طولانی ترین بازی که تا الان انجام دادید

تاپیک از نظر شما چگونه است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    162
final fantasy XII حدود 200 ساعت.
فقط موندم بعضی از دوستان چجوری final fantasy XIII رو 200 ساعت بازی کردن؟؟ به نظرم خیلی ضایه درستش کردن... جون کنی تو جونش 70 ساعت گیم پلی داره من توی 40 ساعت بازی رو با نصف مارک ها تموم کردم خیلی بازیش کم بود.

فقط موندم بعضی از دوستان چجوری final fantasy XIII رو 200 ساعت بازی کردن؟؟
:d برو همه ماموریت های بازی رو انجام بده تو gran pulse بعد حداقل یه سلاح از هر شخصیتت رو فول بکن با گرفتن trapezohedron که خودش فقط 20 30 ساعت بازی داره
در ضمن با همه اینا برو ببین میتونی long gui های آبی شاخدار که بعد از کشتن همه اون دایناسور ها ظاهر میشن رو میتونی بکشی یا نه
بخوای این کارا رو انجام بدی حداقل 110 ساعت طول میکشه

final fantasy crisis core : سه سال پیش شروع کردم هنوز تموم نکردم چون مجبور شدم psp رو وسطش بفروش و بعدا دوباره گرفتم :d البته دیگه آخراشم
american conquest : چند سال طول کشید. چون اون موقه ها (حدود ۷ سال پیش) مادرم اجازه میداد هفته ای ۱ ساعت بازی کنم که باعث شد انقدر طول بکشه.

بازی های rpg خوب معلومه طولانین
سر یه ماموریت که 5 مین بیشتر نیست باید 30 مین الکی راه بریم تا لوکیشن رو پیدا کنیم
skyrim : 199 h
faluot : 100 h
hearvest moon : back to nature این بازی فکر کنم 3 ماه اینا شد روزی 5 6 ساعت
هرکسی ماه برداشتو بازی کرده باشه بلا استثنا میگه این بود

برا XboX360 طولانی ترین بازیم Tales of Vesperia بود. خیلی هم باحال بود. حدود 70 ساعت
اما طولانی ترین بازی عمرم نسخه ژاپنی Dino crisis 1 رو پلی 1 بود که حقیقتا هنوز هم به خودم افتخار میکنم که اینو تموم کردم! :دی

من کلا RPG باز زیاد نیستم و به همین خاطر بازی داستانی میگم که تا الان انجام دادم ...
دارکسایدرز 1 .. حدود 23-4 ساعتی طول کشید ... تازه اصلا دنبال آیتم جمع کردن و این حرفا نبودم و فقط خط اصلی رو پیش میبردم ...
بتمن آرکام سیتی ... خود داستان بازی زیاد طول نمیکشه ولی مراحل فرعی و حل کردن تمام معما ها خیلی خیلی طول میشکه ...
آساسینز کرید 2 هم به نظرم خیلی طولانی بود ...
الانم که دارم دارکسایدرز 2 بازی می کنم فکر کنم جای همه اینا رو بگیره ... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or