از این نسل
forza
fallout
skyrim
که حتما همه تجربه کردن ولی از نسل های قبل بگم اگه کسی دوست داشت بره دنبالش
کمیکس ساده ترینش هست چون چند وقت پیش برای ایکس باکس هم تبدیل شد و روی یک دی وی دی اومد وقتی تمومش کردم باورم نمی شد ما یک سال می رفتیم کلوپ فقط 2 نفر تونستن تموم کنن ولی این بازی رو کمتر یک ساعت ب راحتی تموم کردم .چقدر هم لذت بخشه وقتی خاطراتش تکرار می شد .
mdk عاشق اون مرحله بودم با فوک هاش واقعا ای پی نویی بود
پرنس می شه گفت تمام دوران بچگیم همون پرنس رو dos رو می گم !!
وولف -wolf جز اولین بازی هایی بود که وقتی پی سی گرفتم بازیش می کردم یادش بخیر چ دورانی بود چقدر در تو در رفتیم و وقتی تمومش کردم خیلی برام جالب بود
قدیمی تر اون گلدن اکس ..یادمه دوران راهنمایی تو کلاس فوق برنامه می ذاشتن بازی کنم تو مدرسه
هواپیما اتاری رو هم تو اون چند سال که اتاری اومده بود همش بازی می کردم خیلی عالی بود و هیجانی یادمه چندتایی هم سرش مسابقه می دادیم نوبتی با همسایهامون یادش بخیر چه دورانی بود
تابیریوم وار قسمت کاستوممش من 2 سال رو سیستمم نصب بود
کمیکس ساده ترینش هست چون چند وقت پیش برای ایکس باکس هم تبدیل شد و روی یک دی وی دی اومد وقتی تمومش کردم باورم نمی شد ما یک سال می رفتیم کلوپ فقط 2 نفر تونستن تموم کنن ولی این بازی رو کمتر یک ساعت ب راحتی تموم کردم .
Comix Zone سگا رو مي گي؟ من اين بازي رو همون اولين بار يه ضرب تا آخر رفتم. روزي يه بار تمومش مي كردم. يادش بخير. اما طولاني ترين بازي من The Sims 3 بود كه هنوزم تموم نشده (و نخواهد شد!)
من فک میکونم فاینال فانتزی 13 و بوردر لند 2 اما در مورد اسکایریم اگر فقط گیم پلی بازی رو بازی کنیم (یعنی load کردن ازcheck piont و گشتن دنبال item و در جا زدن تو راه) رو در نظر نگیریم فک میکونم خیلی هم طولانی نبشه البته این نظر منه اوه راستی سیمز 1و2و3 رو یادم رفت
justcouse 2
2 بار روی اولین کنسولم ps3
یک بار وقتی کنسول رو فروختم روی لپ تاپ
3 بار روی xbox360 و باز هم می خوام تابستون شروع کنم.
for the glory of panna :d
red dead redemption یک سال کامل پاش بودم تا تونستم 100% تمومش کنم
stronghold crusader بعد از 6 سال بدون چیت و ... استوری رو تموم کردم(استوری نداره اما یکیش هست شبیه استوری مده)