عدم ارائه یک بازی دیگر برای Wii U

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
riptide-dead-island-031613.jpg

بازی Dead Island: Riptide که قرار است به زودی منتشر شود ، عنوان جدیدی است که توسط توسعه دهنده Deep Silver در حال تکمیل شدن می باشد.
این بازی open-world که در آن بازیکن باید به مقابله با زامبی ها بپردازد برای کنسول Wii U عرضه نمی شود زیرا توسعه دهنده آن باید آن را بازسازی کند یا اینکه موتور بازی را برای این کنسول دستی تغییر دهد.
آقای Alexander Toplansky تهیه کننده این بازی گفته است : “تیم سازنده بازی، زمان خود را صرف تکمیل موتور بازی کرده است و برای پردازش بازی برای یک کنسول دیگر وقت کمی دارد.“
همچنین ایشان اشاره کرده است :
“عملیاتی که شما احتیاج دارید برای اینکه بازی را برای یک پلتفرم جدید آماده کنید ، بازنویسی موتور بازی یا بازسازی بازی است که هیچکدام برای ما رضایت بخش نبود ، بنابراین ما مصمم شدیم که بازی را برای پلتفرم های تعیین شده به سرانجام برسانیم و فقط مطمئن شویم که می توانیم بهترین تجربه را ارائه کنیم. “

نسخه اولیه Dead Island در سال 2011 برای سه کنسول Xbox 360, PlayStation 3, PC عرضه شد.

بازی Dead Island: Riptide در تاریخ 23 April سال 2013 در آمریکای شمالی و 26 April در اروپا برای Xbox 360, PlayStation 3 , PC عرضه می شود.

خبر

آخرین ویرایش:
سگا هم سگ گله بود(:دی)، اما با یه اشتباه نابود شد و الان داره واسه بقیه بازی می سازه... مشخص اینه که WiiU رو کسانی خواهند خرید عموما Wii دار بودن. در واقع اصلا بی راه نگفتیم اگر بگیم WiiU کنسول نسل بعد (کیدین' می؟) نینتندو برای رقابت با کنسول های PS4 و X8ox هست. هنوز این دو کنسول نیومده وضع فروش اینه، بیان چی می شه؟! بازی های Core عموما روی کنسولهای نینتندو جواب نمی دن. نمونش هم زیادن توی نسل قبل... خیلی هم پس من تعجبی نمی کنم این بازیها کنسل می شن برای ویّو. در رابطه با این که WiiU رو مسخره نکنیم (!) چون ممکنه یه روز خودمون بخریمش! مگه PS3 کپی خور بود که این همه آدم خریدیم؟:دی این که بعدا شد یه بحث دیگست.
پ.ن: من خودم احتمالا در کنار PS4 یه WiiU خواهم خرید با توجه به تو زرد در اومدن کنسول مایکروسافت. (اولویز کانکتد، ها؟!:|)
مقایسه نینتندو با سگا اشتباهه...سگا اولا همیشه زیر سایه نینتندو بود ثانیا سیـاست نینتندو رو نداشت. در مورد فروش هم مسلما نینتندو بزودی قیمت Wii U رو میاره پایین تر، کنسول های نسل بعد هم بیان قیمت شون بالاست و این طوری فروش Wii U می ره بالا، تازه این بحث که انحصاری هایی مثل زلدا و سوپر اسمش بروس برای Wii U میاد و فروشش رو می بره بالا بماند.
نینتندو همیشه سیـاستش این بوده که محل به شرکتایی که بازیی برای کنسولش ندادن بیرون نذاشته و هیچ مشکلیم نداشته چرا که هیچ کس هم براش بازی نسازه خودش بهترین دولوپر بازی های انحصاریه.
PS3 هم فرق داشت، اولا اونموقع گرونی مثل الان نبود، ثانیا مشکل تفاوت اینترنت ایران با اینترنت دنیا و نیاز به اینترنت قوی برای آنلاین مثل نسل بعد پیش رو نبود.
به نظر من تو این نسل خیلی ها رو به Wii U میارن تو ایران...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or