طلوع عنوان فوتبالی جدیدی به نام Goals که قصد دارد بهترین بازی فوتبال تاریخ را از آن خود کند.

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
1500x500.jpg

آقای Andreas Thorstensson بازیکن سابق Counter-Strike و بنیان گذار esports org SK Gaming and gaming Agency Loaded به دنبال مقابله با غول های قدیمی این ژانر با بازی فوتبالی جدیدی به نام GOALS است. Andreas Thorstensson متولد 29 ژانویه 1979 یک کارآفرین سوئدی، توسعه دهنده وب، توسعه دهنده بازی های ویدئویی و گیمر حرفه ای سابق Counter-Strike است. او که از سال 2001 تا 2009 در کنار Alexander T. Müller-Rodic به عنوان یکی از دو مدیر عامل سازمان حرفه ای ورزش های الکترونیکی SK Gaming کار کرده بود، یک بستر اجتماعی محبوب برای تجمع علاقه مندان به بازی و معرفی آگاهی قوی تر به مخاطبان بیشتر ایجاد کرد. او به طور گسترده ای به عنوان یکی از تأثیرگذارترین مبتکران در زمینه esports شناخته می شود.​

AndreasThorstensson.png

Andreas Thorstensson خالق بازی جدید Goals گفته :​
من در حال تاسیس شرکت رویایی ام هستم و هدف ما این است که نسل بعدی بازی های فوتبال که توسط VC های شگفت انگیز و سرمایه گذاران مختلفی پشتیبانی می شود را توسعه دهیم. همین طور ما از الگو برداری از سری World of Warcraft قصد داریم بهترین بازی فوتبال تاریخ را بسازیم. بازی GOALS یک بازی فوتبال AAA است که به صورت کراس پلتفرم بر روی کنسول های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس و پی سی قابل بازی کردن خواهد بود و بازی در مرحله اول به صورت یک بازی آنلاین خواهد بود که گیمر ها میتوانند در آن به رقابت بپردارند.​

Goals ترکیبی از علاقه شدید من به ورزش، بازی، esports و فناوری های جدید در صنعت گیم است. من پس از انجام بیش از 5 هزار بازی در مود التیمت تیم سری FIFA برای من به طرز دردناکی مشخص شد که چقدر این عنوان شکسته است وهیچ نشانه ای از بهبود در این سری در سال های اخیر دیده نمی شود.بنابراین ما تصمیم گرفتیم به جای آن ها خودمان دست به کار شویم و بازی جدیدی خلق کنیم تا بتوانیم بر اساس ایده های خودمان یک بازی فوتبالی سطح بالا را توسعه دهیم.همچنین روند توسعه ساخت بازی ما به صورت مستقیم توسط بازخورد انجمن های بازی ساخته خواهد شد.​

E66xOwgXEAA49qM.jpg

همین طور این بازی از موتور گرافیکی Unreal Engine بهره خواهد برد. خالق این بازی یعنی آقای Andreas Thorstensson گفته : به هیچ وجه قصد نداریم بازی از تقلب و هندیکپ برای پیروز شدن گیمر ها استفاده کند و بازیکنان به دلیل مهارت های خود برنده خواهند شد. استودیوی اصلی عنوان فوتبالی جدید Goals در کشور سوئد و شهر استکهلم خواهد بود. تیم توسعه دهنده همچنین اشارات مختلفی درباره آینده این سری در discord به صحبت پرداخت و گفته که به زودی منتظر اخبار بیشتری درباره لایسنس های این سری باشید و برنامه هایی که برای این سری داریم، رفته رفته شما را در جریان خواهیم گذاشت.

