عذر خواهی رسمی سایت IGN از Sony و Team ICO

الان این قسمت یعنی چی ؟! یعنی دارن میگن که نمایش داره ؟! :d
از Sony و Team ICO که در آستانه بزرگترین جشن گیمینگ سال مجبور به رسیدگی به این جنجال غیر منتظره شده اند من عذر خواهی میکنم
cry.gif
...

خیلی الکی قضیه رو بزرگ کردن بنظرم !

اینهمه خبر چرت و پرت و تویت های مزخرف منتشر میشه قرار نیست که حالا اینجوری ری اکشن بدن !

میتونستند بگند اصلا اینجور نیست و خودتون خواهید دید و خلاص نه اینجوری دهن IGN رو صاف کنن !

اصلا این IGN خیلی وقته مایه سرافکندگی منتقد ها شده، یکی نیست به این بابا بگه آخه مضخرف، همیشه این مواقع با خود شرکت تماس می گیرند و سوال می کنن تا جواب رسمی بگیرن، تا نگرفتن هم نمیان خبر رو جوری بزنن که هر کس headline رو بخونه فکر کنه رسمی هست:

While many at IGN have been eagerly hoping for the appearance of The Last Guardian at E3 this year, we won’t be seeing the game anymore. IGN has received a report this evening that “The Last Guardian is finally cancelled.”

همیشه توی این موارد به شایعه بودن اشاره میشه تا رسما تایید بشه، تو خود BC هم رو این مسئله حساسن که شایعه به عنوان خبر منتشر نشه ! اصلا IGN بیشتر شبیه یه جک هست تو سایت های نقد. این رو اون روزی که یه Dead or alive xtreme beach volleyball امتیاز 9.2 رو داد فهمیدم. ...

حالا خوبه عذر خواهی هم کردند
اصلا این IGN خیلی وقته مایه سرافکندگی منتقد ها شده، یکی نیست به این بابا بگه آخه مضخرف، همیشه این مواقع با خود شرکت تماس می گیرند و سوال می کنن تا جواب رسمی بگیرن، تا نگرفتن هم نمیان خبر رو جوری بزنن که هر کس headline رو بخونه فکر کنه رسمی هست:
شما که اینقدر توپت پر هست پ، متن خبری که IGN گذاشته بود که بازی کنسل شده خوندی ؟!

حالا خوبه عذر خواهی هم کردند

شما که اینقدر توپت پر هست پ، متن خبری که IGN گذاشته بود که بازی کنسل شده خوندی ؟!

اگه نخوندم چجوری اومدم یه تیکش رو نقل قول کردم؟!

اینم متن اصلی سایت روسیه:
A source at Sony confirmed IGN Russia, that the development of The Last Guardian finally canceled. This was announced in an internal meeting of a week ago.

اصلا اشاره نکرده که شایعه هست . اگر این چیزا منبع بود که تا حالا 100 بار Half Life 3 ساخته شده بود.

اگه نخوندم چجوری اومدم یه تیکش رو نقل قول کردم؟!

اینم متن اصلی سایت روسیه:
A source at Sony confirmed IGN Russia, that the development of The Last Guardian finally canceled. This was announced in an internal meeting of a week ago.

اصلا اشاره نکرده که شایعه هست . اگر این چیزا منبع بود که تا حالا 100 بار Half Life 3 ساخته شده بود.
خط اخر
IGN has reached out for additional comment from Sony.

خط اخر

اون که آره، ولی اصلا نحوه تیتر بندی، متن اصلی و کل خبر رو جوری گفتن که انگار رسمیه. اینجا هم گفتن additional comment، نه اینکه واسه تایید! این مارمولک ها میدونن که درصد کسانی که فقط تیتر رو میخونن خیلی بیشتر از کسایی هست که کل خبر رو تا ته می خونن. همیشه تو سایت های آدمی زادی عنوان rumor رو تیتر میزنن و تو خود خبر تاکید میکنن که شایعه هست. آخه کدوم احمقی میاد از خود سونی این حرف رو بزنه، بر فرض مثال هم که کنسل باشه سونی نمیاد دقیقا جند روز قبل از e3 این رو بگه همه رو نامید کنه کلی موج منفی واسه خودش درست کنه.

حالا جالب میشه اگه واقعاً بازی کنسل شده باشه و اون منبع بدبخت هم درست گفته باشه و سونی الکی تکذیب کرده باشه! :دی
البته این قضیه رو احتمالاً تا 30،40 سال دیگه هم نمیفهمیم! چون هر سال همین روند در مورد TLG وجود داره و ملت منتظر هستن و خبری نمیشه و میره تا سال بعد و ...

سره قضیه امی هنیگ هم شایعه بستن به نیل و بروس که نیل همچنان ول کن نیست :d اگه به عنوان شایعه خبر میذاشتن یه چیزی ولی خبرو زمانی که IGN گذاشت نوشته بود آفیشیال هست و قطعا کنسل شده !!
عذرخواهی رو بپذیرید حالا , دیگه تکرار نشه (نمره ی TLG هم از الان 10 در نظر بگیرید بلکه جبران بشه:d)

آخرین ویرایش:
سره قضیه امی هنینگ هم شایعه بستن به نیل و بروس که نیل همچنان ول کن نیست :d اگه به عنوان شایعه خبر میذاشتن یه چیزی ولی خبرو زمانی که IGN گذاشت نوشته بود آفیشیال هست و قطعا کنسل شده !!
عذرخواهی رو بپذیرید حالا , دیگه تکرار نشه (نمره ی TLG هم از الان 10 در نظر بگیرید بلکه جبران بشه:d)
حالا این نیل با اینا در افتاده از نمره ی بازی بعدی ناتی داگی ها ازاین سایت می ترسم:d

حالا این نیل با اینا در افتاده از نمره ی بازی بعدی ناتی داگی ها ازاین سایت می ترسم:d

من هم همین نظرو دارم :دی
گیم اسقات که وضعیتش معلومه باز یدونه 8 میده و ا زاون ور هم نیل با IGN در افتاد دیگه اینم یدونه 8 میده دسته جمعی اپیک فیل میشیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or