ضمن تشکر از توضیحات و توجهی که میکنی به این موردقربانت داذاش.
براي فهميدن اين كه كدوم لينك خرابه، وقتي ميخواي از طريق PSX ديتا را بريزي، ببين پارت شماره چندم را ازت ميخواد و مثلا اگه دومي را خواست قطعا دومي مشكل داره.
در مورد سوال دوم هم نه مشكلي نداره ميتوني از جاي ديگه اي هم دانلود كني. فقط حتما دقت كن كه آيدي و ريجنش با بازيت يكي باشه.
البته من پيشنهاد ميكنم كه خودت لينك همون پارتي كه خرابه را از PSX بگير و دانلودش كن. اينجوري نيازي به دانلود همه پارت ها نيست. اگه هم ديدي سرعت دانلود پايينه، يه شيلتر شكن فعال كني مشكل حل ميشه
و راستي آخر سر هم پيشنهاد ميكنم كه همه پارت ها را به ترتيب تو يه پوشه ديگه كات كن تا اگه احيانا هر كدوم از پارت ها خراب بودن متوجه بشي. اگه پارتي خراب باشه، هنگام كات شدن تا يه جايي بيشتر تو فولدر ريخته نميشه و بعدش پيغام خطا ميده
خب من الان هر یک از پارتها رو توی پوشه های مجزا بریزم دیگه ؟ درسته ؟ میشه 10 تا پوشه
و از همون روش استفاده کنم برای انتقال که عکسش رو گذاشتم پایین صفحه ؟ ادرس هر یکی از پوشه هارو یکی یکی بدم و بعد از کنسول ادامه بدم تا پارت خراب رو پیدا کنم ؟
والا من تا الان هیچ پیغام خرابی دریافت نکردم چون از حالت کلی استفاده میکنم برای انتقال دیتا