V Victarion Loyal Member Jun 9, 2014 #16 IGN اولش تیتر زده بود که بازی به طور رسمی کنسل شده. تکرار می کنم: به طور رسمی کنسل شده. نه شایعه، نه خبر دست چندم، به طور رسمی یعنی اینکه سونی مستقیما اینو اعلام کرده. وقتی IGN دیده چه گند اساسی زده، بایدم اینطوری به غلط کردن بیوفته.
IGN اولش تیتر زده بود که بازی به طور رسمی کنسل شده. تکرار می کنم: به طور رسمی کنسل شده. نه شایعه، نه خبر دست چندم، به طور رسمی یعنی اینکه سونی مستقیما اینو اعلام کرده. وقتی IGN دیده چه گند اساسی زده، بایدم اینطوری به غلط کردن بیوفته.
mgs2013 کاربر سایت Jun 9, 2014 #17 نوشته شده توسط salam-x: من هم همین نظرو دارم گیم اسقات که وضعیتش معلومه باز یدونه 8 میده و ا زاون ور هم نیل با IGN در افتاد دیگه اینم یدونه 8 میده دسته جمعی اپیک فیل میشیم بیشتر... اگه زیر 10 بدن خودشون اپیک فیل میشن نه ما :d . در حدواندازه هاش نیستن که با نیلو TEAM ICO در بیفتن
نوشته شده توسط salam-x: من هم همین نظرو دارم گیم اسقات که وضعیتش معلومه باز یدونه 8 میده و ا زاون ور هم نیل با IGN در افتاد دیگه اینم یدونه 8 میده دسته جمعی اپیک فیل میشیم بیشتر... اگه زیر 10 بدن خودشون اپیک فیل میشن نه ما :d . در حدواندازه هاش نیستن که با نیلو TEAM ICO در بیفتن
saman008 کاربر سایت Jun 9, 2014 #18 ترسیدن سونی بره شکایت کنه و ازشون غرامت بگیره و گرنه عمرا عذر خواهی می کردن.