیشتر .
کلا 4 نفر هستن اول تمرکزشون بر روی PS4 هست بعد احتمالا PC. با این وسعتی که داره باری برای همین 2 تا بخواد بیاد کلی طول میکشه.

این بازی تو VGX حرفش بود , واسه ایکس باکسُ پی سی ئه که :-؟
نمایشش تو VGX عالی بود از همونجا خوشم اومد , چر همتون سر E3 هایپ شدین!؟ :))

سونی جان بخدا داریم پول جمع میکنیم بخریمت , یکم تا نخریدیم کمتر انحصاری بده :))

:))=)):lol:
برعکس گفتی عزیز، درستش اینه:

خوب شد که این جا به جا نوشتن من باعث شد اینقدر بخندی
باز این رفیق از بن در اومد ترول رو شروع کرد:d

ترول کجا بود؟تو بعضی از قرارداد هایی که بسته میشه برای انحصار زمانی ذکر میشه که سازنده حق نداره تا پایان تاریخ فلان از سیستم های دیگه حرفی بزنه

بعد از جو دنجر واقعا می‌‌تونم موفقیت این بازی رو تضمین کنم. نمایشش خوب بود ولی متاسفانه من با بازی‌های توی رده این ژانر ارتباط برقرار نمی‌کنم معمولا!

داره داد میزنه که میخوام واسه PC هم عرضه کنم امّا بدون اهانت به سونی!!!

بیادم که من نمیتونم بازی کنم...تف!!باید کم کم به فکر یه راه برا آنلاین بازی کردن با این اینترنت کوفتی بکنم

این قانونِ ته دیگِ نرم شده اینجا برقرار نیست نه ؟ :دی
نه نیست:d
کنسولی که بدون اغراق تو همه چیز بهتر عمل کرده نیازی به این داستان ها نداره.. امیدوارم انحصاری زمانی هم نباشه چون از سونی انتظار انحصاری فرست پارتی میره نه ترد پارتی که مال خودش و همست. بذار دوستان با ته دیگ های موندشون که میخواد برسه به ps4 خوشحال باشند:d

يعنى بعد نمايشش تو E3 غش كردم... فقط اين عكس پست اول يكم رنگاش اذيت ميكنه... كاش فضاش مشكى باشه نه اينجورى... اونوقت خيلى حال ميده :دى البته همينجوريم حال ميده
ايشالا برا PC هم مياد ولى X1 رو بيخيال...

بازی خیلی جالب بود خیلی حال کردم فقط یچیزش تو ذوقم زد اونم نمای داخلی جت بود سفینه بود چی بود
چقدر این که اومده بود روی صحنه درباره بازی صحبت کنه خجالتی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or