عدم نیاز به اشتراک PlayStation Plus جهت ضبط تصاویر بازی توسط کنسول PS4

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
85074421423918851059.jpg

بعد از اینکه مشخص شد که قابلیت Game DVR در XBox One تنها مخصوص کاربران Gold است، بسیاری این سوال برایشان پیش آمد که آیا شرکت Sony نیز چنین قابلیت اجباری را بر روی PS4 قرار داده است؟
از وقتی که آقای Shuhei Yoshida صفحه ای را در توییتر جهت پاسخگویی به سوالات کاربرانی که قصد خرید این کنسول را دارند، به راه انداخته، سوالات بسیاری مطرح می شود و ایشان هم با یک جواب کوتاه پاسخ می دهند.
افراد بسیاری از ایشان پرسیده اند که آیا برای ضبط تصاویر بازی در PS4 احتیاج به اکانت PlayStation Plus است یا خیر؟
که خوشبختانه ایشان با یک جواب کوتاه ((خیر)) به همه این نگرانی ها پایان داد.

46040697039620203380.jpg

آقای Yoshida تأیید کرده که قابلیت ضبط تصاویر بازی و streaming feature برای همه افراد در دسترس می باشد و ربطی به وضعیت اشتراک PlayStation Plus ندارد. قبلاً هم عدم نیاز به اشتراک PlayStation Plus برای دسترسی به بخش فیلم و تلویزیون آنلاین و قابلیت بروزرسانی خودکار اطلاع رسانی شده بود.

با روشن شدن این قضیه و آسوده خاطر شدن شما، تا زمان عرضه کنسول به استراحت بپردازید!

1
2

پ.ن: استراحت کجا بود، باید کار کنیم وقت اومدن کنسول 4 برابر پول زور بدیم تا نگاش کنیم یا مثل اواخر عمر PS3 بزاریمش دکور:d

آخرین ویرایش:
من خیلی تو این بحث ها شرکت نکردم و نمیکنم چون هرکی یه نظری داره و نظرش هم محترمه اما نظر من به نظر سونی نزدیک تره! اما این جمله دیگه واقعا تهش بودش!
در ضمن الان بهانه افتاده دست ناشر ها که گیمر ها رو به چاپونن و هی DLC بدن خوردمون و هر بازی برامون 200 دلار تموم بشه..
دوست عزیز فیلم هندی که نیستش 200 دلار برامون تموم بشه مگه الکیه! برای هر بازی هرچقدر هم DLC بیاد دیگه تهش هم قیمت خوده بازی میاد نه دیگه میتونی Season Pass بازی رو بخری و هرچی اومد و نیومد رو براش دانلود کنی! معمولا هم اکثر DLCها برای بخش آنلاین هست و کم پیش میاد که محتوای بخش تک نفره باشه(هست اما کمه مثل سری AC).

اینم بگم اون قضیه قرض دادن به 10 نفر و این حرف ها هم به این سادگی ها نبودش و 100% هم اون 10 نفر همزمان نمیتونستند بازی رو آنلاین بازی کنند پس الکی بهونه نگیرید تو این زمینه. به بقیه مسائل هم کاری ندارم و به بحثتون برسید اما دیگه این رو نشد که جواب ندم!

همین الان هم بازیای یوبی رو هر 2 کنسول drm دارن در واقع هنوز حرف یوشیدا مبنی بر دست سازنده ها بودن پا برجاست!

- - -ویرایش - - -

سونی فن ها فرار کردید؟ نترسید مایکرو کاریتون نداره!
بارلاها ما را یاری کن تا صبور باشیم:|

Agent 47 Lover
@

ببین داری شورشو در میاری. صراحتا اعلام میکنم به تو اصلا ربطی نداره من اینجا چی مینویسم یا چی میگم! نه صاحب سایتی، نه مدیری و نه ناظم. پس در حیطه وظایف تو نیست که بیای اینجا برای کسی تعیین تکلیف کنی که چی بگن چی نگن یا به مدیران دستور بدی چیکار کنن چیکار نکنن.