یکی از گیمر های مشهور و قدیمی سری فیفا به نام Kurt که به تیم توسعه دهنده Goals پیوسته در پستی گفته :
بسیار هیجان انگیز است که اعلام کنم در ساخت یک بازی جدید فوتبال در کنار یک تیم فوق العاده کار خواهم کرد. انحصار تمام می شود، رنج ها تمام می شود و مهمتر از همه ما بالاخره به بازی که شایسته طرفداران فوتبال است خواهیم رسید و این را به شما قول می دهم.​

این شرکت در حال حاضر به صورت گسترده ای در بخش های مختلف همانند کارگردان، طراح موشن های حرکتی،مهندسین نرم افزار و بسیاری از بخش های توسعه گیم را برای عضویت در تیم توسعه دهنده استخدام می کند، بنابراین در حالی که بازی به صورت رسمی معرفی شده است، به نظر می رسد بازیکنان آینده نگر باید مدت زمان زیادی را منتظر بمانند تا چیزی برای آنها در دست باشد. تیم توسعه دهنده گفته به احتمال زیاد در اوایل سال 2023 عنوان فوتبالی جدید به نام Goals منتشر خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
خیر. این یک IP دیگه هست و ارتباطی به بازی UFL نداره.

درباره بازی UFL میتونید به این لینک زیر مراجعه کنید.

بازی فوتبال شبیه سازی به نام UFL معرفی شد
امین جان باتوجه به اطلاعاتی داری نظر خودت در مورد اینا چیه کدومشون میتونن حریف فیفا بشن و EA احساس خطر کنه؟ من فقط دوست دارم یه رقیب خفن برای کونامی و EA پیدا بشه اینارو از خواب خرگوشی بیدار کنه

غیر ممکنه همچین پروژه هایی موفق بشن،تا زمانی که یه غولی مثه ea باشه اینا هم میانو خودشون بیخیالش میشن بعد چند وقت، به تنهایی موضوع لایسنس نمیزاره هیچ بازی فوتبالی تو شرایط فعلی با فیفا رقابت کنه، بهترین گرافیکو داشته باشه سرور خوبی داشته باشه گیم پلی نسبتا خوبیم خروجیش باشه اخرش میشه پس کونامی،و اونم دیگه رو اورده به بازی انلاینو رایگان کردن بازیو دو سال دیگم به کل بازیو دیگه نمیسازن چون واقعا تو بازار فعلی بازیای ورزشی و فوتبال شما دستت بستس برای نو اوری و کار جدید،فیفا جوری پرو بال داده به بازیش ده ساله دیگم اوضاع همینه،فقط با یه مود التیمیت کار رو واسه خودش در اورده،چیزی که الان به تنهایی کلی پول واسش میسازه و کلیم فن داره چون واقعا بهترین مود هستش،حالا با همه این چیزا کورت و امثال این استریمرای جوگیر میخوان با چقدر پول رقیب این شرکت به این بزرگی بشن؟ اینا یه رسانه کوچیک دستشوته تو تویتر و توییچ جو میگیرتشون و چرتو پرت میگن اما تو خلوت خودشون دارن التیمیت میزنن ... این حرفا کهبازی فوتبالی جدید اومد همه برین کنار دیگه فیفا باید جمع کنه و این حرفا به شوخی بیشتر نزدیکه تا واقعیت... یه دو دوتا چهارتا کنی کافیه بفهمی نتیجه چی میشه

• Like
Reactions: Sega_genesis
امین جان باتوجه به اطلاعاتی داری نظر خودت در مورد اینا چیه کدومشون میتونن حریف فیفا بشن و EA احساس خطر کنه؟ من فقط دوست دارم یه رقیب خفن برای کونامی و EA پیدا بشه اینارو از خواب خرگوشی بیدار کنه
مصطفی جان وقت شد و عمری بود حتما میام در این رابطه صحبت میکنم. شاید کمی زود باشه، ولی خب اگر شد به روی چشم و میام کمی در رابطه با UFL و بازی GOALS صحبت میکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

