عدم وجود special edition برای نسخه ی PC بازی Modern Warfare 2

koorosh

کاربر سایت
سلام

moderwarfare2a21.jpg

هفته ی پیش خبری مبنی بر این که دارندگان PC نمیتوانند از ورژن Prestige بازی Modern Warfare 2 استفاده کنند -ورژن به همراه دوربین دید در شب- منتشر شد، این خبر هرچند تعدادی از مارا ناراحت کرد حداقل برداشت بر این بود که ورژن Hardened Edition برای PC عرضه خواهد شد، ورژنی که به عنوان حالت پیش خرید گرفتن آن از سایت amazon ممکن بود و به همراه یک DVD پشت صحنه، art book و یک عدد کد دانلود که به صورت مجانی دانلود شماره اول بازی را ممکن میکرد عرضه میشد !!

ولی متاسفانه با خبر شدیم که این پک نیز برای PC عرضه نخواهد شد، حداقل به گفته ی مدیر روابط عمومی Infinity Ward اقای Robert Bowling !
هنوز دلیلی در مورد این که چرا PC بازان دوباره برای داشتن شانس مساوی نادیده گرفته شده اند در نقطه ی مقابل کنسول باز ها برای خرید و استفاده از edition ها بیان نشده !!

منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
خب سازندگان بازی ها تقصیری ندارند. وقتی اونقدر پول داشته باشی که هرچی کنسول هست بخری دیگه طرف پی سی نمیری!! یعنی اصلا درکش نمی کنی. منم اون موقع که کنسولم سالم بود اصلا نمی دونستم بازی ای که دارم بازی می کنم برا پی سی اومده یا نه!!

نکته جالب اینه گفته شده این بازی قیمت 60 دلار داره بدون هیچ چیز اضافه ای نسبت کنسول
10 دلار گران تر باعث میشه همه به سراغ نسخه های دزدی برند

مسئله كپي بازي ها رو كامپيوتر شخصي هست كه پدر سازنده ها رو در آورده
این اصلا ربطی به کپی رایت نداره!
مگه دوربین در شب رو هم میشه ازش یدونه با رایتر کپی کرد!
ولی به نظرم کار خوبی نبود حداقل با این دوربین خیلیا طرف نسخه اصلی میومدن و بی خیال نسخه های کرک شده می شدن

نکته جالب اینه گفته شده این بازی قیمت 60 دلار داره بدون هیچ چیز اضافه ای نسبت کنسول
10 دلار گران تر باعث میشه همه به سراغ نسخه های دزدی برند
:eek::confused:
مگه نسخه ي كنسولي قيمتش چه قدر هست؟!خوب اونم همين 59.99$ هست ديگه... (البته تا اونجايي كه من اطلاع دارم.)

درسته همین حدود هست ولی همیشه نسخه پی سی 10 دلار ارزان تر کنسول بوده ولی این بار با کنسول یکیه.این خیلی براشون بد تموم میشه چون کسی زیر بار نمیره وقتی که اون دو ورژن را اصلا برای پی سی نمیدند.
http://www.beefjack.com/blog/news/call-duty-modern-warfare-2-priced-60-pc/
این خبرش و عکس العمل کسانی که نظر نوشتند را ببینید خیلی ناراحت هستند.

• Modern Warfare 2 Normal Edition – $60
  • Modern Warfare 2 Hardened Edition – $80
  • Modern Warfare 2 Prestige Edition – $150

این اصلا ربطی به کپی رایت نداره!
مگه دوربین در شب رو هم میشه ازش یدونه با رایتر کپی کرد!
ولی به نظرم کار خوبی نبود حداقل با این دوربین خیلیا طرف نسخه اصلی میومدن و بی خیال نسخه های کرک شده می شدن

حالا نميدونم policy شرکت از اينکار چيه...

ولی وقتی بازی رو ميدن بيرون به همراه اين دوربين ...

پس اگه بازی فروش نره... دوربين هم نميره ... پس Bundle پشت ويترين مغازه ها باد ميخوره...

شايد دليل اينکه روی اين مسئله سرمايه گذاری نکردن اين باشه... شايد هم نه ... اولش گفتم ... policy شرکت نميدونم چيه از اينکار...

پس اگه بازی فروش نره... دوربين هم نميره ... پس Bundle پشت ويترين مغازه ها باد ميخوره...

شايد دليل اينکه روی اين مسئله سرمايه گذاری نکردن اين باشه... شايد هم نه ... اولش گفتم ... policy شرکت نميدونم چيه از اينکار...
اینم حرف خوبیه.ولی حداقل اینکار یه دلیل می شد برای خرید نسخه اصلی.دیگه اینقدر هم PC بازها نامرد نیستن!
بسته اگه چیزای جالبی مثل این یکی داشته باشه مطمئنا طرفدار های زیادی خواهد داشت حداقل به نظر من اینجوری میاد.

اصلا در کل این کار یک توهین به پی سی گیمرها از طرف خودشون به حساب میاد و الان خیلی ها میگویند بعد این قضیه نسخه اصلی نمیخرند و اماده سایت های تورنت شدند(اوجش گفتند اگه روی steam اومد)
جالبه نمونه این جور بازی ها زیاد بوده و اخرش هم فروششون افتضاح بوده
اگه فروش بازی افتضاح بشه دو حالت داره اکتیوژن عناوین بعدی کال اف دیوتی را روی پی سی عرضه نمیکنه یا اینکه مجبور به تصحیح عملکردش نسبت به پی سی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or