من اصلا حوصله بحث کردن باتو رو ندارم چون از نظر من پست هات ارزش خوندن رو هم ندارن و تا چند ثانیه دیگه هم به بلک لیست بنده خوش آمد میگی.
;)

دوست عزیز فیلم هندی که نیستش 200 دلار برامون تموم بشه مگه الکیه! برای هر بازی هرچقدر هم DLC بیاد دیگه تهش هم قیمت خوده بازی میاد نه دیگه میتونی Season Pass بازی رو بخری و هرچی اومد و نیومد رو براش دانلود کنی! معمولا هم اکثر DLCها برای بخش آنلاین هست و کم پیش میاد که محتوای بخش تک نفره باشه(هست اما کمه مثل سری AC).

اینم بگم اون قضیه قرض دادن به 10 نفر و این حرف ها هم به این سادگی ها نبودش و 100% هم اون 10 نفر همزمان نمیتونستند بازی رو آنلاین بازی کنند پس الکی بهونه نگیرید تو این زمینه. به بقیه مسائل هم کاری ندارم و به بحثتون برسید اما دیگه این رو نشد که جواب ندم!

شما میتونی صبر کنی و ببینی حرف من در آینده چه میزان درست از آب در میاد الان اکثر بازی ها روی اوردن به آنلاین و قطعا شرکتها شروع میکنن به فروختن آیتم های مختلف و اگر بخوای از بازی لذت کامل ببری باید کل آیتم ها بخری مثلا همین Gears of War تو این نسل که من خیلی طرفدارشم ایتم های مختلفی از جمله مپ پک داره که الان به نوعی اجباری شده و اگر مپ پک نداشته باشی فقط تو یک مد می تونی بازی کنی با تعداد گیمرهای کم که اکثرشون هم نوب هستن حالا خیلی از آیتم های دیگه این بازی اجباری نیست ولی برای نسل بعدا به نظر میرسه شما رو مجبور به خریدش میکنن

اون 10 نفر نوبتی می تونن بازی کنن نفر اول + یک نفر دیگه..شما دیسک دسته دوم هم خرید و فروش کنی همین بساط هست فقط اونی که دیسک رو داره می تونه بازی کنه ولی تو این سیستم با نصب بازی دیگه احتیاج به مالکیت دیسک نیست

دوستان دنیا ارزش نداره که اینطوری به جون هم میفتین.یکی میخواد طرف مایکروسافت باشه یکی هم طرف سونی.مهم اینه که شماها همه گیمرین و یک هدف دارین که اونم بازی کردن هست.

من از شما میخوام که به نظر یکدیگر احترام بگذارید.:)

امکان ضبط کردن تصویر اصلا چیز مهمی نیست .لااقل من که چه فری باشه چه پولی اصلا استفاده نمیکنم.
برای شما مهم نیست، برای خیلی ها مهمه
مثلا من یه بار خواستم بگم فلان بازی افت فریم نداره و میخواستم فیلم بگیرم که قابلیتش نبود. البته خودم هم زیاد این ویژگی برام مهم نیست.

