Hichkas_kratos
کاربر سایت
جان؟:d گانکورا کیه ؟ والا برای منم طول کشید ولی نه زیاد خیلی خیلی کمتر از FF13 . یادمه بعد از اتمام بازیش یه باس آخر میموند تو اون چلنج هایی که میرفتی یه زیرزمینی چیزی بود انجام میدادی . غولش هم خیلی سخت نبود ولی خداوکیلیش بازی jrpg رو دستش نیمد تو این نسل .خب این که معلومه ... از وقتی Xbox خریدم ( غریب به 5 سال ) دارم Lost Oddyssey بازی میکنم هنوز تموم نشده ...
جالب اینجائه که بازیش مینویسه تا الان چقدر بازی کردی و در حال حاضر من 147h:42m بازی کردم ( البته تمام Side Quest هاشم گرفتم . دیگه آخر آخر بازیم اگه یک ساید کوست دیگه بگیرم میرم پیش گانگورا باس آخر بازی
بازیش بسیار بسیار بسیار زیبا ولی وحشتناک سخته ... اینقدر سخته گاهی وقتا میخوام سرم رو بعد از باخت به LCD بکوبم
چه حوصله ای داری، من بعد از 45 ساعت ولش کردمخب این که معلومه ... از وقتی Xbox خریدم ( غریب به 5 سال ) دارم Lost Oddyssey بازی میکنم هنوز تموم نشده ...
جالب اینجائه که بازیش مینویسه تا الان چقدر بازی کردی و در حال حاضر من 147h:42m بازی کردم ( البته تمام Side Quest هاشم گرفتم . دیگه آخر آخر بازیم اگه یک ساید کوست دیگه بگیرم میرم پیش گانگورا باس آخر بازی
بازیش بسیار بسیار بسیار زیبا ولی وحشتناک سخته ... اینقدر سخته گاهی وقتا میخوام سرم رو بعد از باخت به LCD بکوبم![]()
.جان؟:d گانکورا کیه ؟ والا برای منم طول کشید ولی نه زیاد خیلی خیلی کمتر از FF13 . یادمه بعد از اتمام بازیش یه باس آخر میموند تو اون چلنج هایی که میرفتی یه زیرزمینی چیزی بود انجام میدادی . غولش هم خیلی سخت نبود ولی خداوکیلیش بازی jrpg رو دستش نیمد تو این نسل .
چه حوصله ای داری، من بعد از 45 ساعت ولش کردم.

خب دیگه . بعد اون که چیزی نبود ؟ :dتو داری Master Fou رو میگی که باید کلی پلتفرم رو بالا پایین بری و 2 تا جواهر بگیری تا بهش برسی.
اون حتی از باس آخرم ( گانگورا) سخت تر بود 1 ماه توش موندم ( البته بعد از آپدیت بازی سخت میشه )
آره بهترین بازی jrpg عمرم هستش ( البته بعد از Final Fantasy X )