طولانی ترین بازی که تا الان انجام دادید

تاپیک از نظر شما چگونه است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    162
Harvest moon ! :D

دقیقا!!!! :-o
من اول خواستم بگم Skyrim, ولی این یکی که اصلا تمومی نداره... با اون همه گاو و گوسفند که هر سری دوشیدنشون 1 ساعت زمان میگرفت!!!)x:))
ولی جدا" Skyrim هم نمیخواد اصلا تموم بشه... خسته شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم!!!!8-|

دقیقا!!!! :-o
من اول خواستم بگم Skyrim, ولی این یکی که اصلا تمومی نداره... با اون همه گاو و گوسفند که هر سری دوشیدنشون 1 ساعت زمان میگرفت!!!)x:))
ولی جدا" Skyrim هم نمیخواد اصلا تموم بشه... خسته شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم!!!!8-|

اره به نظر من اگه خوب بازی کنی Harvest moon طولانی تر هست

من خودم حدودا یه 6000 ساعت بازی کرده بودم الانم یادم میوفته میبینم بیشتر از بازی های جدید حال میداد .

حالا گاو و گوسفند و مرغ و زن و بچه و پختوپز و روز تولد ها یه طرف این تلویزیون و اخبار و طوفان که یادت نباشه به 7 کتوله بگی - فرداش همه چی به هم بخوره یه چیز دیگه بود :d

البته فورزا هم به نوبه خودش طولانی هست

اسکایریم!!
من خودم شاید 20 ساعت هم بازی نکرده باشم ولی خیلی طولانی بود!!

من مثل این آدما نیستم بازی های جدیدو ول کنم بشینم پای اسکایریم 300-400 ساعت!!
شماها هم بیکارین ها!!
همه این جا معتاد شدن به اسکایریم :دی :دی :دی

اسکایریم دیگه البته هاروست مون رو زیاد بازی نکردم...تا حالا حدود چهل ساعت شده بازی کردم هی می خوام تعداد ماموریت های صفحه ماموریتم رو کمتر کنم با انجام دادنشون تا یه ماموریت رو تموم میکنم تو راه دو ماموریت جدید بهم میخوره...گیری کردیم با این بازی ها

اره به نظر من اگه خوب بازی کنی Harvest moon طولانی تر هست

من خودم حدودا یه 6000 ساعت بازی کرده بودم الانم یادم میوفته میبینم بیشتر از بازی های جدید حال میداد .

حالا گاو و گوسفند و مرغ و زن و بچه و پختوپز و روز تولد ها یه طرف این تلویزیون و اخبار و طوفان که یادت نباشه به 7 کتوله بگی - فرداش همه چی به هم بخوره یه چیز دیگه بود :d

البته فورزا هم به نوبه خودش طولانی هست

252px-Harvest_Moon_Back_to_Nature.jpg

من یادمه خودمو خفه کردم و کلی کار و عرق ریختن :d تا بتونم یه گلخونه بزنم برا فصل سرما بیکار نمونیم :d جاتون خالی یه هفته نشد شب خوابیدم ، صبح دیدم یه طوفان خرکی اومده اصلا نمیزاره از خونه بریم بیرون !!! :d گرفتم خوابیدم ! :d
فرداش دیدم گلخونه نیست ! :d طوفان زده بود صافش کرده بود ! :d اعصابم خورد شده بود ، یه هفته بود از خونه زدم بیرون ، زن و بچه و مزرعه ول کردم ، رفتم معدن دنبال الماس ! :d

آخرین ویرایش:
252px-Harvest_Moon_Back_to_Nature.jpg

من یادمه خودمو خفه کردم و کلی کار و عرق ریختن :d تا بتونم یه گلخونه بزنم برا فصل سرما بیکار نمونیم :d جاتون خالی یه هفته نشد شب خوابیدم ، صبح دیدم یه طوفان خرکی اومده اصلا نمیزاره از خونه بریم بیرون !!! :d گرفتم خوابیدم ! :d
فرداش دیدم گلخونه نیست ! :d طوفان زده بود صافش کرده بود ! :d اعصابم خورد شده بود ، یه هفته بود از خونه زدم بیرون ، زن و بچه و مزرعه ول کردم ، رفتم معدن دنبال الماس ! :d
:d:d:)

شیطونه میگه برم دوباره یه ست بازی کنم . قبلا یه دو سه سال بیشتر هاروست مون زدم . وای که چقدر واسه این پسره زحمت کشیدم

راستی کسی به شهر رفته تو هاروست مون ؟؟؟ نمیدونم - من که فکر کنم یه شایعه بود !!! نه ؟

:d:d:)

شیطونه میگه برم دوباره یه ست بازی کنم . قبلا یه دو سه سال بیشتر هاروست مون زدم . وای که چقدر واسه این پسره زحمت کشیدم

راستی کسی به شهر رفته تو هاروست مون ؟؟؟ نمیدونم - من که فکر کنم یه شایعه بود !!! نه ؟

نه این قضیه شهر از بیخ شایعست .

بازی بعد از 3 سال تموم میشه و شهردار میاد تبریک میگه و پایانهای مختلفی داره ولی شهر نداره ... ( البته بعدش میتونی Free Play ادامه بدی بازی رو ...)

images

یادم میاد این زید من بود ، :d بعدش بچه دار شدیم ! :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or