با توجه به چیزی که مایکرو گفته بود خبر باحالی بود،مدیر ها به دل نگیرند،متن پایین یه شوخی کودکانه است
کاز به روسا و تصمیم گیرنده های سونی::>
هر چی مایکروسافت انجام داد ما برعکسشو انجام می دیم!این به نفعمونه
یکی از اعضای سونی که تازه از کنفرانس E3 که تازه از کنفرانس مایکروسافت برگشته
#:-s:
قربان همین الآن تو کنفرانس مایکروسافت قیمت کنسول 499 دلار اعلام شد و همه به مایکرو لعنت فرستادند!
کاز هیرای با اطمینان همیشگیش رو به اون شخص می کنه و میگه
b-):
اوه اوه!چه بد شد!تا کنفرانس ما وقتی باقی نمونده،قیمت کنسول رو 200 دلار بکش پایین،سرنی هم بفرست جلو که محکم حرفمونو بزنه،به کسی هم نگی که الآن تصمیم گرفتیم ها!:-$(و در همین بین کاز داره کیبوردشو برا Show یی که بعد کنفرانسشون قراره پیش بیاد گرم میکنه)
.
.
.
رییس جدید سرگرمی مایکروسافت(که اسمشو فراموش کردم)به اعضای هیئت مدیره::-s
هر چی سونی انجام داد ما مشابه شو انجام میدیم! این به نفعمونه
یکی از اعضای هیئت مدیرهl-):
یعنی بر خلاف سیاست های غلط گذشتمون؟
رییس سرگرمی های مایکروسافت با عصبانیّت:)x:
Silence!!!!!!!!!!گم شو برو بیرون و شصت بار جلوی کینکت جدید شنا برو!
و اینم بدون که کینکت های جدید تک تک حرکاتت رو به چشم ما میرسونه!بدو یالّا!
(در همین بین تک تک اعضا توییت های معذرت خواهی و جبران معافات می نویسند و میگن همه حرف های قبلی الکی بوده)
.
.
.
آقای ایواتا(رییس نینتندو)رو به هیئت مدیره ::d
این دفعه،به جون مادرم این دفعه،اگه شرکت از سود Wii U فروش نکرد میرم کنار،به جون مادرم دارم میگم!
یکی از اعضای هیئت مدیره:-/:
مثل اون دفعه که جون پدرتون رو گذاشتید وسط و بعدش ایشون مانند دو برادر خواهرتون به رحمت الهی رفتند؟
کاز با یک نگاه معنا دار به عضو هیئت مدیره/:):
پدرم:|خواهرم:(برادرم=((آآآآآآآه چه سخت بود از دست دادنشون:((تو هم اخراجی
(و در همین حین که مست غم از دست دادن نزدیکان ـه.داره توییت های چرت و پرت میده جلو هیئت مدیره:d)

کنسولشو اساسی بایکوت نکرده بودن همینکارم میکرد. کلا مایکرو عین کیووون میمونه. از مخاطبینش زورگیری میکنه. انگار که مثلا خرید Xbox جرم بزرگی هست که همه مخاطبینش مرتکب شدن و برای مجازات باید مایکروسافت انهارو به بهانه های مختلف تلکه کنه. همین مورد هم مصداق بارز اخازی هست! یه کنسول میخری اما بابت یکی از قابلیت های OS باید پول بدی! فکر کنم مایکروسافت در اقدام بعدی یه گیم متر اخراع کنه و بچسبونه به کنسولش تا همه بابت بازی کردن پول بدن. برای سهولت کار هم یع PoS میزاره رو کنسول که همه همونجا کارت بکشن!:دی

حالا بازم اینکارم خوبه. از انجایی که Kinect باید 24 ساعت وصل باشه و عاقایون باهاش مارو رسد میکنن بعید نیست در اقدام های بعدی محبور بشیم برای رد شدن از جلوی X1 هم پول بدیم!:دی مثلا به این شکل که کسایی که Gold ندارن نمیتونن از جلوی X1 رد بشن. البته اگه Gold داشته باشی هم فقط یه نفر میتونه جلوی کنسول باشه و اگه دو نفر همزمان بخوان از جلوش رد باشن باید ان یه نفر اضافه رو سوا حساب کنی و باقی قضایا.

بیخیال بابا :دی حال اینقدم جهانخوار نیست مایکرو :دی اگه در این سطح از خساست بود زرتی کنسولشو نمیذاش هک کنن مثه سونی خودشو پاره پوره میکرد از ملت غرامت بگیره :دی

ولی من همیشه حس میکردم سونی از مایکرو خسیس تره :دی از بچگی این بازیاش همش تو انحصار بود لامصب :)) باید خودمو میکشتم پول جمع میکردم مثلا PS1 میخریدم...شعور SHARE نداره اصن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or