ساختن یک بازی فوتبالی سطح بالا

یادداشتی از Kurt Fenech طراح بازی GOALS​

ARTICLES1.jpg

آیا ساخت و توسعه یک بازی فوتبالی بی نقص وجود دارد و اصلا چنین چیزی ممکن است ؟ این هدف نهایی من در 12 سال گذشته بوده است. یا شاید بهتر است بگویم از ابتدا رویای چنین چیزی را داشتم.مشکلاتی که بازی های فوتبالی با آن دست و پنجه نرم می کنند و روبرو می شوند موضوعاتی مانند تاخیر،عدم به روز رسانی های دندان گیر در طول سال ها و مهم تر از همه انحصاری بودن این رشته ورزشی در صنعت بازی های ویدئویی بوده است. این پرسش به وجود می آید، چگونه است که جنبه مجازی بزرگترین ورزش جهان با وجود پیشرفت بزرگ در فناوری و بازی در وضعیتی است که در آن قرار دارد؟ آنچه رویا بود به سرعت تبدیل به یک وسواس شد و در ادامه، تمام امیدها از بین رفت تا این که زمانی بود که GOALS به وجود آمد.

چیزی که من در گذر این سال ها به سرعت به آن پی بردم و متوجه آن شدم این بود که طرفداران بازی های فوتبالی تعابیر متفاوتی از یک بازی ویدئوی فوتبالی در صنعت گیم را دارند. متاسفانه، ما نمی توانیم همه بازیبازان را راضی کنیم. اما ماموریت ما ایجاد بالاترین شکاف مهارتی ممکن در یک بازی فوتبالی است.

چیزی که من در طول این سال ها به سرعت متوجه شدم این بود که طرفداران فوتبال تعابیر متفاوتی از بازی بی نقص فوتبال دارند. متأسفانه، ما نمی‌توانیم همه را راضی کنیم، اما مأموریت ما ایجاد بالاترین شکاف مهارتی ممکن است و در عین حال بازی را برای همه نوع بازیبازان، سرگرم‌کننده و جذاب نگه می‌داریم. برای جا انداختن یک بازی فوتبال 90 دقیقه ای در یک بازی 12 دقیقه ای، سرعت کلی بازی باید سریع باشد. تا آنجا که تمام تلاش خود را می کنیم تا به ورزش فوتبال وفادار بمانیم، باید به خاطر داشته باشیم که GOALS یک بازی ویدیویی است و اولویت ما این است که تجربه شما را تا جایی که می توانیم لذت بخش کنیم.

در یک بازی فوتبال، کنترل همه 11 بازیکن به طور همزمان امکان پذیر نیست، به این معنی که به هر حال باید نوعی کمک از هوش مصنوعی وجود داشته باشد. اما اولویت ما در این است که فعالیت هوش مصنوعی را در بخش هایی از بازی که هوش مصنوعی کنترل آن خارج از توپ و دور و اطراف است را افزایش دهیم و در عین حال مطمئن شویم که حداقل کمک ممکن را به بازیکن ارائه می دهد. این بدان معنی است که هوش مصنوعی در دویدن، ردیابی دویدن، پرس کردن و قرار گرفتن در بهترین موقعیت ها کمک می کند، اما هرگز به طور مستقیم به بازیکن در اقدامات مستقیم مانند تکل زدن، شوت زدن یا پاس دادن کمک نمی کند. وقتی صحبت از دفاع به میان می‌آید، می‌خواهیم به صورت دستی ( manual ) باشد و همیشه بازیباز را مجبور می‌کنیم نزدیک‌ترین مدافع به توپ را انتخاب کند تا سعی کند توپ را از حریف بدست آورد. برای دستیابی به این هدف، ما بیشتر بر روی تعویض ( switching ) بازیکن تمرکز می‌کنیم و مطمئن می‌شویم که در بیشتر مواقع در هنگام انجام یک تکل موفق، جدال برای گرفتن توپ را پیروز می‌شوید و با آن ظاهر می‌شوید.

کنترل و حرکات پا به توپ، ما می‌خواهیم بر روی دادن آزادی شعاع حرکتی به شما تمرکز کنیم. اولویت دادن به دریبل برای اطمینان از اینکه می‌توانید به هر جهتی که می‌خواهید بچرخید، برای دستیابی به این مهم بسیار مهم است و همچنین به شما این امکان را می‌دهد که بازیکنان را با سرعت و زمان پاسخ گویی بالا واکنش نشان دهید و تیم خود را به جلو ببرید. جنبه تاریک فوتبال مانند دایو کردن، اتلاف وقت، دفاع اتوبوسی تا حد امکان ناچیز یا محدود خواهد بود.

