عدم رضایت eidos از فروش tomb raider underworld

• Thread starter Thread starter steam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

steam

کاربر سایت
به نقل از gamespot ,فروش 1.5 میلیون نسخه ای آندرورلد در دنیا نتوانست این پابلیشر را قانع کند وباعث سقوط 30 درصدی سهام این شرکت شد.
آیدس میگوید که فروش تنها 1.5 میلیون نسخه در سراسر جهان مطابق با پیشبینی های ما نبود.همچنین این شرکت مشکلات در بازارهای آمریکای شمالی و تخفیف زیاد فروشندگان این بازارها را مقصر دانست.به خاطر کاهش تقاضا و نگرانیها در مورد تخفیف قیمتها در ایالات متحده آیدس در آمد آتی این شرکت را 20 میلیون پوند پیش بینی کرد.
آیدس در انتهای سال 2005 سهم قابل توجهی در بازار به دست آورد ولی بعد از آن بازار راکدی داشت و در سال گذشته 74 درصد از ارزش خود را از دست داد.
ولی به جای نا امیدی آیدس به سال 2009 و به بازی batman:arkham asylum امیدوار است ومیگوید:ما به همکاری نزدیک خود با dc comics و warner bros ادامه میدهیم و همچنین از قرار دادن تریلر این بازی بر روی دی وی دی فیلم dark knight در کریسمس استفاده خواهیم برد.
پ.ن.:نمیدونم چرا به hitman فکر نمیکنه؟

پ.ن.:نمیدونم چرا به hitman فکر نمیکنه؟
چون مغز معیوب ـه :دی
بی صبرانه منتظر یه دنباله برای hitman هستم...با اون پایان کاملا در خماری به سر میبریم :|
من که دارم بازیش میکنم خیلی هم راضی ام
موندم چرا مردم این بازی حوب نخریدن:biggrin1::biggrin1:
نه راضی بودنت برای Eidos مهمه نه لذت بردنت...هر وقت org خریدی نظر شما برای Eidos مهم میشه...

پ.ن: 2 تومن پول بازی میدیم تازه نظرمون هم مهم میشه :دی

نه راضی بودنت برای Eidos مهمه نه لذت بردنت...هر وقت org خریدی نظر شما برای Eidos مهم میشه...

پ.ن: 2 تومن پول بازی میدیم تازه نظرمون هم مهم میشه :دی

اره راست میگی شما:(:(
نه من میخوامن بدونم علت اینکه نتونسته خوب بفروشه چیه؟؟؟خوب نبودن بازی یا رقابت

نمیدونم چرا به hitman فکر نمیکنه؟
منم به همین فکر میکردم!فیلمش هم اومد و رفت و خبری از بازی نشد. دلمون برا کچل تنگ شده:).

ولی خودمونیم 1.5 میلیون فروش کم نیستا! legend بد عادشون کرده.

کلا tomb raider underworld حدود 500 هزار نسخه کمتر از پیش بینی Eidos فروش کرد که همچین رقم کمی هم نیست .... یعنی حدود 20 میلیون یورو کمتر از چیزی که پیش از این پیش بینی شده بود

فروش در اروپا قابل قبول بوده اما در امریکا از سطح انتظار خیلی پائین تر بوده

به نظر میرسه همه ی این عوامل دست به دست هم داده که شاهد یک بازنگری جدیدی در شخصیت اصلی (Lara) این بازی باشیم ... گویا قراره تغییراتی داده بشه تا شخصیت لارا female-friendly تر بشه :)

Eidos is considering revising the look and play of her Tomb Raider adventures, which may see efforts to make her more female-friendly, in an attempt to revive sales of games starring the pneumatic archaeologist
.

سلام.
گویا قراره تغییراتی داده بشه تا شخصیت لارا female-friendly تر بشه :)
پس یعنی اینکه میخوای بگی که قرار شخصیت اصلی بازی کمی ... تر بشه و بازی غربی تر بشه؟:) ... اینا عجب کارایی برای جلب مشتری بلد هستنا. اونوقت این کوجیما داره میگه که من دارم سعی میکنم که بازیام رو غربی کنم. خب فقط کافیه توی MGS بعدی یه چندتایی لارای جدید به بازیت اضافی کنی تا غربی تر بشه:laughing:

سلام.

پس یعنی اینکه میخوای بگی که قرار شخصیت اصلی بازی کمی ... تر بشه و بازی غربی تر بشه؟:) ... اینا عجب کارایی برای جلب مشتری بلد هستنا. اونوقت این کوجیما داره میگه که من دارم سعی میکنم که بازیام رو غربی کنم. خب فقط کافیه توی MGS بعدی یه چندتایی لارای جدید به بازیت اضافی کنی تا غربی تر بشه:laughing:

منظور از female-friendly تر یعنی اینکه شخصیت Lara به مذاق خانم ها بیشتر جور در بیاد ....
حالا اینکه چه تغییراتی قراره در ظاهر و کلا شخصیت Lara ایجاد بشه که خانم ها بیشتر ازش استقبال کنند I Dont Know

به نظر میرسه تا به حال شخصیت لارا را برای ذائقه ی آقایون میساختند :)

آخرین ویرایش:
سلام.

دیگه مهدی جون از این چیز تر ؟؟؟! کوجیما هم فکر کنم گذاشته بود توی بازی مثل لارا ! :p

دیگه مهدی جون از این چیز تر ؟؟؟! کوجیما هم فکر کنم گذاشته بود توی بازی مثل لارا ! :p
کوجیما که بدبخت هیزی هست که دومی نداره :laughing: نه که MGS 4 اصلا مورد نداشت ! غربی تر از اون نمی شد دیگه ! البته ویچر هم هست :p
اما در مورد لارا این قضیه که کاری کنن تا کمی بیشتر به مذاق خانم ها خوش بیاد درست هست . گویا خانم ها تا الان با ایشون حال نمی کردن !

Crystal Dynamics، سازنده Tomb Raider تایید کرده که برای تمرکز بیشتر و بالا بردن کیفت این سری از بازی‌ها حدود 30 نفر از کارکنان خود را کنار گذاشته.

منظور از female-friendly تر یعنی اینکه شخصیت Lara به مذاق خانم ها بیشتر جور در بیاد ....
حالا اینکه چه تغییراتی قراره در ظاهر و کلا شخصیت Lara ایجاد بشه که خانم ها بیشتر ازش استقبال کنند I Dont Know

به نظر میرسه تا به حال شخصیت لارا را برای ذائقه ی آقایون میساختند :)
دیگه چه جوری female friendly بشه.مثلا وسط بازی گل سرش بیفته و بگرده پیداش کنه یا آرایششو تجدید کنه وگرنه کوسه ها بهش حمله میکنن.:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or