با توجه به ویژگی‌های پایه ای بخش گیم‌پلی در هر بازی فوتبالی مانند شوت زدن، پاس دادن، سر زدن و غیره، هدف ما یافتن تعادل کامل بین assisted، semi-assisted و manual است.بخش شوت زنی در داخل محوطه جریمه به طور کامل assisted خواهد شد زیرا شکاف مهارتی در ایجاد فرصت و همچنین انتخاب نوع شلیک به وجود می آید. ضربه های سر و پاس های کوتاه به احتمال زیاد assisted خواهد شد در حالی که شوت های راه دور و پاس های بلند بیشتر manual خواهند بود. البته، ما همیشه به بازخورد های شما طرفداران بازی های فوتبالی گوش خواهیم داد، بنابراین لطفاً نظرات و بازخورد های خود را با ما در میان بگذارید.

وقتی صحبت از حالت‌های بازی به میان می‌آید، مأموریت ما این است که اطمینان حاصل کنیم که همه حالت‌ها تعادل کاملی از سرگرمی، جذاب، رقابتی و پاداش خواهند داشت. به منظور ارتقاء جنبه اجتماعی بازی، ما همچنین به شما امکان بازی در گزینه‌های مختلف را می‌دهیم، از رقابت های 1v1 تا co-op 2v2/3v3 و حتی کنترل تنها یک بازیکن و حالت های جانبی و 11v11.

رویای من برای یافتن یک بازی فوتبال عالی ممکن است همیشه یک رویای غیر واقعی بوده باشد و دست یافتن به آن سخت، اما با بازی‌ای که از ابتدا همراه با جامعه طرفداران بازی های فوتبالی ساخته می‌شود، این بهترین شانسی است که تا به حال به دست می‌آوریم. به لطف بازی فوتبالی جدید، به نام GOALS، طرفداران فوتبال ممکن است بار دیگر شروع به رویاپردازی کنند.​

آخرین ویرایش:
تیزری مغهومی از بازی Goals

• عنوان جدید فوتبالی به نام GOALS یک بازی سریع و آرکد است که به ورزش فوتبال وفادار می ماند و از ویژگی های فوتبال واقعی استفاده خواهد کرد.

View attachment 226864
این تیزری که چندی قبل، در بالا برای شما گذاشته بودم یک تریلر،تیزر داخلی نصفه نیمه از استودیوی تیم سازنده بوده و حالا این تریلر به صورت کامل تر، روتوش شده تر و پخته تر و به صورت رسمی منتشر شده و اولین تریلر رسمی بازی فوتبالی به نام GOALS هستش که منتشر شده.
  • عنوان جدید فوتبالی به نام GOALS یک بازی سریع و آرکد است که به ورزش فوتبال وفادار می ماند و از ویژگی های فوتبال واقعی استفاده خواهد کرد.

View attachment GOALS - Official Announcement Trailer.mp4

یه صحبت خلاصه و گذرایی هم بکنم در رابطه با این بازی و ... اینه که هیچ نظر و .. خاصی در رابطه با کیفیت ساخت و توسعه این بازی فوتبالی جدید ندارم، تا این که نمایش هایی از گیم پلی اصلی بازی منتشر بشه و ببینیم کیفیت بازی در چه حدی هستش و این ترجمه ها و .. که گذاشته میشه، فقط برای اطلاع رسانی به دوستان بازیسنتری هستش.

همین طور هم باید بگم سازندگان بازی قرار هستش از NFT استفاده کنن و خب خودتون میدونید که در این ماه های اخیر استفاده از این مورد چه حواشی و انتقاد هایی با خودش به همراه داشته.

تا اسم بازی دیدم
تداعی کننده خاطرات خیلی خیلی خیلی دور شد برام
بازی فوتبال Goals میکرو 🥺☺️

71ZK-R97k4S._SL1500_.jpg

امیدوارم این بازی جدید خوب از آب در بیاد
که خاطرات تلخ pes فراموش کنیم
فوتبالی که بیشتر ژانر وحشت بود

• Love
Reactions: FPS Eager

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